מדהים!!

דורד

New member
../images/Emo32.gif מדהים!!

ענו על עשר השאלות הבאות עפ"י התשובות הראשונות שעולות לכן בראש כשאתם קוראים את השאלות. השתמשו בדמיון המפותח שלכם. הרשו לעצמכם להירגע ולשכוח מכל צרות היום. הפעילו את הדמיון קראו את השאלה הראשונה ואל תפסיקו לדמיין, ענו על כל שאלה בנפרד, עפ"י סדר השאלות. בתגובה מטה, מצוי מפתח שמתאר את האופי שלכם עפ"י התשובות שלכם. אנא אל תרמו את עצמכם, מלאו את התשובות שלכם עפ"י הסדר, הוסיפו את תגובתכם ורק לאחר מכן קראו את המפתח והסיקו מסקנות. בהצלחה... 1. את/ה הולך/ת ביער. את/ה לא לבד. עם מי את/ה הולך/ת? 2. אתם הולכים ביער. אתם רואים חיה. איזו חיה זו? 3. מה האינטארקציה המתקיימת ביניכם לבין החיה? 4. אתם נכנסים אל קרחת היער, ועוד לפני-כן אתם רואים את בית חלומותיך. תאר/י אותו. 5. האם בית חלומותיך מוקף בגדר? 6. אתם נכנסים אל תוך הבית. אתם הולכים אל תוך חדר האוכל ורואים את שולחן האוכל. מה אתם רואים עליו וסביבו? 7. אתם יוצאים מהבית ועל האדמה מונחת כוֹס. תארו את הכוֹס. 8. מה אתם עושים עם הכוֹס? 9. אתם הולכים לקצה היער ומוצאים שם נהר. כמה רחב הוא? 10. כיצד תחצו את המים?

דורד

New member
מפתח התשובות

שימו לב!!! תשובות 9 ו- 10, עבור בני 16+ בלבד!!! 1. מי שאיתו בחרת ללכת, הוא האדם הכי חשוב לך בחיים. (או בתקופת החיים הזו). 2. גודל החיה משקף את תפיסתך לגודל הצרות והבעיות בחייך. 3. החומרה/רצינות/איפוק בהם נהגת עם החיה, משקפים את איך שאתה נוהג עם צרותיך ובעיותיך. 4. גודל בית חלומותיך משקף את גודל האמביציה (שאיפה) שלך לפתור את צרותיך ובעיותיך. 5. מצב ללא גדר סביב ביתך, מציין אישיות פתוחה. אתה תמיד תקבל ביקורים בברכה. מצב עם גדר סביב ביתך, מציין אישיות יותר סגורה. לא תמיד תשמח לביקור של אנשים בלי הודעה מראש. 6. אם לא כללת בתשובתך אוכל ו/או פרחים ו/או אנשים – סימן שאתה לא מאושר בדרך כלל. 7. יציבות החומר ממנה עשויה הכוס, משקפת את יציבות מערכות היחסים שלך. 8. התייחסותך אל הכוס משקפת את הגישה שלך. אם אתה עוד לא בן 16, אנא הסתפק בתשובות 1-8 בלבד!!! - -- --- ---- ----- ------ ------- -------- --------- ---------- ----------- ------------ ------------- -------------- --------------- ---------------- ----------------- ---------------- --------------- -------------- ------------- ------------ ----------- ---------- --------- -------- ------- ------ ----- ---- --- -- - 9. רוחב הנהר וגודלו משקפים את גודל התשוקה שלך למין. 10. כמה רטוב יצאת מחציית הנהר קובע את חשיבות חיי המין שלך עבורך.

דורד

New member
וכמובן שעניתי ראשון...

