מה עשיתם אתמול?...

THE sky angel

New member
אמממ טוב... אז ככה...

אחרי שיחות עם מורן ושקס, אני מתנצלת על ההתלהמות שלי.... זה לא היה בכוונה... פשוט אני שונאת להצטלם... ואני לא כל כך פוטוגנית כמו שאת חושבת... בכל מקרה, סליחה... ו... זהו..!

זה לא היה ככה...!!!

קודם כל הגעתי בדיוק בזמן שקבענו. דבר שני- אמרתי לכם 15 דקות לפני שיצאתי שאני אצא עוד 15 דקות. וגם הודעתי לכן ברגע שיצאתי מהבית... זה שהחלטתן שאתן "לוקחות את הזמן" זה כבר משהו אחר! אני רק הנהג??? טוב.-נתחשבן על זה אח"כ...(חכם זקן אמר לי פעם:"הפנקס פתוח והיד רושמת...). בקשר לבואלינג-פשוט תודעו בזה שאני ניצחתי...(אבל אם זה עושה לכן טוב-אז נגיד שאתן ניצחתן...) בקטע של ההעילמות- אני ואביב פשוט ידענו שזה אחד התרגילים של מור, או שפשוט חטפו אותן, אז זה לט היה קריטי...-חזרנו לשבת, הן לא היו, הלכנו לשבת במקום אחר...! ושאנחנו מנסים להיות גנטלמנים אתם צוחקות עלינו???? והתקשרתי ב11:40!!! אני עניתי על כל זה באיפוק רב,ואני שומר על זכות השתיקה בכל הקשור לשאר האירועים. ואגב-מגיע לי פינוק בחרמון...

THE sky angel

New member
איזה איש שקרן!! זה לא נכון!!

דבר ראשון- זה לא היה המטווח זה היו חיילים כנראה, תשאל את אריק!! אתה בכלל לא היית איתנו!! דבר שני, אמרת ואמרנו לך שאנחנו לא מוכנות, אבל לא משנה... בקשר לנהג- אתה יודע שאנחנו אוהבות אותך... הבאולינג- אתה מתבייש בזה שהפסדת אז... לא נורא... וההיעלמות זה היה חייזרים!!! חחחחח והגנטלמניות שלכם! אוהבת אותכם... :) וזה היה 11:30, אני יראה לך אפילו בפלאפון...! ולא מגיע לך פינוק.... אלא צ'ופר! זה שונה!! עכשיו שקס הלכה, ומשעמם לי, ועצוב לי... היה שישבת הכי מגניב וכיף בעולם!! אוהבת אותכם... :) ומורני, שקס, אביב'וש ממי, ואריק- תודה לכם מכל ה
, היה לי ממש כיף!

THE sky angel

New member
מורני, סליחה!!

מורני אני מצטערת, פשוט הייתי בשוונג, לא התכוונתי שתיעלב- התכוונתי שלא אמרת את כל האמת.. :) אתה יודע שאני אוהבת אותך.. :) אז סולח?? והנה לפני כולם אני מבקשת ממך סליחה!!! וזה מכל הלב!!! אז מה אתה אומר...?

שקסי

New member
מורני לא אמרת שאתה רק הנהג????

אתה אמרת את זה!!! זה לא אנחנו אז אל תכעס עלינו! וכן ירו עלינו ואיזה ערבי טיפש אחד אמר..."הם כל הזמן יורים סתם למעלה"...(הקטע שאנחנו היינו למעלה!!!!!!) ורק רציתי להגיד שאתם לא מעריכים כמה המקום שלכם יפה! ונהנתי הכי הרבה בעולם!!! הכי כייף להיות עם אנשים שאתה אוהבב!!!! ורק רציתי להודיע רישמית: במלחמה אני במעלות!!!! ונ.ב- מורוש צריך להכין צ'ופר ליניב... אוהבת המונים- עדי

קשתונה

New member
אנחנו (זורקה וקשת)עשינו:

אתמול בערב היינו עסוקות בקרב בנות המוני... במיטה של אף... (שי תנגב את הריר....) ואחרי שהתעייפנו...(תשמעו...המלחמה היתה קשה...) נרדמנו כמו טטלה 4 בנות על מיטה 1... זורקה: תכתבי שניצחתי את צולה:) היום מרוב שעמום הלכנו לעשות סיבובים הלוך חזור במושב... ישבנו זיינו תמוח... קראנו גם לצולה...דיברנו...בהינו בירח...עד שנהיה חשוך מדי...ואז עלינו לבית שלי (קשת) טחנו פיתות ולבנה וחומוס ותותים וקוראסונים ומיץ תפוזים ולימונענע. ובאופן כללי...כל השבת...רק אכלנו!!!! אבל מותר לנו...אחרי השבוע גדנ"ע שהיינו... (נחמד לדעת שאף אחד פה לא שם לב שנסענו...) ועכשיו אנחנו נרקבות מול המחשב...מספרות לכם את קורות חיינו המאוד משעממים ומחכות שצולה תפסיק לראות כדורגל... כיף לנו!!!!!

just stav

New member
מה עשיתי אתמול...

כ-ל-ו-ם! בעצם... ישנתי עד הצהריים, הלכתי לפעולה ומהרגע שחזרתי הביתה רבצתי בחדר כל היום עם החבר שלי... אנחנו חגגנו היום- 11 חודשים יחד! מקווה שלכולכם היה סוף שבוע נחמד ו\או רומנטי כמו לי (אני רואה שמורן, שקסי, מורוש ואביב נהנו מאוד) קשת וזהר- ספרו חוויות מהגדנ"ע... ושיהיה יום\ערב טוב לכולם!

THE sky angel

New member
מזל טוב יפייפיה שלי!!!!!

שיהיו לכם עוד הרבה הרבה כאלה לחגוג!!! וכן את לא טועה, אנחנו יותר נהנינו מנהנינו....!! לפחות אני.. :) אני מקווה שנהנית!! אוהבת אותך

למעלה