לתחילת שבוע

חברה אני צריכה עזרה ב..

חברה למישהו יש מושג איך אני בעולם שלי שמה תמונה שתהיתה שלי כאילו בחברים שלי מי ששם אתי יראה תמונה? תענו לי בבקשה דחוף!!

וואיייייייי

הרגתי אותנו עם בפיר הזאתייי בקשה ממנה אייסי ותפסיקי להציףףףףףףףףףף

קורל כנסייייי

תקשיבי אני לא רוצה לפגוע בך או משו אבל מורן היא בת דודה שלי והיא חדשה פה היא רק כמה ימים פה והיא לא יודעת תחוקים אז את יכולה להסביר יפה ולא להיתנפל הבנת??? כי היא חדשה פה ומה אכפת לך שהיא שואלת אותי מה קורה??? ומאמי לא לזלזל בי עלק שיגעת אותי אם הספיר הזאת לא לזלזל בי בקשה אני מוערצת פה חחח סתם הוקצור רציתי להגיד לך שהיא לא יודעת והיא חדשה אז תביני לפעם הבאההה אבל יסברתי לה כבר...

אני לא מזלזלת..

אבל בשביל זה יש אייסי ! וזה מעצבן.. כי הודעות חשובות יותר שאין מקום לנעוץ אותם יורדות לדפים אחרים !

מאמי כנסי שניה...

היא רצתה להגיד לי משו אבל פשוט הורדת לה את כול החשק לא לכתוב שהיא כבר לא כתבה הנבת אבל יאלה נשמה לא נריב טוב מאמי צלי??? מתה עליך...

מה מוגזם???

כולה פעמים היא כתבה לי איפה ספיר רק פעמיםםמה מוגזם בזה ואמרתי כבר שהיא לא ידעה תחוקים אז די בואי לא נדבר על זה אין לי כוח ליתוכח אני במלא מבואסת.....

אה מורני???

פה מאמיייי סוף סוף נכנסת ומורן אל תיחסי למה שאומרים לך אני יסביר להם אבל פשוט אל תפתחי כול הזמן הודה חדשה טוב תוסיפי תגובה לשרשורים טוב מאמי???? אני כבר מדברת איתךךך

למעלה