לתחילת שבוע

lililulu

New member
עונה:][:

ספר חווית ילדות זכורה.- עם מה קשה לך להתמודד? עם אנשים שלא מקשיבים לך כשאתה מדבר איתם
שונאת את זה
למי היית מחטיף סטירה? לילדה מהשכבה שממש מציקה לכולם בזמן האחרון! למי קשה לך לסלוח? לאבא שלי אחרי שאנחנו רבים
ממה אתה פוחד? מחרקים מה אתה לא אוהב לעשות? להיכנס לשיעורי ערבית
מהו יחסך לכסף? מכבדת את מה שיש ולא עושה הכל כדי להשיג עוד :) מה נותן לך תחושת ביטחון? בנים חזקים וגדולים
שאם יבוא מישהו הם ירביצו להם
מה מרגש אותך? כשאנשים אומרים לי שעזרתי להם לפתור בעיות:) [כן אני הפסיכולוגית של חצי שכבה
] מה מצחיק אותך? שיעור מתמטיקהDD= מתי בכית לאחרונה? לא זוכרת
מה החלום הגדול שלך? להמשיך לחיות ולהיות מאושרת
איזה רגע בחיים היית רוצה לחזור? לכיתה ד'
מה הדבר שאתה הכי שונא בארץ? לאדעתD: מה אתה הכי אוהב בארץ? גם לאדעתD: מה הדבר הכי מטומטם שעשית אי פעם? תחרות פלוצים עם כמה חבריםD: זה היה אמצע הלילה והיינו מחורפנים, ואני מניחה שגם אכלנו משהו לא טוב כי אחרי זה היה כל כך מסריח בחדרD; מה הדבר הראשון שאתמסתכלת על גבר? גובה ואז עיניים ואז אם יש לו זיפים/שפם מהם שלושת הדברים החשובים לך ביותר? 1. אלוהים 2. משפחה 3. חברים איזה חלק בך היית משנה? הכל חוץ מהידיים
איך אתה מפנק את עצמך? א-ו-כ-לD= באיזו אמונה טפלה את מאמינה? חתול שחור?
מה היית רוצה שיכתבו על המצבה שלך? וואי בדיוק דיברנו על זה לפני כמה ימים! חחח אממ...שאהבתי לעזור לאנשים, זה יעשה אותי מאושרת
איזה 5 זמרים/ות אתם הכי אוהבים ? בלי שאלות קשות בבקשה
איזה כיתה אתם? ט' חבר\חברה: לא
צבע האוהב: משתנה כל דקה
אבל בעיקרון כחול מאכל האהוב: רביוליP= סמיילי האהוב:
מפורסמים: מה איתם? חחחח הילארי דאף או כרסטינה אגילרה? כריטינה אגילרה נינט טייב או דון לני גבאי? נינט עידן יניב או הראל סקעת? הראל
סינרגיה או הגיים בויז? סינרגיה
מיה דגן או ענת שבו מגן? קודם כל זה ענת מגן שבו ולא שבו מגן חחח אממ...שתיהם
טל מוסרי או עידו מוסרי? עידו לונה פארק או סופרלנד? לונה פארק סימס 2 או שטיח ריקוד? סימס 2 אולסטר או פומה? פומה מה אתם אומרים על סקיני ג'ינס? סבבה למי שאוהב חחחח יש לך סקיני ג'ינס? לא אם כן כמה? NEXT מה לדעתך הטרנד האופנתי של השנה? אכן סקיני הדג נחש או בית הבובות? שניהם בעלי חיים: כלב, פיל, דולפין... חתול או כלב? כלב אריה או נמר? שניהם ממש חמודים כשהם קטנים...אבל כשהם גדלים אז רק אריה נשאר חמוד
צפרדע או קרפדה? צפרדע

עונה^_______^"

