מאי

../images/Emo32.gif מאי

בנות אל תשאלו איזה ערב עברתי אתמול
. הכנסתי את מאי לאמבטייה,כן ממש בריכה באמבטיה. (בחוץ קור כלבים,איך לא חשבתי על זה?) מאי מאוד אוהבת אמבטיות,היא משחקת עם הבובות שלה וממש שמח שם. לקראת סוף האמבטיה שהעמדתי את מאי(לשטוף אותה מהסבון והשמפו) שמתי לב שמאי מביטה בי במבט מוזר,והידיים שלה קצת רועדות!!!!!! נלחצתי. מאי היתה אפטית. שאלי נכנס הביתה מהעבודה,קראתי לו לבוא לאמבטייה,ומאי אפילו לא הגיבה אליו
,מאי הסתכלה על שנינו,ולא הוציאה מילה,והיתה הרגשה שהיא כאילו קפואה,לא זזה,עם ידיים קמוצות. ישר אני ואלי לקחנו אותה למוקד.....מאי אט אט התחילה "להשתחרר" לאט לאט התחילה לדבר,ולהיות פעילה תודה לאל היום קמנו שמאי בסדר גמור
שכחתי רק לציין שהרופאת הילדים אמרה שמה שזה נראה זה איבוד הכרה
אמאלה איזה פחד
זה היה נורא,כל כך פחדתי שקרה לה משהו,אני ובעלי ממש בכינו שמאי לא הגיבה ועם כל הכאב,אני בטוחה שמה שקרה זה היה באשמתי,איך לא שמתי לב לטמפרטורה של המים!

שאלה.....

האם ההורים המיועדים חייבים לשלם:עבור בגדי הריון + משק בית לפונדקאית?

מירבי*

New member
ענת, הסכום הכללי שמשולם

לפונדקאית כולל את הסעיפים הבאים, אני מצטטת מחוזה שנערך בימים האחרונים. "ההורים המיועדים מתחייבים לשלם לאם הנושאת פיצוי בגין כאב, סבל ואי נוחות זמנית, וכן החזר הוצאות עבור טיפול בילדים, עזרה בבית, נסיעות ובגדי הריון סכום חד פעמי של....." אין סעיף שמדבר ספציפית על משק בית לפונדקאית, הנושא נתון לשיקול דעתם של ההורים.

הבנתי. אני אסתכל בחוזה שלי.

אז צריך להופיע סכום מסוים עבור זה. ואז אם הפונדקאית צריכה או בגדי הריון/עזרה בבית. אנחנו מעבירים לה את הסכום? והיא רשאית לבקש פעם אחת בלבד? אני כבר ואבדוק

מירבי*

New member
ענת, מזל שזה נגמר ככה...

אני לא מבינה, הכל קרה בגלל שהמים היו חמים מדי? והיא לא אמרה שזה חם לה? חבקי אותה חזק
איך היא מרגישה היום?

לא מירבי בדיוק ההיפך

אני מבינה שהמים היו פושרים ולא חמים! זה היה ממש סיוט. מאי עכשיו מקסימה,היא אחרי אמבטיה(ושמנו לב לתגובות שלה,והיא מקסימה) מאי ברגע זה מתקנת את המשאית בסלון. היא כל הזמן מפרקת למשאית את אחד הגלגלים,ואחר כך בעזרת פלייר,מברג מנסה לסדר הכל(מפלסטיק כמובן
) בקיצור מאי ילדה מקסימה,והיא הכי יקרה לי בעולם

מירבי*

New member
ענת, הסעיפים האלה הם חלק

מהסכום הכללי שהפונדקאית תקבל, את הסכום הכללי היא תקבל בכל מקרה, לא מדובר בסכומים האופציונאלים.

ממש מלחיץ יקירה, אבל אם המים היו

פושרים אז זה ממש לא הגיוני .רק אם הם היו קפואים היתה צריכה להיות תגובה כל כך חזקה. אל תאשימי את עצמך אנחנו רק בני אדם והכל יכול לקרות.טוב שזה נגמר ככה. נשיקות למאי

מירבי*

New member
לירון, מה שלומך יקירה?

איך את מתמודדת עם הפיטורים, את עדיין עובדת או שפיטרו מעכשיו לעכשיו?

../images/Emo51.gifהי מירבי, אני עובדת עד סוף

החודש ואולי יאריכו עוד קצת לסידורים שונים(כולי תקווה).ומתכוננת לחופש הגדול. המצב של השוק ממש ממש גרוע. לא להאמין. מה יהיה במדינה שלנו? תודה חמודה שאת מתעניינת.

shosh6

New member
קשה לי להאמין שממים פושרים

אפשר לאבד הכרה. בכל מקרה אני שמחה לשמוע שהכל הסתדר לבסוף. ענתי המון בהצלחה בוועדה הקרובה.

למעלה