מה זה???

../images/Emo32.gifמה זה???

הייתי אצל סוריאנו לפני שלושה שבועות, והוא העלה אותי על גלולות ברצף עד אחרי פסח, כי אחרי החג אני רוצה להתחיל מחדש. התחלתי לקחת יום אחרי שהייתי אצלו גלולות מילאן, וכששאלתי את רופא הנשים שלי הוא אמר שאין לי מה לדאוג וכל עוד אני לוקחת לא יהיה דימום, בקיצור שלום לוסת עד אחרי פסח. עכשיו נכנסתי לשירותים, ואני רואה אותו, דימום אדום ומעצבן. מה זה צריך להיות? מאיפה הוא הגיע? ולמה??? בקיצור אם מישהי מכן מכירה תופעה כזאת, אני רוצה הסבר מאיפה הדימום הזה בא פתאום? חוץ מזה גלים
בניהול.

kikona126

New member
אמממ

מה זה? יכול להיות סתם דימום שהגיע ויחלוף לו תוך כמה שעות, יכול להיות מחזור... מאיפה הגיע? מהרחם, שחלות, צואר הרחם... טוב אני סתם רעה.
אם אני יודעת מה זה, אז כן אני עברתי את זה במשך תקופה של כחצי שנה 3 פעמים בחודש עם גלולות... אומנם אחרות משלך כי בשלי היה רק פרוגסטרון.. אבל עדיין... תדברי עם סוריאנו, (ולא, לא עם הרופא של הקופה, הם לא מבינים כלום!!! חוץ מהרופאת משפחה שלי) ותסבירי לו מה הבעיה אולי יהיה לו מענה. יכול להיות שימליץ להוסיף חיזוק לגלולות במקום להחליף...

nicolada

New member
לפי מה שאני הבנתי,

זו תופעה מוכרת וידועה, שלא תמיד הגלולות מונעות לגמרי דימומים לאורך זמן. כשאני לקחתי גלולות ברצף היה לי דימום קבוע כל חודשיים וחצי- שלושה, לא סוריאנו ולא שיינמן התרגשו מהתופעה, ואני למדתי לחיות עם זה. אני מקווה שלפחות אין לך כאבים, ושזה יהיה קצרצר....

יקירתי../images/Emo24.gif

לא תמיד הקונספט של נטילה ברצף=אין דימום. יש כאן הרבה שמדממות תוך כדי, למרות הכל ואף על פי כן.. אם זה דימום מינורי, הייתי ממשיכה ומקוה שיחלוף בלי לאפס את המערכת, אם מרגיש כמו מחזור יכול להיות שהגלולות לא מתאימות אם כי זה מוקדם אחרי סט אחד לקבוע אי התאמה. אם הייתי במצבך - הייתי ממשיכה ורואה מה קורה אבל להזכירך,אני לא רופאה. מקוה שההתחלה החדשה תביא את ה - בשורה עם בוא האביב
מייחלת בשבילך

galim29

New member
ממתינה

זה לא תמיד עובד ישר או שצריך לנסות כמה סוגים עד שמוצאים את מה שמתאים. תתייעצי עם סוריאנו אם זה כואב ומציק.

למעלה