ספר חווית ילדות זכורה.- עם מה קשה לך להתמודד? מוות . למי היית מחטיף סטירה? להרבה XD למי קשה לך לסלוח? ^^ ממה אתה פוחד? חושך. מה אתה לא אוהב לעשות? ללמוד ערבית.אבל אני מתנחמת בעובדה שעוד חודש וקצת אני מסיימת ללמוד את השיט הזה . :) מהו יחסך לכסף? -___-" מה נותן לך תחושת ביטחון? האמ. מה מרגש אותך? שדניאל מדברת.זה נורא מרגש.XD מה מצחיק אותך? שדניאל מדברת.זה נורא מצחיק.XD מתי בכית לאחרונה? לא זוכרת P; מה החלום הגדול שלך? נשמור את זה לעצמי:) איזה רגע בחיים היית רוצה לחזור? לחתונה.זה היה לפני שבוע.XD אומגאד.היה כזה כיף. מה הדבר שאתה הכי שונא בארץ? את השומרים בקניון. מה אתה הכי אוהב בארץ? את הקניון.D: מה הדבר הכי מטומטם שעשית אי פעם? לאמשנה. מה הדבר הראשון שאתמסתכלת על גבר? הומ.על החמודי שלו.סתם.לא יודעתXD מהם שלושת הדברים החשובים לך ביותר? משפחה.חברים.:) איזה חלק בך היית משנה? טוב לי איך שאני. איך אתה מפנק את עצמך? בשוקולד.^_^ באיזו אמונה טפלה את מאמינה? נעל הפוכה. מה היית רוצה שיכתבו על המצבה שלך? אין לי שמץ.-_- איזה 5 זמרים/ות אתם הכי אוהבים ? אני מכניסה גם להקות.כי אין 5 זמרים\זמרות.P; אביב,נינה,שייגעצ,ברי סחרוף,ד'ר קספר. איזה כיתה אתם? ט'7.D; חבר\חברה: יש. צבע האוהב: כתום. מאכל האהוב: בורקס.D; וכל מעשה ידה של אמא. סמיילי האהוב: P; מפורסמים: נינה.גם אביב.[: הילארי דאף או כרסטינה אגילרה? שתיהם דוחות. נינט טייב או דון לני גבאי? נינה. עידן יניב או הראל סקעת? אייייייייייייייייייייייייייכ. סינרגיה או הגיים בויז? איכ. מיה דגן או ענת שבו מגן? ענת. טל מוסרי או עידו מוסרי? עידו. לונה פארק או סופרלנד? סופרלנד.! סימס 2 או שטיח ריקוד? שטיח ריקוד.P; אולסטר או פומה? איכ.בלאט.פומה זה דוחה ;; ברור שאולסטאר. מה אתם אומרים על סקיני ג'ינס? אני לא מתה על זה.ג'ינס רגיל הרבה יותר יפה.אבל בגלל שכל החנויות מפוצצות בחרא הזה.אז יש לי 1. ;; יש לך סקיני ג'ינס? כה.1 . אם כן כמה? 1 . ^ מה לדעתך הטרנד האופנתי של השנה? אולסטאר.פונינט. הדג נחש או בית הבובות? בית הבובות.!! בעלי חיים: כלב. חתול או כלב? ^^ אריה או נמר? נמר. צפרדע או קרפדה? צפרדע. P;

חן XD

New member
../images/Emo41.gif עונה

ספר חווית ילדות זכורה.- אין לי עם מה קשה לך להתמודד? שקרנים למי היית מחטיף סטירה? אואואו למי לא למי קשה לך לסלוח? לשקרנים ממה אתה פוחד? רק מה' מה אתה לא אוהב לעשות? אממ שיעורי בית מהו יחסך לכסף? אממ נחמד מה נותן לך תחושת ביטחון? אמא שלי מה מרגש אותך? אנשים שעושים טוב לאנשים אחרים מה מצחיק אותך? דילב D: מתי בכית לאחרונה? לא זוכרת מה החלום הגדול שלך? לעבור בחזרה לת"א אחח איזה רגע בחיים היית רוצה לחזור? לבר מצווה של אח שלי מה הדבר שאתה הכי שונא בארץ? שאין חניה ואת הפקקים חחחחחח סתם מה אתה הכי אוהב בארץ? את החוצפה שלנו D: מה הדבר הכי מטומטם שעשית אי פעם? שקראתי להראל סקעת בפסיגל כי ישבתי אליו קרוב ואז הראל מויאל השני הסתכל והוצאתי לו לשון חחחחח מה הדבר הראשון שאתמסתכלת על גבר? עיניים מהם שלושת הדברים החשובים לך ביותר? אמא שלי בריאות ואושר איזה חלק בך היית משנה? את העקשנות שלי לפעמים זה ממש לא בא בטוב איך אתה מפנק את עצמך? שינה כל היום באיזו אמונה טפלה את מאמינה? ברבה ואחת מהם אממ חתול שחור מה היית רוצה שיכתבו על המצבה שלך? אממ "חן הייתה פה" חחחח חזקק איזה 5 זמרים/ות אתם הכי אוהבים ? שון פול,ג'סטין,משה פרץ,שר-אל גיים בויז ועוד כמה אבל בנתיים מספיק (קבלו איזה זמרים הכי שונים אחד מהשני D:) איזה כיתה אתם?ט חבר\חברה: אין צבע האוהב: תכלת-כחול מאכל האהוב: חומוסס סמיילי האהוב: :] מפורסמים: שון פול הילארי דאף או כרסטינה אגילרה? ברור כריסטינה אגילרה נינט טייב או דון לני גבאי?דון לני גבאי עידן יניב או הראל סקעת? סקעת סינרגיה או הגיים בויז? וואו קשה... גיים בויז מיה דגן או ענת שבו מגן? וואיי אממ ענת שבו מגן טל מוסרי או עידו מוסרי? טל מוסרי לונה פארק או סופרלנד? לונה פארק סימס 2 או שטיח ריקוד? שטיח ריקוד אולסטר או פומה?פומה מה אתם אומרים על סקיני ג'ינס? סבבה.... יש לך סקיני ג'ינס?כן אם כן כמה? לא כ"כ אוהבת אז 1 מה לדעתך הטרנד האופנתי של השנה? פונינט למרות שזה הכי מכוער בארץ הדג נחש או בית הבובות? בית הבובות כמובן בעלי חיים: כלב אם כבר או דג כי הוא לא מזיק חתול או כלב? כלב אריה או נמר? אריה צפרדע או קרפדה? איוו שתיהם מגעילים אם כבר צפרדע

