צעירים וצעירות בני ובנות 18-23 מעכשיו אנחנו לא לבד! מוצ"ש ה- 24.9 ב- 20:30 - זאת רק ההתחלה! זו הדרך שלך להראות לעולם מי אתה! בדרך שלך. בלי התחייבות בדיסקרטיות מובטחת. לפרטים אפשר לפנות ל- 0528602751 גיל ח.
שלום לכולם אני רוצה להעביר לכם עצומה בנושא שלי אישית מאוד חשובה. מי שלא יודע אני פעיל בארגון הנוער הגאה זהו ארגון הנותן מענה לבני נוער הומואים,לסביות בי וטרנסגנדרים מכל הארץ. השבוע אגודת ההומואים הלסביות הבי והטרנס עשתה מעשתה לא יפה כשגנבה זכויות יוצרים וכתובת האתר של הארגון. אני אישית מאוד אשמח אם תקדישו דקה מזמנכם ותחמתמו על אותה עצומה. תודה רבה רותם. http://members.lycos.co.uk/igy/
מייק המל תל אביב 68 היה האדם ה-40 שחתם. אם אכן חתם ראש האגודה (מייק המל, כאמור), הרי שהוא בעד הרעיון, ולפיכך את כל העניין ניתן להסדיר בקלות יחסית. אם זה מישהו שחתם תחת שמו, הרי שהעצומה לא אמינה...
הערב בשעה 18:00 אוסנת בן ברוך, קוראת בקלפי טארות תתארח לייב ב-BlogTV. במהלך האירוח אסנת תסקור את 22 קלפי הארקנה הבכירה ותתן הסבר באמצעותו כל אחד מהגולשים יוכל למצא את הקלף האישי שלו.
בשעה 21:00 ד"ר שולמית בן יצחק, פסיכולוגית אחראית במרכז לבריאות הנפש של האישה, תגיע להתארח, תציג את פעילויות המרכז וכן תענה על שאלות הקשורות לבריאות הנפש של האשה. אתם מוזמנים להעלות את שאלותיכם כבר עכשיו בפורום פמיניזם