לתחילת שבוע

מה הוא חושב שהוא יותר טוב?

לא שאני אוהבת אותם (סקאזי, בית הבובות...) אבל מה הקטע שלו? הוא רק בתחילת הדרך שלו ואיך הוא התחנף לנינט "הסטארית מספר 1" משהו כזה

ספירוש7

New member
../images/Emo41.gifכעע אה!!

תפס גובה זה!! עבר רק שבוע והמטומטמם הזה חושב ת'עצמו שהוא סטאר הכי טוב בעולם! חוצפה!!

בנות ממצב???

ממצב איך עברה עליכם השבת??? אצלי בסדר כרגיל כמו כול שבת אני ובת דודה שלי מורן חחח דברנו שעות על הבויז היוםםם אנחנו ממש יתחרפנו חחחח סתם איך עבר עליכם.???? מי פה? שירות שלי איפה אתם? ספיר ליאורוש דליב וכול השאר סתתונית מישו פה???

סתם..איזה באסההה..../images/Emo39.gif

סתם כי רשמת "בת דודה שלי מורן" אז חשבתי שהיית שם עם בני דודים שלך כי הייתה מישהי שקוראים לה מורן בשערי ירושלים והיה לה אח שנידלקתי עליו ואין אני פשוט אני מזה מנסה להשיג אותו.. הוא גר בקריית מוצקין..

יש לי מחר שעת אפס..אז ככה ששאני

חייבת לעוף לישון שון..אז חלומות פז לכולן ולילה טופי נופי :][: ותחלמו עליי..חח סתם יאללה ביוצ' ושבוע טוובוש! אוהבת אתכן!

חחחחח סורי מאמי....

לא היתי שם אבל חחח מה נדלקת עליו??? אז למה לא לקחת ממנה מספר איסי או פלאפון משו? טוב לא משנה זה לא אני חחח

התביישתיייייייייייי../images/Emo39.gif

ושתביני אני והוא שעה מסתכלים אחד על השני.. בלי להוריד עינייםם.. קיצצר מאמי עוממר מכיר אותו בערךך אז תגידי לו סתם תמציאי לו משהו איך קוראים לשם משפחה של היוני הזה תגידי שיש לך חברה שמנסה להשיג אותו ואל תזכירי אותייייי.. טווופ? חחחחחח

שירוש כנסי...

מאמי מה יעזור לך השם משפחה שלו??? אבל בסדר אני יגיד לו חחח רק בגלל שאני חמודה סתם את גם יכולה לדבר איתו אבל אל משנה אני יגיד כי אני חמודה חחח סתם אבל נראה בינתיים אני לא מדברת איתו כיא ין לי איסי שאני ידבר איתו אני ישאל אותו אבל מה אני יגיד לו מה השם משפחה של יוני חבר שלך? בסדר אני יגיד לו ככה בערךך אבל מה את מתבישת מממנו למה לא להזכיר אותך?חחח

כנסי מאמי..../images/Emo39.gif

כי יוני הזה ועומר הם היו כה ביחד כזה תמיד פה ושם אז לא נעים מעומר הזה.. תישאלי אותו מה שם המשפחה של הבלונדיני המחומצן שהיה איתו בשערי ירושלים אם הוא יודע..

למעלה