מוזרות בלוגאון להוטמייל ישראל

מיצו

New member
../images/Emo32.gif מוזרות בלוגאון להוטמייל ישראל

בשבוע-שבועיים האחרונים אני מתבקש לעשות לוגאון פעמיים בכניסה להוטמייל ישראל. מוזר, לאחר הלחיצה על "תיבת הדואר שלי" אני מתבקש לתת שוב שם וסיסמה. בד"כ הייתי נלחץ אבל מכיוון שבהוטמייל אני מקבל רק דואר זבל מהיום הראשון שהפעלתי אותה אני לא ממש מוטרד מזה, רק שואל את עצמי למה. ואגב, זה קרה לי על לפחות 5 מחשבים שונים. עוד מישהו?

antidot

New member
איך 2003 ?

עשיתי מעשה שלא יאמן. פתחתי תיבה בhotmail.co.il ומה שאני רואה זה OWA של W2K. OWA של W2K3 הרבה יותר מרשים. אגב: אפילו במוזילה הוא מבקש פעמיים... נראה לי שהסקריפט שלהם שאמור להעביר פרמטרים לOWA לא כ"כ עובד.

ttlsysop

New member
נו

אז הם חזרו אחד אחורה. היה להם תחת דומיין אחר מערכת של 2003OWA לבדיקות, אז זה לא עבד להם....

ijam

New member
זה בגלל patch של מיקרוסופט,יש פתרון

היתה לי בעיה דומה וקיבלתי הסבר מהתמיכה שלהם. מסתבר שאחד ה- patchים האחרונים של מיקרוסופט (MS04-004 למען הדיוק) ניטרל כל מיני אפשרויות של הדפדפן מסיבות של אבטחה. חוץ מזה הוא גם דפק את ההתנהגות של msxml, רכיב שהוטמייל ו- Exchange עובדים איתו חזק. מיקרוסופט אמנם דפקה אבל גם סיפקה מאוחר יותר את התרופה - עדכון ל- msxml: http://support.microsoft.com/default.aspx?scid=kb;en-us;832414 הטקסט בתחילת המאמר לא מעניין, מה שמעניין אותך זה רשימת הקישורים בסוף הדף. תוריד את העדכון לפי גירסת ה- mxsml שיש לך במחשב. אגב, אצלי זה פתר בעיות עם מערכות אחרות שהופיעו אחרי התקנת ה- patch, אפילו לא קישרתי את זה ורק בדיעבד גיליתי שהן הסתדרו אחרי שהתקנתי את התיקון של התיקון ...

למעלה