ואני נשבע שלא קראתי קודם את התשובות... עניתי על זה כבר כשקיבלתי את זה במייל באנגלית... ואחרי שעניתי תרגמתי לעברית כדי לפרסם כאן... בעעע... וגם יצאתי לא משהו מכל הסיפור... 1. עם גוון (Gwen). 2. דביבון. 3. אני צופה בו והוא עוצר לרגע ומסתכל עלינו וכשאנחנו מנסים לאט ובשקט להתקרב הוא מיד בורח במהירות ומטפס על עץ רחוק, נעמד על הענף וממשיך להסתכל עלינו. 4. בית גדול, רחב וגבוה. מוקף בדשא ירוק ובגדר חיה. עם שביל אבנים משתלבות מהשער אל הדלת. דלת עץ גדולה רחבה מכניסה לתוך הבית. באולם הכניסה יש נברשת גדולה ויפה ועל הרצפה ציור של מצפן שמראה את הצפון... בעצם פרט לחיצוניות של הבית, הפנים שלו הוא כמו הארמונות האלה מהסרטים של דיסני... שעושים בהם נשפים וזה... עם גרמי המדרגות משני הצדדים וזה... נו, אתם יודעים על מה אני מדבר. 5. כן. גדר חיה. 6. הוא ערוך כמו במסעדה יוקרתית, מפיות ממשי, סכו"ם נוצץ כזה וגדול, אמממ... במרכז קערה עם פירות רגילים כאלה: תפוחי-עץ (בכל מיני צבעים), בננות... ומסביבו כיסאות עץ גדולים ומעוצבים... 7. כוס של קפה תורכי... הכי בנאלי. 8. שופכים את התכולה שלה, נכנסים הביתה לשטוף אותה בכיור ושמים לייבוש. 9. די צר... ממש ברוחב מטר אולי מטר וחצי... יותר נחל קטנצ'יק. 10. אני אקח הרבה אוויר, ועם הרבה הרבה אומץ אני אקפוץ.

מיכלצי

New member
מגניב

1. עדן חמד 2. רקון 3. הוא מסתכל עלינו, אנחנו מחזירים מבט והוא מתקרב מעט. 4. בית כפרי כזה... חווה 5. לא 6. ערוך, מפה לבנה, אוכל, כיאות מסביב.. 7. כחולה-שקופה, עשויה מפלסטיק דק 8. מרימים אותה 9. בינוני 10. בשחיה

אוקידוקי.

1. עם אמא 2. נחש 3. אני נרתעת ממנו, ותופסת באמא שלי. אבל הוא לא מבחין בי. ואז אני עוקפת אותו וממשיכה הלאה 4. זה בית עם מלללללללללא דשא ומלללללללא פרחים וגם ערוגת ירק נחמדה כזאת. הבית עצמו לא משו גדול, כמו הגינה. הגינב עצומה! והבית מעץ. 5. יאפ 6. עליו יש אגרטל עם פרחים ומסביבו יש.. כיסאות?
ועל הקירות תמונות של בני הבית 7. כוס קטנה, מזכוכית, שקופה, בלי ידית 8. שוכחים מקיומה 9. הוא ממש רחב. והוא גם גואש כזה 0. אני אעלה על הגשר שיש מעל לנהר

טיפה מטריד לענות על זה פה

אבל שיהיה. 1. את/ה הולך/ת ביער. את/ה לא לבד. עם מי את/ה הולך/ת? ספיר ועדן
/אחותי. 2. אתם הולכים ביער. אתם רואים חיה. איזו חיה זו? קוף. 3. מה האינטארקציה המתקיימת ביניכם לבין החיה? היא מקפצת עליי ומציקה לי מנסה להוריד אותה ממני. 4. אתם נכנסים אל קרחת היער, ועוד לפני-כן אתם רואים את בית חלומותיך. תאר/י אותו. מממ. בית מעץ. עם מזרקות כאלה. אין אף בתים מסביב הכל פתוח ושומם. יש סוסים הארווה והרבה חצר. 5. האם בית חלומותיך מוקף בגדר? לא 6. אתם נכנסים אל תוך הבית. אתם הולכים אל תוך חדר האוכל ורואים את שולחן האוכל. מה אתם רואים עליו וסביבו? שולחן גדול כזה. יש עליו אגרטל עם פרחים, ומפה לבנה. 7. אתם יוצאים מהבית ועל האדמה מונחת כוֹס. תארו את הכוֹס. כוס זכוכית בלי ידית גבוהה. 8. מה אתם עושים עם הכוֹס? מחזירה אותה למבטח
9. אתם הולכים לקצה היער ומוצאים שם נהר. כמה רחב הוא?לא רחב. בינוני כזה ועם מים רדודים. 10. כיצד תחצו את המים? יחפה, בתוך המים.