../images/Emo108.gifעונההה:]

ספר חווית ילדות זכורה.-.......... עם מה קשה לך להתמודד?לא יודעת...עם המוות... למי היית מחטיף סטירה?להמון אנשים חח..אבל בעיקר לילדת אחת מהכיתה שלי!!קרצייה!!
למי קשה לך לסלוח?לאלו שמשקרים לי... ממה אתה פוחד?מהמוות ומ-ה'... מה אתה לא אוהב לעשות?לשטוף כליםםם...ולזרוק זבלל חחח... מהו יחסך לכסף?אמ..לא יודעת.. מה נותן לך תחושת ביטחון?לא יודעת.. מה מרגש אותך?דברים מרגשים מאיפה לי חח.. מה מצחיק אותך?דברים מצחיקים חחחחחחחחחח מתי בכית לאחרונה?אתמול... מה החלום הגדול שלך?לראות את הבויז ואת שרון.. להיות חברה של ילד אחד(לא משנה מי חח) ולהיות דוגמנית חח..ולהצליח בחיים מאיפה לי.. איזה רגע בחיים היית רוצה לחזור?ל-28.3.07 חח.. מה הדבר שאתה הכי שונא בארץ?שמשקרים לי...ויש עוד דברים.. מה אתה הכי אוהב בארץ?לא יודעת.. מה הדבר הכי מטומטם שעשית אי פעם?יש מלא דברים..עזבו כדי שאני לא יספר חח.. מה הדבר הראשון שאתמסתכלת על גבר?על העינים .. מהם שלושת הדברים החשובים לך ביותר?המשפחה,בריאות,אתן ועוד כמה חברות שלי חח... איזה חלק בך היית משנה?את האףף.... איך אתה מפנק את עצמך?אמממ..לא יודעת חח.. באיזו אמונה טפלה את מאמינה?יש המון אמונות טלפות שאני מאמינה בהן... מה היית רוצה שיכתבו על המצבה שלך?לא יודעת.. איזה 5 זמרים/ות אתם הכי אוהבים ?שרון,אדם,ערן,אביחי,ואושרי חחחחחחחחח.. איזה כיתה אתם?ז'..אבל היתי צריכה להיות ב-ח'... חבר\חברה:לא.. צבע האוהב:סגול וכחול.. מאכל האהוב:תפוחי אדמה... ושוקולדד(כמובן שלא ביחדד חח) סמיילי האהוב:לא יודעת למה אבל הוא חמוד כזה חחח...----->
מפורסמים: הילארי דאף או כרסטינה אגילרה?כרסטינה אגילרה נינט טייב או דון לני גבאי?דון לני גבאי עידן יניב או הראל סקעת?לא הוא ולא הוא חח.. סינרגיה או הגיים בויז?איזו שאלהההההההה גיים בויזז!!! מיה דגן או ענת שבו מגן?לא מכירה אותןן.. טל מוסרי או עידו מוסרי?טל מוסרי.. לונה פארק או סופרלנד?סופרלנד.. סימס 2 או שטיח ריקוד?סימס 2.. אולסטר או פומה?אולסטר... מה אתם אומרים על סקיני ג'ינס?הוא יפה... יש לך סקיני ג'ינס?לא.. אם כן כמה?אין ליי... מה לדעתך הטרנד האופנתי של השנה?לא יודעת.. הדג נחש או בית הבובות?לא הם ולא הםםם בעלי חיים: חתול או כלב?חתול... אריה או נמר?אריה.. צפרדע או קרפדה?איככ שנהם מגעילים אותי חח... מריה סנדלר.

