מה לעשות??

Bufreak

New member
../images/Emo32.gif מה לעשות??

היום הגיע אליי הדבר שממנו חששתי במשך כל כך הרבה זמן: צו ראשון!!! הדבר הראשון שעבר לי בראש(בסוף שרשרת הדימויים הקטסטרופליים) הוא מה יהיה עם באפי?? כשאני אתגייס, זאת אומרת. אני יודע שכאשר אני אתגייס באפי עדיין תהיה בטלויזיה הישראלית(אולי עונה שביעית או שישית)! המחשבה שאני עלול לפספס את הפרקים מפחידה אותי מאוד. ובגלל זה אני שואל: יש פה מישהו שהוא משרת בצבא? אם כן,איך את\ה מסתדר\ת עם צפייה בבאפי? אני לא מוכן להתפשר על איכות של פרקים שמורדים ב...אתם יודעים. אז בבקשה,חוויות הערות...

Schnickelfritz

New member
גם אני קיבלתי

אתמול. I feel your pain
אבל אני לא דואגת לי בקשר לבאפי. אני אמצא דרכים לראות

ס ט ל נ ה

New member
אתם בלחץ???

אני עוד 4 חודשים מתגייסת...ואז..מה אני יעשה?? אתם לא מכירים את הוריםפ שלי...הם לא יזכרו הם סניילים (ואני לא צוחקת...טוב אני כן..חחח). אבל עדיין...באפי מוקלט זה לא אותו הדבר כמו באפי ב...ב..טלויזיה?! (גם לכם המשפט הזה נישמע מוזר אבל בכל זאת נכון???). טוב...ביי

Bufreak

New member
אני פה מיוני ועוד יש כאלה שחושבים

שאני בת...אולי כי לא פה מספיק... בכל מקרה,אלו שהשיגו פרקים בצורה האחרת מצטערים שהם עשו זאת? זה חשוב....אני כרגע מתנדנד בנוגע להחלטה.

WillowFreak

New member
המצב שלי הרבה יותר גרוע...../images/Emo4.gif

אני מתגייסת יומיים לפני הפרק האחרון בהחלט של באפי שישודר ב-20 למאי...!! מה אני אמורה לעשות!?? צו ראשון? הלוואי עלי.... תנחומי על הצו... כמו כולנו אתה עתיד לבלות שעות בבקו"ם ולחזור לשם שוב.... ושוב... ושוב... ושוב... אני מורידה פרקים מאינטרנט ותאמין לי שהם איכותיים מאוד (זה תלוי רק באיזה סוג של קובץ זה) בקיצור אל תדאג! ואני... אני שולחת מכתב בקשה להקדמת הגיוס בכדי שאני לא יהיה בטירונות בזמן שהפרק ישודר.... Wish me luck....

Bufreak

New member
זה בסדר ../images/Emo13.gif

אני צריל להצייצב בלשכת גיוס טבריה ב20 למאי...

little girl

New member
גם אני ועוד 2 חברות קיבלנו...

ואני מצטערת להגיד שבאפי (שזה אחד הדברים היקרים לי מכל! רק שיהיה ברור!!) זה אחד הדברים שפחות מדאיגים אותי בקשר לצבא... .(

קלואי1

New member
חחח... גם אני קיבלתי... מלא קיבלו

אני ב-28.4... יש מצב שעושים מפגש פורום??

Schnickelfritz

New member
חחח

אני ב 5.8- איזה קריזה איתם, אני עוד לא בת 16 וחצי אפילו! (עוד כמה ימים, אבל עדיין)...

Schnickelfritz

New member
אה- ואם אנחנו כבר בנושא

אני לא מבינה כלום בנושא הצבא. Nada. Zeppo
מה אני אעשה?, לאן הכי כדאי לי ללכת

B a n j o

New member
אח שלי קיבל אתמול ../images/Emo9.gif

אחחח... התקופה הנוראה בחיים שלי
חכי, כשתגיעי לצבא ישר תקלטי הכל. תוך יומיים כבר תכירי את כל הקיצורים ואחרי חודש כבר תפסיקי להצדיע לקצינים מעאפנים

ANGEL N

New member
רק אל תשכחו שיש כאלה...

שממש ממש נהנו בצבא, ואפילו חתמו קבע! ככה שאל תתבאסו מההודעה של בנג'ו, לא כולם סובלים שם

למעלה