לתחילת שבוע

לא תגובה

להודעתך. רק כיצד תגיב על ידיעה מסוג זה, אם הטילים יפלו חלילה על הבית שלך? תצעק אמאל'ה?!

../images/Emo141.gifטוב בסדרררררר

כבר יגבתםם.... מה לעשותתת בסדר אמרתיי שהז מצעררר ומפחידד אבל חשבתי שחבל סתם עוד שרשוררר לאא משנהההההההההה כבר יגבתם! תמשיכו להגיבבבבבבב איזה מפחיד זה אמאלה אני בטראומההה מזהההההה לפני כמה ימים זרקו רימון לידנו ליאססטר מפגריים=\

../images/Emo20.gifקשה לישמוע , באמת

בעזרת ה' הכל יהיה בסדר :), ואני אגיב כמה שבאלי הוא לא סתם פתח תשירשור זאת המדינה שלנו חשוב שכולן ידעו !!

../images/Emo20.gifאכןן חזק ואמץ : ] .

תידעו בנות אנחנו , הצפוניות .. היינו עם הקטיושות חודש . הם עם הקאסמים שניים . \ : . ואתן אומרות לא להגיב בשירשור נכון שזה לא קשור לללהקה אבל הארץ שלנו והבריאות והחיים של האנשיםם בארץ קצת יותר חשובים . באו, נוח לכן לענות ונוח לכן ליקרוא תיקראו לא נוח אל תגיבו : ] . לאט לאט כולם יגיבו את דעתן והשירשור ירד למטה :) .

LiNoY EzRa

New member
../images/Emo192.gif לא לאא, לאא צריךךך!!

לאא רוצהה עודד קאסמיים הספיקו לי כמהה שעמדתיי עוד שניה למות מהם|:

../images/Emo141.gif../images/Emo6.gifכמה שאת נבלה

"את הכי נבלה בעולם מלכת הנבלות שלייייי"
אני שומעת תשיר את היכ יפה בעולםםם פתאוםםם=\\ט'חחחחחחח אזזזזז נזכרתייי בךךךך

דילב היקרה

את הרי יודעת, שהצעתך איננה מעשית. אינני רוצהה לחטוא בפוליטיקה בפורום אבל אי אפשר להתעלם מדו"ח וינוגרד, שלפיו "התברכנו" בהנהגה חלשה, שחוץ מ... (נמחק ע"י הצנזורה...) אינם מסוגלים לתת מענה הולם לבעיות הביטחון. אז ראינו בעצרת בשבוע שעבר, שהקריאה לסלקם מהשלטון איננה נחלת הימין בלבד אלא חוצה מפלגות מימין ומשמאל. לכל אזרח יש הזכות לשים פתק בקלפי ביום פקודה ולהשפיע בדרך זאת על הרכב השלטון. כיוון שלא ניתן לקיים בחירות עכשיו בלא חקיקה מתאימה וכיוון שהמנהיגים שלנו אינם מתכוונים כנראה לשנות את עמדותיהם, הרי שמורה לנו הזכות להפגין נגדם באורח דמוקרטי. עם זאת ההפגנה לבד איננה צעד מספיק. תחשבי לרגע בעצמך: אילו היו לך חברים או חברות או קרובי משפחה בשדרות, כלום היית מנחמת אותם בהפגנות או בהבעת מחאה נגד השלטון? אנחנו מבקשים להתמקד בבעייה מסוימת, שהשלטון לא יפתור אותה כנראה בשום צורה. השלטון כנראה לא ידאג לקייטנה לילדי שדרות (ארקאדי גיידאמק אולי כן...) ואפילו לא יחשוב על מימון הקייטנה בצורה כלשהי. עד שהוא יתחלף, הילדים הללו עוד עלולים להמשיך לסבול. למה??? מדוע לא נקל על סבלם כפי יכולתנו? ושוב: אינני חולק על כל המוחים והמפגינים. ליבי איתם. אבל במקום לשבת בבית ולרטון (ואולי אף להסתכן בהתקף לב מרוב דאגה, חלילה) קומו ועשו מעשה! הראו לשלטון דוגמא של אזרחות למען ידעו, שאזרחים אלו הם העתיד של המדינה (לא של השלטון). זאת הייתה מטרת הפנייה כאן בפורום. אני יודע, שלא כל אחד ואחת מוכשר/ת לעשות דברים מסוימים. גם אני אינני רואה עצמי מוכשר בכל. עם זאת כמעט כל אחד ואחת יכולים לתרום ולו משהו בתחום, שבו הם מוכשרים. כיוון שאינני מכיר את הגולשים, על כן הצעתי לעבור להתכתבות ישירה אישית באמצעות הדוא"ל ומשם יקל עלינו להמשיך בתקווה, שביחד ננצח את האויב גם ללא השלטון (עד כמה, שזה יישמע מוזר...).

../images/Emo210.gifשיואו איזה חפירה O;

למה ניראה לך שאני יקרא את זה ?
אמאלה מה זה המילים האלה?
הצעתי מעשית מאוד

../images/Emo109.gif שיואו

מזה כמה כתב לך רק נכנסתי קראתי שורה אפילו לא ויצאתי רציני עכשיו קראת את כל זה ?

למעלה