ל-

איילת1974

New member
המצגת של פינק פלוייד

האם למישהו יש את המצגת של פינק פלוייד? (קובץ PPS)

ציור קיר :)

שלום לכולם . רציתי לשאול אתכם אם מישהו מעוניין לעשות לי (בתשלום סמלי כמובן ) , ציור קיר בחדר , של " הצד האפל " . אני מאזור המרכז , ובשביל להימנע ממסחרה , כל מי שיכול לעזור , שישלח לי הודעה פרטית . תודה מראש . גור :)

Elinor BC

New member
אמממ סתם כמה עניינים מעניינים

כמו שהארץ שלנו מתחילה להיות גדושה שאמנים/זמרים/שחקנים, אין ספור שמגיעים ללא הפסק. ככה גם בעולם מן הסתם. הקיץ הזה הולך להיות חם =] ואלה מכם שמתכוונים לטייל ברחבי אירופה. קבלו אותה בשלושה פסטיבלים ששווה לכם לבקר שמה. Sziget - פסטיבל זיגט מתקיים באי בלב העיר בודפשט. במקום יש מקום ל-50 אלף צופים, והשנה משתתפים שם רדיוהד, רוברט פלאנט , Scissor Sisters, מיניסטרי, גוגול בורדלו (בה מנגנים רע מוכיח האגדי ! ואורן קפלן -הישראלים), Sick of It All, ועוד. הפסטיבל יתקיים בין ה-9 ל-16 באוגוסט. Rock im Park יתקיים בין ה-2 וה-4 ביוני, בנירנברג גרמניה. בפסטיבל הענק, שנערך בשיתוף אמ.טי.וי, השנה ישתתפו דפש מוד, מטאליקה, פלסיבו, מוריסי, קורן, Keane, פרנץ פרדיננד, ג'מירוקוויי, פול וולר, קייזר צ'יפס, גולדפראפ, הסטריטס, דארקנס, בייבישמבלס (להקתו של פיט דוהרטי מהליברטינז), השחקנית ג'ולייט לואיס ולהקתה The Licks , פארל וויליאמס מהנפטונז, נלי פורטאדו, ריצ'רד אשקרופט ועוד. Roskilde יתקיים מה-29 ביוני ועד ה-2 ביולי בדנמרק.בליין אפ עצום שבראשו בוב דילן, הבלקן ביט בוקס שלנו, הארקטיק מאנקיז, פרנץ פרדיננד, הפי מנדייז שהתאחדו, קייזר צ'יפס, מתיסיהו, מוריסי, פלסיבו, ג'וש ראוז, Sigur Ros, הסטרוקס, קניה ווסט, ווטרס, רופוס וויינרייט ועוד. ובכל מקרה, בשלושתם מופיע פרנץ פרדיננד
.

wish i was here

New member
טיפה off אבל..

הקליפ החדש של הרד הוט צ'ילי פפרס: http://www.youtube.com/watch?v=ODon7P-69k8&search=Dani%20California קליפ נורא מגניב שהם מחקים בו להקות אני חושב שזה הסדר: אלביס הביטלס ג'ימי הנדריקס אקספיריינס קיס נראה לי דיוויד בואי סקס פיסטולז פנתרה נראה לי מוטלי קרו נירוואנה הם עצמם ואז חוזר על צמו...דווקא קלפי יפה

itaikuskus

New member
הפסטיבלים השנה

הם בסימן "איחודים" גדולים לעין בלתי מזוינת, אך לא מענייינים ממש "במישור של התכל'ס". יש לנו את alice in chains שחוזרים להופיע, לא ברור מי יחליף את ליין סטיילי המנוח, אבל ברשימות ליין אפס הם אפילו לא ב-הד ליינרז, אלא רק בלהקות באותיות הקטנות. מי שכן הד ליינרז, וחוזרים להפריע לנו, הם גאנז אנד רוזס, א.ק.א אקסל רוז וכמה ילדים מקפצים סביבו. הפתעה בגזרת הלהקות החוזרות- הניו יורק דולז, מחלוצי הפאנק רוק, שהשפיעו על להקות כמו סקס פיסטולס וראמונז, חוזרים לנגן, כנראה נגמר להם הכסף. עוד דינוזאורים בולטים שיעשו "שמות" לקהל האירופאי רווי האלכוהול: whitesnake (דייב קוברדייל היה צריך להשאר בבוטיק שלו לפני שבלקמור קרה לו להרוס לנו את האוזניים) motorhead (שווה כל גרוש, גם כשלמי קילמייסטר מחליף כל הזמן נגנים) kreator (באים גם אלינו, סוף החודש, אני שם) להקות פאנק שחיות על תהילת עבר ועושות דיי בושות בהווה כמו- agnostic front,sick of it all אי אפשר לשכוח את הכאב ראש הזה, מטאליקה,שמתעקשים עוד להופיע, ואין לי יותר כוח להתבאס השנה על הפסטיבלים. זהו.