../images/Emo141.gifעונה=]

ספר חווית ילדות זכורה.-זהבה ושלושת הדובים
עם מה קשה לך להתמודד?שקרניםםםםםםםםם ומעצבנייםםם=\\\ למי היית מחטיף סטירה?יקירררר לא מכירות חחחח למי קשה לך לסלוח?גם יקיר! ממה אתה פוחד?אלוהים! מה אתה לא אוהב לעשות?לנקות חחחחחחחח מהו יחסך לכסף?עוזר אבל לא הכולללל בחיים! מה נותן לך תחושת ביטחון?ששומרים עלי! מה מרגש אותך?לאדעת חחחחחחח מה מצחיק אותך?הכול
מתי בכית לאחרונה?אמממממ לא זוכרת חחחח מה החלום הגדול שלך?לפגוש את דמושש=[[[ איזה רגע בחיים היית רוצה לחזור?הרבה! מה הדבר שאתה הכי שונא בארץ?ערבים!חחחח מה אתה הכי אוהב בארץ?הרבה.... מה הדבר הכי מטומטם שעשית אי פעם?לא זכור חחחח מה הדבר הראשון שאתמסתכלת על גבר?פנימיות ויופי חחחחח מהם שלושת הדברים החשובים לך ביותר?אממממ יש יותר מ-3 קשה לפרט חחחח איזה חלק בך היית משנה?גובהההה להיות יותר גבוהה חחח איך אתה מפנק את עצמך?קניות קניות קניות חחחחחחח באיזו אמונה טפלה את מאמינה?כלום=\ מה היית רוצה שיכתבו על המצבה שלך?אדם אני אוהבת אותך סתם חחחחחחחחחחחחחחחחחח מאיפה ליייייי שאני לא יגיע לשם! איזה 5 זמרים/ות אתם הכי אוהבים ? גיים בוויזזז בדיוק 5!חחחחח איזה כיתה אתם?ט' חבר\חברה:לאאא=\ צבע האוהב:שחור חום ורוד מאכל האהוב:צ'יפססס סמיילי האהוב:
מפורסמים:אדם יוסף!חחחח הילארי דאף או כרסטינה אגילרה?הילארי נינט טייב או דון לני גבאי?נינט עידן יניב או הראל סקעת? סינרגיה או הגיים בויז?גיים בויז
מיה דגן או ענת שבו מגן?מיה דגן טל מוסרי או עידו מוסרי?טל לונה פארק או סופרלנד?סופרלנד סימס 2 או שטיח ריקוד?סימס 2 אולסטר או פומה?שתיהםםם מה אתם אומרים על סקיני ג'ינס? יפההה יש לך סקיני ג'ינס?לע אם כן כמה? ==== מה לדעתך הטרנד האופנתי של השנה?סקינייי שחוררררר כול אלהההה הדג נחש או בית הבובות?בית הבובות בעלי חיים:דולפין=] חתול או כלב?כלבבב אריה או נמר?נמר צפרדע או קרפדה?צפרדעע

