ל
ל

hilagilady

New member
../images/Emo207.gifתוכנית נוספת לחג בעריכתי-שישי

אתם מוזמנים לצפות ולהאזין לתוכנית נוספת של "חג ישראלי" בעריכתי והפעם ביום שישי (מחר): ארבע שעות וחצי של שירים נעימים באוירה רגועה לחג: נורית גלרון, מיקי גבריאלוב, לירז צ'רכי, יהודית רביץ, לאה שבת, מרב סימן טוב, אריק סיני, אוהד חיטמן, רמי קליינשטיין, אריק ברמן, האנשים, רינת גבאי, ריקי גל, רותי נבון, שלומי שבת, שרון עזריה, צביקה פיק, דודו טסה, איה כורם, תיסלם, מאיה בוסקילה, אתי אנקרי, תמר גלעדי, גלי עטרי, פבלו רוזנברג, אייל גולן, גבי שושן ועוד רבים ומעולים!!!
"חג ישראלי" - סוכות- 06.10.06- 19:30 בערב ועד חצות.
עורכת המוסיקה הילה גלעדי
רק בערוץ מוסיקה 24
חג סוכות שמח

hilagilady

New member
שידורים מיוחדים לסוכות במוסיקה 24

הופעות מדליקות בסוכות בערוץ המוסיקה
ה"גורילז"- להקת האנימציה הוירטואלית המצויינת של דיימון אלברן בהופעה שפשוט חבל לפספס
(מומלץ ביותר
)
7.10, שעה 22:30
רובי ויליאמס- הופעה שצולמה באנגליה במסגרת מסע ההופעות העולמי הגדול ביותר ועובר בין 14 מדינות שונות.
7.10, שעה: 20:30.
דיויד ברוזה- חגיגה מוסיקלית גדולה יחד עם נגני הג'אז המובילים בעולם. מיטב הלהיטים בעיבודים חדשים, עברית, ספרדית ואנגלית ובכלל נגינה וירטואוזית כמו שרק ברוזה יודע לעשות.
14.10, שעה:21:45
אתניקס במופע הצדעה לציון 20 שנה ליצירתם, נערך על במת ענק בבריכת השולטן שבירושלים.
14.10, שעה: 19:30. סוכות בערוץ מוסיקה 24- זהירות
יהיה חם

Smileey Girl

New member
../images/Emo207.gif שאלה..

לפני שנה,אולי פחות, עברי התראיין באחד מאתרי האנטרנט המוכרים ושאלו אותו מה עושות לו ההופעות ז"א איך הוא מרגיש בהופעות שלו וכו' הוא ענה שהופעה היא כמו סקס טוב בשבילו משהו בסגנון. מישהו יודע על איזו כתבה אני מדברת ויכול לתת לי קישור אליה? תודה (-:

הממ..

לא ממש הצלחתי להיזכר, את זוכרת עוד משהו מהכתבה? ואגב, פה חיפשת? כי יש שם די הרבה כתבות מהשנה האחרונה..

Smileey Girl

New member
לא

רק את הסקס טוב אני זוכרת
עכשיו עברתי על העמוד עם הקישורים שנתת,לא מצאתי גם כאן

yuv15

New member
זיהוי שיר מוכר...פשוט שכחתי..חחח:)

אני לא בטוח שהוא של עברי בעצם בכלל לא נראה לי אבל ננסה... הוא הולך ככה: "..........חבל שאי אפשר ללכת עירומים......אי אפשר ללכת עירומים" הנקודות זה עוד כמה מילים בין לבין... טנקס...

למעלה