itaikuskus

New member
בוש והיכלם

זה לא פנתרה זה misfits אחת הלהקות פאנק הכי גדולות איי פעם (בתקופה של גלן דאנזיג), ידועים (לצערינו) בעיקר בזכות הלוגו שלהם שהוא...שלד. לגלן דאנזיג היה סגנון שירה ייחודי ששילב עוצמתיות עם מלודיות, כשהשירים באלבום הכי מצליח שלהם, walk among us מתאימים לסינג-אלונגים, ונחשבים ל"המנונים". הקליפ הוא בסדר כרונולוגי, גיאחה מהשרת כתב כשפירסם לינק לשיר הזה שהקליפ מפצה יפה מאוד על העובדה שהשיר עצמו, פשוט ממש ממש גרוע.

avki

New member
זתומרת, הכל חרא

חוץ מקרייטור ומוטורהד. ושלושת להקות הפאנק שהזכרת אני לא מכיר. אבל כל השאר באמת עומד להיות חרא שבלוני ולא אותנטי. רק להוסיף את The Who, שלפי שני ההופעות שהיו להם השנה, עומדים לתת בראש, חרף העידרותו הנצחית של המתופף. אני מאוד מקווה להיות בהופעה שלהם בסיבוב הקרוב.

הדולז והראמונז - ?

מי בדיוק נשאר שם, אחרי שכולם מתו? בדולז יש את ג'והנסן ו-? ובראמונז ג"כ נשאר רק אחד חי (די די?), כמדומני (תזכיר לי מי). אז עם מי בדיוק הם הולכים לנגן, בשמות להקותיהם? ולמישהם יש מושג מה הולך להיות, נניח, בלונדון באוגוסט? אני אחפש גם במקורות.

itaikuskus

New member
לא אמרתי שהראמונז יופיעו

אמרתי שהראמונז הושפעו מהדולז. הראמונז נמחקו מהאדמה, גם דידי, חוץ מהמתופפים שלהם לדורותיהם- טומי, מארקי וריצ'י, והבסיסט בסוף הדרך, סי-ג'יי. אחרי הביוגרפיה של הדולז לא כל כך עקבתי ככה שאני לא יכול להצביע על שינויים ספציפיים, אולי את תוכלי לשפוך על זה יותר אור אחרי בדיקה. אני יודע שהסטוג'ס עובדים על תקליט חדש ומתכננים טור, בקיץ נראה לי.

וינסנטי

New member
yes

אני מאוהב בשתי להקות- פינק פלויד, ולהקת "יס". סתם תהיתי מה דעתכם על החבורה הזאת.. לפי דעתי הם הוציאו כמה אלבומים שחובבי פינק פלויד יכולים לאהוב מאוד- "רילייר", "קלוז טו דה אדג'", "טלס אוף טופוגרפיק אושנס".. ניסיתם פעם? אני ממליץ בחום!

oribarak

New member
גם אני חסיד יס

מלבד זה שבזמן האחרון החשק הפרוגי שלי נעלם בכ99 אחוז, יס תמיד תישאר חביבת ליבי בקרב הפרוג, להקה עם 4 נגנים מוכשרים וסולן בלי ביצים אחד, אי אפשר שלא לאהוב אותם, ויומרנות זה לא משהו שיגרום לי לא לאהוב להקה.

הופעות שליחי הבלוז 10-11.5.06

רביעי 10.5.06 ב-22.00 - מחווה לפינק פלויד בצ'יקה ב"ש. 50 ש"ח, להזמנות: 08-6900330. שישי 11.5.06 ב-22.00 - מחווה לקווין ופינק פלויד בפאב בורוגוטה בקיבוץ רגבה. 50 ש"ח, להזמנות: 0506678333.

DirtyVegas

New member
מבצע חביב

בחנות הדיסקים של דיזנגוף סנטר יש מבצע של שני אלבומים של פינק פלויד במאה... כך תגדילו במהירות את האוסף.

Anuerysm

New member
כן זה לא חדש

אם אתה מתכוון לחנות דיסק סנטר.. קניתי שם את סאוסרפול אוף סיקרטס ואת אובסיורד ביי קלאודס

למעלה