מאוד חשוב!!

Jagged chaos

New member
../images/Emo32.gif מאוד חשוב!!

זה כל כך חשוב, שלא מגיע שזה יהיה נצל"ש. מצאתי את זה בפורום "אבודים" קסטרו החליטה שצריך מעילי פרווה בגלל שהולך להיות לנו חורף מאוד קשה (כנראה שיש להם חזאים ושאנחנו מדינה שנורא קר בה.. נוט!) אולי תרצו לדעת קצת (וגם תראו להורים,במיוחד לאמהות שקונות בדר"כ) איך הפרווה מגיעה למדפים.. הסרטון מאוד לא קל לצפיה אבל נורא חשוב לראות ולהבין כמה הם סובלים.. אם קסטרו יראו שאנשים מחרימים אותם ולא קונים אולי (בתקווה!) הם יבינו שהחיות סובלות מהעניין ושגם להם יש את הזכות לחיות.. תעבירו לכמה שיותר אנשים,מודעות זה הדבר הכי חשוב פה! אנא חיתמו על העצומה למען החרמת קסטרו.. הקישור לסרטון: http://www.strasbourgcurieux.com/fourrure הקישור נגד קסטרו: http://arforum.org/castro/?p=1 מילה שלי---> הסרטון מממממממממששש מממממש ממממממממממממממממממממממממממששששששששששששששששששש לא קל לצפייה. אני אשכרה לא זזתי כמה דקות (איכשהו פתאום קפצו להם איזה 5 דקות שלא שמתי לב אליהן). חבר'ה זה רעעעע... לא היתה לי מודעות בשיט שזה מה שהחיות עוברות... פאק זה בהכרה

Rוית

New member
כן זה מסתובב ברשת כבר הרבה זמן

אישית לא ראיתי את הסירטון כי ידעתי שאני לא אעמוד בזה, אבל כמובן שחתמתי. למי שגם נגד התעללות שכזו, קחו שניה מהזמן שלכם ותחתמו על העצומה.. מי יודע, אולי זה באמת יעזור בעתיד..

../images/Emo45.gif גממני לא הסתכלתי יש לי לב חלש

בעניינים האלה. חתמתי ואני אתקשר אליהם שיהיה מי שיענה לי..

o0Invisible0o

New member
../images/Emo133.gif../images/Emo122.gifאני כבר חתומה.../images/Emo9.gif

ומחרימה את קסטרו.
ראיתי אההה..חצי דקה מהסרטון בערך ולא יכולתי יותר.:S מזעזע. כן זה באמת רץ ברשת כבר כמה זמן..

AliceW

New member
לא צפיתי.../images/Emo4.gif

לא יכולתי לצפות
גם כך התמונה שבראש החתימה ליד הדוגמנית עם המעיל ממש העציבה אותי
לא סתם אמרו שאנחנו החיות הכי אכזריות

Master Boo

New member
...

אתם יודעים כמה זמן הסרטון הזה רץ ברשת? והוא מופנה פעם אחת כנגד קסטרו, פעם אחרת כנגד כל חברה אחרת שמוציאה מוצרי פרווה. אם אתם מתנגדים, פשוט אל תקנו מוצרי פרווה. אם יהיו מספיק אנשים שלא יקנו החברות יפסיקו לייצר. כל עוד מספיק אנשים קונים את זה, כנראה שזה לא מפריע למספר כל כך גדול של אנשים. ואם זה לא מפריע למספר כל כך גדול של אנשים, אני לא רואה סיבה להפסיק לייצר מוצרים כאלה...

Jagged chaos

New member
העיקר המודעות בנאדם...

לא חשבתי שתולשים להם ת'עור שהם בחיים, וזורקים אותם גוססים עוד שניה מתים מכאב בלי עור... זה נראה כמו חייזר באימא שלי... תחשוב יעשו לך את זה... ועוד מישהו ילבש את זה... פאק איזה חרא...

