אני אני אני.................. עונה!
צאת מהמדינה? לא אכלת משהו שגרם לאחרים להקיא? לא שחית בעירום? לא ברחת מהבית? לא התחילו איתך? אמממ לא שזכור לי צפרו לך? כן ניסו לתקוף אותך מינית? לא נשארת ער כל הלילה? כן לא אכלת יום שלם? כן דיברת בטלפון כל הלילה? לא הרגת מישהו? ברור!.. חח סתם, לא! נישקת מישהו מאותו מין? לא מעבר לנשיקה? כן בגדו בך? לא הרגת חיה בטעות? כן, נמלה! הרגת חיה בכוונה? כן, נמלה! גנבת משהו? לא שזכור לי אבל הגיוני שכן פגעת בעצמך? כן, אני מזוכיסט 'חתכת'? לא רצית למות? כן עישנת סיגריות? לא!!!!! עישנת נרגילה? לא1!!!!! ניסית סמים? לא, אבל אני רוצה יום אחד שתית אלכוהול? כן, המון פעמים השתכרת? לא התנשקת? כן עשית סקס? עוד לא עשית סקס יבש? לא ישנת עם בן המין השני בלי סקס? כן, המון פעמים (ולא אם משהי מהמשפחה!משהי מהכיתה!) היית עם שני אנשים בו זמנית? לא ירדת למישהו? לאאאאא בלעת? לאאאאאאאאאאא עשית או תכננת לעשות פירסינג? לא עשית קעקוע? כן, כזה שיורד אחרי שבועיים הסתפרת? כן אכלת חבילת אוריאו שלמה? כן השתמשת באוכל לא למטרת אכילה? כן. למלחמה! צללת עם דולפינים? לא קפצת כתה? לא היית ערום בציבור? לא היית עם מישהו למטרות סיפוק מיני בלבד? לא לתקופה ממושכת? כן 'היית' עם מישהו ליד אנשים אחרים? לא קיבלת חשבון פלא' של יותר מ500 ש"ח? לא נפגשת עם מישהו מהאינטרנט? לא התאפרת? לא רצית להיות משהו שאתה לא? כן רצית להיות בן המין השני? חבשתי שזה יכול להיות נחמד אבל שיניתי דעתי! התקלחת יותר מפעמיים ביום? ברור עברת יישור שיניים? לא היו לך משקפי ראייה? למה היו? עדיין יש הרגשת שאתה בוגד בעצמך? כן התביישת בהורים שלך? פעם אחת אני חושב.. כשחבר שלי אמר שאבא שלו טייס.. חח סתם, לא! שיקרת למישהו? כן היית מאוהב? כן הורדת שיערות מהרגליים? לא התעלפת? לא שזכור לי נשברה לך שן? לא עשית למישהו היקי? לעצמי עשו לך? כן, בכף רגל נעצרת? לא קיבלת נכשל בתעודה? כן, בערבית שברת עצם בגוף? לא עשית גבות? לא שחית? כן, אבל רק בים! אני שונא בריכות רכבת על אופניים? כן רכבת על סוס? לא רקדת עד שכמעט נפלת מהרגליים? לא עשית קרב גרעפסים? לאאאאאא שיחקת כדורסל? כן, מלא פעמים שיחקת כדורגל? כן, עד שקראתי את מה שביאליק אמר.. הלכת מכות? כן שיחקת טאקי? ברוררררר שיחקת מונופול? ברורר, מי לא? שיחקת שש-בש? לא, אני לא יודע איך הוצאת מלא כסף על שטויות? כן, כרגיל! הברזת מבצפר? כן התחרטת על משהו שעשית? כן היית אובססיבי כלפי משהו? אני עדיין היית מאושר? כן התנצלת על משהו שעשית? כן, אבל הייתי תחת הכרחה.. היית מכור למשהו? אני עדיין, לנס קפה היית כל הלילה על המחשב? כן התקלחת עם מישהו? אני חושב שכן, בגיל 3 בערך.. קמת באמצע הלילה סתם ככה? כן, בימנו קוראים לזה נידנודי שינה! זכרת חלום? כן נרדמת בשיעור? לא העברת פתקים בשיעור? כן תפסו אותך? כן ביצעת אקט מיני בבית הספר? לא ביצעת אקט מיני בשירותים? לא, מה זה אקט מיני בכלל? התעקשת על משהו מטופש? המוןןןןןןן פעמים.. (כזה אני, עקשן!) הברזת למישהו בלי להודיע? מעולם לא התחרפנת? כן, כשחזרתי מטיול שנתי שנה שעברה.. נכנסת למצב כפית? כנ"ל ביקרת אצל פסיכולוג? לא חשבת שאתה זקוק לטיפול תרופתי? כן בכית ליד מישהו אחד מהמין שלך? אממ.. אני חושב בכית ליד מישהו אחד מהמין השני? כן.. אני מניח היית בהופעה חיה של זמר אהוב? כן! שיחקת נוור? ברור... זה משחק ענק.. טוב, זה לא! שיחקת חבילה עוברת? כן חיכית למשהו שלעולם לא יגיע? כן רקדת בגשם? כן, הכי כייף צרחת מפחד? כן ראית ריקי לייק? כן קיבלת מחזור? לא
השתמשת בטמפון? לא היית 'צומי' במודע? כן שנאת את עצמך? כן צעקת על מישהו? כן קינאת במישהו אחר? כן היית גאה בעצמך? כן הרגשת שלא מעריכים אותך על משהו שעשית? כן בכית בגלל מישהו? אמממ.. לא בכית בגלל מישהי? אממ.. לא! עשית משהו שלא חשבת שתעשה? כן אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? לא, פשוט לא אמרתי הופעת בציבור בפיג'מה? אממ.. בטיול שנתי.. בכית בסרט? לא היית על במה? כן היית מחוייב למישהו? כן הרגשת שאתה מחוייב למישהו למרות שלא הייתם רשמיים? לא התעלמת ממישהו בכוונה? כן סיננת מישהו בטלפון? כן ניתקת למישהו בפרצוף? כן, לקרציות מהסקרים רצית לצרוח ולא עשית את זה? כן נשבר לך הלב? לא שברת לב?לא שידוע לי השם שלך הופיע בעיתון? אמממ.. לא