יבח

New member
חחחחחח

אני לא יכולה לענות על זה אחרי שכבר קראתי את התשובות..XD

Simple Sam

New member
../images/Emo13.gif

1. את/ה הולך/ת ביער. את/ה לא לבד. עם מי את/ה הולך/ת?עדן 2. אתם הולכים ביער. אתם רואים חיה. איזו חיה זו?פיל! 3. מה האינטארקציה המתקיימת ביניכם לבין החיה?אני מלטפת אותו.:] 4. אתם נכנסים אל קרחת היער, ועוד לפני-כן אתם רואים את בית חלומותיך. תאר/י אותו.גדול כזה,מעץ ולבן,עם חלונות ענקיים[בלגיים עם מסגרת אדומה כזאת:] ווילונות,וחדרים גדולים ובית כייפי וחם כזה. 5. האם בית חלומותיך מוקף בגדר?לא 6. אתם נכנסים אל תוך הבית. אתם הולכים אל תוך חדר האוכל ורואים את שולחן האוכל. מה אתם רואים עליו וסביבו?ספגטי וסלטים ולחמניות וגבינות,ומסביב צלחות לבנות עם סכו"ם חדש ומפיות,מסודר יפה:] 7. אתם יוצאים מהבית ועל האדמה מונחת כוֹס. תארו את הכוֹס.רגילה כזאת,שקופה חלקה בינונית[האלו שיש לכולם בבית נו] 8. מה אתם עושים עם הכוֹס?מרימים אותה ומניחים אותה איפשהו במקום שלא ידרכו עליה והיא לא תישבר 9. אתם הולכים לקצה היער ומוצאים שם נהר. כמה רחב הוא?הוא בינוני כזה.. 10. כיצד תחצו את המים?לא יודעת,על אבנים או על גזע עץףאולי אפילו בשחיה.

עוף מפה

New member
היי.. מה קורה?

1. את/ה הולך/ת ביער. את/ה לא לבד. עם מי את/ה הולך/ת? קארין נראה לי.. 2. אתם הולכים ביער. אתם רואים חיה. איזו חיה זו? סוס 3. מה האינטארקציה המתקיימת ביניכם לבין החיה? הוא בורח 4. אתם נכנסים אל קרחת היער, ועוד לפני-כן אתם רואים את בית חלומותיך. תאר/י אותו. מגניב, טירה כזאת מאבן אבל מבפנם הוא מודרני ומגניב 5. האם בית חלומותיך מוקף בגדר? לא 6. אתם נכנסים אל תוך הבית. אתם הולכים אל תוך חדר האוכל ורואים את שולחן האוכל. מה אתם רואים עליו וסביבו? הרבה אוכל טעים ושולחנות נוחים, כאלה רחבים עם ריפוד אדום. 7. אתם יוצאים מהבית ועל האדמה מונחת כוֹס. תארו את הכוֹס. כוס יין כזאת. 8. מה אתם עושים עם הכוֹס? מרימים אותה, כוס פה. 9. אתם הולכים לקצה היער ומוצאים שם נהר. כמה רחב הוא? הרבה, אבל הוא רדוד אז זה מגניב. 10. כיצד תחצו את המים? בהליכה.

vered151

New member
לא מאמינה בזה..אבל..נו

1. את/ה הולך/ת ביער. את/ה לא לבד. עם מי את/ה הולך/ת? 2. אתם הולכים ביער. אתם רואים חיה. איזו חיה זו? קוף 3. מה האינטארקציה המתקיימת ביניכם לבין החיה? מנסה לגעת בו..חחח 4. אתם נכנסים אל קרחת היער, ועוד לפני-כן אתם רואים את בית חלומותיך. תאר/י אותו. לא גדול ממש, שביל מוביל אליו ויש גינה מטופחת 5. האם בית חלומותיך מוקף בגדר? לא 6. אתם נכנסים אל תוך הבית. אתם הולכים אל תוך חדר האוכל ורואים את שולחן האוכל. מה אתם רואים עליו וסביבו? סביבו המון אנשים ועליו אוכל.. 7. אתם יוצאים מהבית ועל האדמה מונחת כוֹס. תארו את הכוֹס. כוס יין מזכוכית 8. מה אתם עושים עם הכוֹס? כלום 9. אתם הולכים לקצה היער ומוצאים שם נהר. כמה רחב הוא? לא מאוד רחב...4 מטר 10. כיצד תחצו את המים? בשחייה

למעלה