ל-

גילמור2

New member
wish you were here

שלום ! אני הגיטריסט של . yy dotcom. להקה ישראלית חדשה עם חומר מקורי כרגע בהקלטות יש לנו שיר שאימצנו כי אמא שלו חברה טובה שלנו........השיר נמצא בג"מא מקום שלישי [ שם השיר ...לפני כולם ] באנגלית wish you were here שווה שמיעה והורדה .... תנו תגובה ...תודה

רוגרי

New member
../images/Emo45.gif

אכן אחד השירים הטובים ששמעתי בחיי. תודה על הקישור.

להקת פיאמנטה חוזרת - 15.11.06

יום ד' 15.11.06, שעה 22.00 במועדון "בארבי" תל-אביב. הופעה חד-פעמית מניו-יורק, שהרבה מחכים לה. הזדמנות לראות ולשמוע את האחים יוסי ואבי פיאמנטה עם מוני פיאמנטה ויוסי בוזין, מבצעים את מיטב המוסיקה המקורית שלהם מאז שנות השבעים ועד היום, פיוז'ן, רוק מתקדם, פסיכאדליה ורוק חסידי כמו שרק הם יודעים לעשות. בהשתתפות נגנים אורחים שיצטרפו להרכב במהלך ההופעה, לביצוע קלאסיקות של הקצפת, הנדריקס, סנטאנה, זאפה. (ראו רשימת נגנים בעלון המצורף). משך ההופעה 3 שעות. כניסה 80 ש"ח (70 ש"ח עם קופון הנחה מאתר "בארבי"). פרטים נוספים והזמנת מקומות מראש באתר שלנו ובטל' מועדון "בארבי": 03-5188123.

הגעתי למסקנה

הגעתי למסקנה שהדבר הכי מעצבן בעולם זה שאני שומע בפול ווליום באוזניות, כשלפתע הווינאמפ בוחר לי את הרצועה "STOP" מהחומה... זה מקפיץ אותי מהכיסא כל פעם. ברגעים כאלו יש לי הרגשה שווטרס יושב בבית שלו עם סיגרייה סטייל יגאל שילון ומתפוצץ מצחוק.
תתעלמו אם זה יותר מדי הזוי...

rozgil

New member
חשיפה ראשונה:בסרט "השתולים"

של במאי: מרטין סקורסזה אשר בו משחקים "כוכבים" (שחקנים) כמו: ליאונרדו דיקפריו (בילי), מאט דיימון (קולין), ג'ק ניקולסון (קוסטלו), מארק וולברג (דיגנאם), מרטין שין (קווינן), ריי ויינסטון (מר. פרנץ'), ורה פארמיגה (מאדולין), אלק בולדווין (אלרבי) יש מוזיקה שמלוה את הסרט.........-חלק ממנה היא של "הפינק פלויד"......... עוד פרטים על הסרט : http://www.cinerama.co.il/Cinerama_Movie/111

למעלה