מה יהיה???

../images/Emo32.gifמה יהיה???

עשיתי הבוקר בדיקת מרקר ca-125 ועכשיו הוצאתי את התשובות מאתר הכללית. הייתי 5 חודשים על דיכוי מה שאומר שהתשובה לא צריכה להיות בשמיים אלא יחסית בנורמה, אבל התשובה שקיבלתי פשוט עשתה לי הלם: 32.60. אני לא בווסת וגם לא לפני אז למה התוצאה הגבוהה כל כך???
נראה לי שהאנדו' שוב מרים ראש וסוריאנו ישלח אותי כמו טיל ללפרסקופיה דחופה.

galim29

New member
../images/Emo3.gif../images/Emo6.gif ממתינונת נא להירגע

לי היה פחות מ 15 כשהיו לי את שיא הכאבים והאנדו השתולל אצלי לפני שהלכתי ללפרוסקופיה. זה לא מדד ללכת או לא ללכת. כשהיה לי 60 נתנו לי דיכוי בזריקות... לא נראה לי שזאת צריכה להיות הדאגה שלך בובה. אבל תבדקי את זה... זה לא גבוה מאוד. סומכת על סוריאנו שיידע להיות זהיר.

זואילי

New member
ממתינונת, הכל בסדר!

כשאני בדקתי לפני זמן מה את המרקר שלראשונה בחיי היה נמוך מ 35 והיה בערך מה שאת כותבת, בעיקר הייתי בשוק הייתכן פחות מ 500 בגוף הזה שלי... את יכולה לנשום לרווחה. אמנם האנדו שלך עודנו בחברה טובה, אבל את יכולה ללגום כוס מים קרים ולא להיבהל.

היי אותך לא ראיתי המון זמן

אל תדאגי המרקר בגדר הסביר כמו שנאמר כבר.....אבל כמו שאני רגילה להגיד באנדו כמו באנדו אין סביר באנדו כמו באנדו תמיד צריך לבדוק..... תראי המרקר לא צריך להדאיג אותך בכלל.....השאלה היא האם יש כאבים כלשהם ללא קשר לווסת? האם איכות חייך ביום יום היא נסבלת.....? מחכה לתשובה ומשם נמשיך

יש כאבים

בעיקר בגב התחתון וזה בלי קשר לווסת ואני גם משלשלת מדי פעם. בקשר לזה שלא ראית אותי הרבה זמן כאן, אני קוראת המון ואם יש לי מה לכתוב בתגובה או כמו עכשיו בהודעה חדשה אני גם כותבת וחוץ מזה רק השבוע כתבתי לפוקימונה על הנושא של תרומת ביצית.

אז בלי קשר למרקר CA

גשי לבדיקה ידנית..רצוי אצל סוריאנו...ובקשה לבדיקה גם אצל ברגבל. בנוסף תעשי US כליות ודרכי שתן.

למעלה