מה דעתכם על...

עונה..

איך אתם מפרשים את ה'מושג' הזה?קודם כל אני לא יודעת איך להגדיר את זה,זו תקופה שכל ילד וילדה עוברים ומתבגרים בה..! איזה בעיות יש לכם/היו לכם שאתם חושבים שבגיל מאוחר/מוקדם יותר לא היו לכם בכלל?לא נראלי שיש לי והיו לי בעיות בגיל זה..זהו גיל נחמד שאתה מתבגר והופך לילד לנער בוגר ואחראי(גם לגבי בנות)..אולי לפעמים קצת בעיות שעצבניים אבל זה טבעי לכל אחד..אני חושבת שזאת תקופה יפה!=] ושאלה אחרונה-אתם אוהבים את ה'תקופה' הזאת?כה..זאת תקופה שעוברים רק פעם בחיים..והיא תקופה יפה..שבה כולם מתבגרים וזאת תקופה מאוד יפה ונחמדה בעיניי כי ילד צריך להתגבר בשלב כלשהו..לסיכום,זאת תקופה יפה,מהנה ואני חושבת שזאת תקופה טובה מאוד..שכל אחד עובר!=]

ממממ:]]../images/Emo110.gif

זה דווקא נושא מעניין:p איך אתם מפרשים את ה'מושג' הזה
אני לא מפרשת
אפשר להסתכל על אנשים בגיל הזה ולראות
לדעתי דווקא יש הבדל ענקי בין גילאים אחרים לגיל הזה.. איזה בעיות יש לכם/היו לכם שאתם חושבים שבגיל מאוחר/מוקדם יותר לא היו לכם בכלל
זה לא חשוב הבעיות שלי
באמת.. אבל ברור שבגילאים אחרים זה יכל להראות שונה לגמרי.. ושאלה אחרונה-אתם אוהבים את ה'תקופה' הזאת
תלוי.. מכל בחינה זה משו אחר.. אבל יותר לכיוון הלא
חוצמזה שהמבוגרים תמיד אומרים שהם היו רוצים לחזור לגיל הזה.. אווווקיייייי

חחחחחח,אצלי דווקא כולם אומרים

"הייתי שמחה לחזור לילדות" אבל לגיל הטיפש עשרה עדיין לא שמעתי
כולם רק צוחקים עליי כשאני מדברת על הזכויות שיש לי בהתחשב לעובדה שאני בגילאים הללו..
נו באמת,הם סתם מדברים, הם לא היו פחות טובים מאיתנו. [אמא תהרוג אותי אם היא תדע שאני מדברת ככה] אבלבל,באמת..

חחחחחחחחח נכון..../images/Emo110.gif

כולם עשו את השטויות שלנו
טוב כמעט כולם
[טוב נו גם לא את כל השטויות שלי
] ודווקא כל המבוגרים אומרים שהם היו ממש רוצים לחזור לגיל הזה
חחח אני אפעם לא הבנתי את הקטע:p

eynav16

New member
זה גיל הטיפשעשרה

חחחחחח ככה תמיד אומרים לי אין לי כל לענות שאלה שאלה אבלללל מצבי רוחחחחחחח וגיל מעצבן לפעמים...מצד שני המון אנשים מתגעגעים לגיל הזה... לא יודעת...חח אני רוצה להיות 18 + כבר

קחי למשל את יאיר../images/Emo13.gif

הוא בטוח שאנחנו פנתרים
הוא למשל בן 18+ ולא סיים את גיל ההתבגרות
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
סתם סתם סתם זסתם סתם סתם סתם

אניניניניניניניניני:p

גיל ההתבגרות? אחלה של גיל
איך אתם מפרשים את ה'מושג' הזה? אמממ מרידוות
איזה בעיות יש לכם/היו לכם שאתם חושבים שבגיל מאוחר/מוקדם יותר לא היו לכם בכלל? פצעונים
פתאום גיליתי קצת במצחחחח:( אעע ואני גם ישנה המוווווון ושאלה אחרונה-אתם אוהבים את ה'תקופה' הזאת? אני כע.., אמא לע

אוקיי,אנסה שאלה אחרת,בבקשה תענו..

[זה ממש חשוב] מה המרידה הכי גדולה שלכם בהורים? /בעיה מאוד גדולה שהייתה לכם והייתם מעדיפים שלא תהיה בכלל?

מממממממממ../images/Emo110.gif

מה המרידה הכי גדולה שלכם בהורים? /בעיה מאוד גדולה שהייתה לכם והייתם מעדיפים שלא תהיה בכלל? יש כל מיני דברים קטנים כאלה.. שהם נראים להם קטנים אבל בעיניי זה דבר ממש מסובך וכל זה.. ויש עוד משו שמעדיפה לא להגיד

../images/Emo107.gif

מה המרידה הכי גדולה שלכם בהורים? אממממממ אני לא מורדת בהורים שלי
.., אני מורדת ה==מ====ו=====ן=
במורים שלי
/בעיה מאוד גדולה שהייתה לכם והייתם מעדיפים שלא תהיה בכלל? דיסלקטיות

למעלה