Master Boo

New member
אבל

א. את לא יכולה לדעת בוודאות שככה עושים בכל מקום שמייצר מוצרים כאלה. ב. כמו שאמרתי, אם זה באמת היה כזה נורא, ומבחינה חברתית זה היה "לא נכון", זה כבר היה מספיק, פשוט מפני שהיה נעשה חרם צרכנים גדול מספיק... כל עוד יש אנשים שקונים את זה, אולי זה לא כזה נורא. (הפרדה בין "חברה" ל"פרט")

Jagged chaos

New member
מה אתה קשור?

זאת אשכרה ההשקפה שלך "כל עוד יש אנשים שקונעם את זה, אולי זה לא כזה נורא?"... יש לי מישהי בשכבה שהיא כבר שנים בדברים האלה, אז הלכתי דיברתי איתה, הסבירה לי כמה דברים, סין היא המדינת ייצור פרווה הגדולה בעולם, בשאר העולם זה לא חוקי. לא לוקחים לחיות את הפרווה שהן מתות, כי אז היא נושרת\מאבדת איכות.. אנע ערף מה היא חפרה
לא יורים בחיות, כי אז יהיה דם על הפרווה האנשים שעושים את זה, מעדיפים להוציא כסף על שיתוק הקול שלהם, ככה שהם בעצמם לא ישעמו איך החיות סובלות מאשר אולי לעשות להם הרדמה, או בשיא (זה גם נשמע מעוות, אבל זה עדיף ממה שיש שמה) מקיסמום להזריק להם איזה רעל, שימית אותם תוך כמה שניות... מה הן צריכות ת'סבל הזה... רבק... לא יודע מה איתך... אני לא נראה לי אני הולך ללבוש פרווה בזמן הקרוב...

Master Boo

New member
לא יודע...

תקרא לזה חוסר מצפון או איך שאתה רוצה, לי אישית זה באמת לא כל כך מפריע... אתה גם צמחוני ולא לובש עור וכל זה? כי הרי הכל על אותו משקל...

AliceW

New member
לא צריך להיות

צמחוני בשביל לתמוך בדעה הזו..
זה דיי לגיטימי, עם זה שיש כמה בינינו שאוכלים את החיות האלו(לא אני
), לרחם עליהן כשרואים אותן סובלות, בלי עור ופרווה. קצת אבסורדי..אבל עדיין, זה דבר אחד לאכול חיות(שוב, לא אני
) כי זה משהו שהאדם צריך כדי להתקיים, וזה דבר אחר לחלוטין לאמלל חיות במטרה להרוויח כסף..

AliceW

New member
לא נדמה לי

שלבשתי פרווה ב16 שנות חיי}-( קבל את תמיכתי המלאה

Rוית

New member
מממ

"כל עוד יש אנשים שקונים את זה זה לא כזה נורא"? אז.. כל עוד שיש אנשים ששונאים, מלחמות זה לגיטימי?..
אני לא אומרת את זה בנימה של לתקוף, ממש לא!
בסופו של דבר הבנתי מה שניסית להגיד, אבל זה לא הכי נכון לבטא את זה ככה.. הנקודה היא, כמו שאמיל אמר, זה פשוט לעורר מודעות.. אולי זה לא יגרום לאנשים שקונים להפסיק לקנות, אבל אולי זה יגרום להם לחשוב טיפה לפני (ואז, בתקווה, להחליט לא לקנות)..

Jagged chaos

New member
רוית ../images/Emo99.gif

כל עוד שיש אנשים ששונאים, מלחמות זה לגיטימי?.. יא אישה שנונה שכמותך
איך הבאת את זה??? בכל מקרה, חברים שלי היו בשוק ממני, כי פאק... אני הכי לא צימחוני.. ואין על בשר. בכל מקרה, קבל משהו פסיכולוגי, בטלויזיה\מחשב\מחשבות הרבה יותר קל לראות דברים. לפעמים באים לנו לבצפר כל הכלבים הנטושים הצולעים האלה... שמלקקים כל מי שבטעות נופל לו הפסטרמה והכלב אוכל... על אלה אני מרחם... לראות מול העיניים שלי מה שעשו שמה לחיות..
רציני זה היה נגמר ברצח של כמה סינים

Rוית

New member
וואו אכן כל הכבוד!!

אומנם הדרך עוד ארוכה, אבל אין ספק שזה ניצחון קטן וחיוני בדרך

למעלה