לתחנת הרכבת

סיגל והמלאקולות בהיינקן הבימה 20.12

להקת "סיגל והמלאקולות" במופע סול, Fאנק ורוק - קאוורים לאגדות הרוק ג'אניס ג'ופלין, "קווין", "בלונדי", "מארון-5" וחומרים מקוריים בהיינקן הבימה קלאב (רח' תרס"ט 2 ת"א) ביום שלישי 20.12.05 בשעה 22.30. מחיר כרטיס: 40 ש"ח. כרטיסים בהנחה של 10 ש"ח בטל': 0522725560. משתתפים: סיגל לייבוביץ', יוני ישראל, רמית סולימנוב וגיא דגן - שירה עדי הלל - גיטרה חשמלית תומר מאש - גיטרה בס עידן גרין - קלידים ישראל חדד - תופים

DOCTOR ROBERT

New member
חחח.. מעשיית פופ.. אהבתי.

מארון 5 הם סתם פופ-רוק מעצבן. טחנו את השיר This Love בכל מקום, או שרק לי נדמה ככה?

new revolution1

New member
../images/Emo6.gifהאאאא?../images/Emo12.gif

סרט שנתקע בתוך כבל... הא? חוץ מזה למה שיחבר את המחשב שלו למחשב של אח שלו, מה הקטע :/ אה כן..

Shakty

New member
2 good 2 b true

נראה לי מישהו מותח את החברה שם - למרות שכבר נתקלתי ביצורים דומים בחיי.

FuryUri

New member
זה כזה נדוש ומוכר...

היה כזה דיון בגיימר לפני הרבה זמן... שם היו לזה תגובות הרבה יותר מצחיקות :> ""תעשה פוו מצד אחד ואז זה יצא מהצד השני..." וכו'... שם זה היה ממש ממש ממש מצחיק... :>

vegetable man

New member
../images/Emo6.gif

מה קורה לאנשים...
הוא בטח שבר את הטלויזיה גם כדי להוציא את חיים יבין מבפנים

Inis mor

New member
חחחחחחחחחח...

יש לי סיפור מצחיק! עבדתי בערך שנה בחב' טלויזיה גדולה (אני לא אגיד את השם כדי שלא יצא פרסום או משהו-אני לא יודעת מה החוקים לגבי זה!). ופעם אחת התקשרה אלינו אישה שאמרה ככה: "לפני שנה וחצי היה אצלנו טכנאי שלכם ומאז הוא השאיר אצלנו רוחות (!!!!) בממיר! והרוחות אומרות לי להתנתק ממכם. אז אני חייבת להקשיב להם ולהתנתק". אני לא הייתי בדיוק בשיחה אבל הטון שלה היה רציני לגמרי...

NIR Y

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

חחחחח אני לא מאמין שיש אנשים כאלה

thezanani

New member
זה אחד מהאהובים עלי

בעצם הכי
אבל "מיטל" ו"רעות" הרבה יותר מפורסמות. עזבו,תקנון וזה.

bigsamy

New member
הפקת ערב פינקפלויד

בקרוב בקונספט בחיפה, ערב פינקפלויד מטורף, הופעות מוקרנות באיכות גבוהה על מסך גדול, וסאונד סוף הדרך... לפרטים נוספים : 0506559290 אמיר

למעלה