ל-הא ודא...

just adiki

New member
../images/Emo32.gif ל-הא ודא...

בא לכם לשתף במשהו חדש, מרגיז, משמח, סתם לדבר במקום להתכונן למבחן בג"ג
זה המקום

linoy7

New member
איזה יום סוערררררר../images/Emo99.gif../images/Emo182.gif../images/Emo41.gif

אממ.. היה לי יום רגיל למדי.. שעתיים מתמטיקה ספרות- המורה הוסיפה לנו שעת אפס גם ביום שלישי
יאו! הלכו לי שעות השינה
שעתיים אנגלית שעתיים עיצוב וואו
מחר שעת אפס באזרחות
המשך ערב מהנה/גשום/מושלג/קריר/מה שלא יהיה.. לכולם
הרגליים שלי קפואות

אורון V1

New member
../images/Emo91.gifשיר ה-60 - העשור השני

כעת מתחיל ברשת ג' המרתון של העשור השני בדרך לבחירת שיר ה-60 של ישראל ביום העצמאות. המרתון יימשך עד מקום בצמרת, המצעד המרכזי של ישראל, שמתחיל לאחר חדשות השעה 17:00. לרשת ג' תוכלו להאזין כאן: http://www.iba.org.il/gimmel/ וגם דרך הטלוויזיה בכבלים/לוויין ומן הסתם ברדיו.

just adiki

New member
היום יומולדת להלנה!../images/Emo65.gif../images/Emo99.gif

מזל טוב
אההההההההההההההההההההההההההההה

רוצים לקבל סינגלים בחינם?

פורום רוק ישראלי מחלק סינגלים מתוך האלבום החדש של שרון מולדאבי שיצא היום היום זה היום האחרון למבצע שלנו, כל מה שצריך זה לענות על שאלה (התשובות נמצאות באתר הרשמי של מולדאבי) ואתם בדרך הנכונה לזכות או בסינגל "מכור לגמילה" או "אל תפחד" מתוך האלבום "אל תפחד" שכאמור יצא היום לסינגל "אל תפחד" נשארה עוד שאלה אחת לא פתורה http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=575&msgid=112201155 לסינגל "מכור לגמילה" ביחרו בשאלה שלכם http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=575&msgid=112216240 סופ"ש נעים

../images/Emo32.gif הופעות של ג'קו אייזנברג!

ג'קו אייזנברג מופיע עם חומרים מהאלבום החדש: מוצ"ש 9.2.08 RADIO BAR קיבוץ בית קשת בשעה 20:30 כרטיסים: 04-6767077 --------------------------------------------- יום שישי 15.2.07 "צוללת צהובה" ירושלים בשעה 22:00 כרטיסים: 02-6794040 ובאתר האינטרנט- www.yellowsubmarine.org.il --------------------------------------------- יום שני 18.2.08 "בארקה" באר-שבע בשעה 22:00 כרטיסים ב: 8\4\054-2203773, 08-6284401 --------------------------------------------- יום ראשון 24.2.08 ה"פלורה" רחובות. 08-9315559

אורון V1

New member
../images/Emo91.gifספיישל קדמי אירוויזיון בערוץ הראשון

הערב, לאחר יומן השבוע, ישודר בערוץ הראשון, במסגרת "ניקוי הראש הוא הכרחי", ספיישל על קדמי האירוויזיון לדורותיהם. צפייה מהנה לכל המעוניין

just adiki

New member
../images/Emo45.gifידוע../images/Emo99.gif

אני מחכה לזה כבר משישי שעבר

../images/Emo210.gifתודה.

אני לא ידעתי חחח אבל זה יום שישי של הזדמנות לראות עם אמא ואבא סרט לבד. אנצל אותו
אבל-באיזו שעה התוכנית?

just adiki

New member
יוו איך צביקה פיק עיצבן אותי!!

כנראה שלא שמעתי נכון או משהו אבל שמעתי שהוא אמר:"הן [הבנות שלו] לא זכו וזאת היתה טעות. ועובדה גם שבאוה שנה נכשלנו." הייית בשוק! ואז הוא אמר ששירי איכשהו הצליחה כי היא כ"כ טובה [תודה באמת!!] וש-"היה לה מזל". החוסר פירגון של הבנאדם הזה פשוט נוראי. חוץ מזה, היתה תוכנית מקסימה, האירוויזיון
, ירדנה ארזי-אההההההההההההההההההההההה

אורון V1

New member
מסתבר שהוא עדיין לא התאושש מהתבוסה המוחצת

וכנראה שהוא לא שמע שיותר טוב לסלוח...נו טוב, אז הוא לא יזכה בסינגל חתום
ועזבי אותך מירדנה, דניאל פאר היה

למעלה