קרמבו XD

New member
../images/Emo135.gifעונהנהנה

ספר חווית ילדות זכורה.---- עם מה קשה לך להתמודד?המוות=\ למי היית מחטיף סטירה?למי שמעצבן אותי למי קשה לך לסלוח?לאנשים שעושים משהו רע ואז אומרים שהם לא עשו את זה ממה אתה פוחד?מוות מה אתה לא אוהב לעשות?לנקות\לישטוף כלים וכו'... מהו יחסך לכסף?כסף זה לא העיקר יש עוד דברים!! מה נותן לך תחושת ביטחון?חבר\ה אמת מה מרגש אותך?זוגות אוהבים רררר...=] מה מצחיק אותך?אנשים סתומים במוח חחח מתי בכית לאחרונה?יום שישי בערב מה החלום הגדול שלך?שחברה שלי כבר תבואו לארץ איזה רגע בחיים היית רוצה לחזור?לתחלת שנה אל תישאלו למה חח מה הדבר שאתה הכי שונא בארץ?תאנשים בלי סבלנות מה אתה הכי אוהב בארץ? ים&הכוסונים שיש בעיר שלי&עזריאלי&דיזינגוף&שנקין וכל זה מה הדבר הכי מטומטם שעשית אי פעם?אמרתי למשהו שאני 3>אותו לא רוצה לחזור לזה =\ מה הדבר הראשון שאתמסתכלת על גבר?פנים&גוף מהם שלושת הדברים החשובים לך ביותר?אהבה &אמת&כנות איזה חלק בך היית משנה?אף איככ בעע איך אתה מפנק את עצמך?רואה טלוויזה&מחשב באיזו אמונה טפלה את מאמינה?לירוק ליד חתולה שחוה ועוד... מה היית רוצה שיכתבו על המצבה שלך?מאור ז"ל אהבה את אושרי אלמוריש איזה 5 זמרים/ות אתם הכי אוהבים ?אמממ....הרבה אני לא אוהבת ספציפית אבל תגיים בויז זה כבר 5 חח איזה כיתה אתם?ח'3 כיתת המעצבנים חחח חבר\חברה:-- צבע האוהב:ורוד שליטהטהטה מאכל האהוב:צ'יפס סמיילי האהוב:=] =P מפורסמים:טל אלון& גיים בויז&אבריל לאוין הילארי דאף או כרסטינה אגילרה?אגירלה נינט טייב או דון לני גבאי?דון עידן יניב או הראל סקעת?סקעת סינרגיה או הגיים בויז?בויז מיה דגן או ענת שבו מגן?מיה טל מוסרי או עידו מוסרי?עידו לונה פארק או סופרלנד?סופרלנד סימס 2 או שטיח ריקוד?-- אולסטר או פומה?אולסטאר מה אתם אומרים על סקיני ג'ינס?מושלם יש לך סקיני ג'ינס?כהה אם כן כמה?2 מה לדעתך הטרנד האופנתי של השנה?אממ........סקיני והגדים של פעם הדג נחש או בית הבובות?נחששש סססס...=P בעלי חיים:בעע חתול או כלב?בעעע אריה או נמר?אמש'ך צולעת =P צפרדע או קרפדה?אבש'ך בגבס=\

גו3י

New member
עונה

ספר חווית ילדות זכורה.-לא זוכרת עם מה קשה לך להתמודד? בצפר למי היית מחטיף סטירה? להילה למי קשה לך לסלוח? להילה ממה אתה פוחד? נחשים מה אתה לא אוהב לעשות? ללכת לבצפר מהו יחסך לכסף? עדיף שלא יהיה דבר כזה שיהיה הכל בחינם מה נותן לך תחושת ביטחון? כלום מה מרגש אותך? אם הייתי רואה את הבויז מה מצחיק אותך? החתולה שלי מתי בכית לאחרונה? כשהתפוצצתי מכאבי בטן מה החלום הגדול שלך? לראות את הגיים בויז איזה רגע בחיים היית רוצה לחזור? לכיתה ג' מה הדבר שאתה הכי שונא בארץ? קמצנים מה אתה הכי אוהב בארץ? את הגיים בויז מה הדבר הכי מטומטם שעשית אי פעם? הלכתי לבצפר אם כובע מעפן מה הדבר הראשון שאת מסתכלת על גבר? פנים מהם שלושת הדברים החשובים לך ביותר? החתולה שלי הגיים בויז וטוקיו הוטל איזה חלק בך היית משנה? פנים איך אתה מפנק את עצמך? לא הולכת לבצפר באיזו אמונה טפלה את מאמינה? יום שישי ה13 מה היית רוצה שיכתבו על המצבה שלך? ברוך שפטרנו איזה 5 זמרים/ות אתם הכי אוהבים ? גיים בויז טוקיו הוטל רוני ג'קו ועידן יניב איזה כיתה אתם? ז' חבר\חברה: שירלי את חח צבע אהוב: שחור ורוד ואדום מאכל האהוב: שוקולד סמיילי האהוב:
מפורסמים: הילארי דאף או כרסטינה אגילרה? הילארי דאף נינט טייב או דון לני גבאי? דון לני גבאי עידן יניב או הראל סקעת? עידן יניב סינרגיה או הגיים בויז? הגיים בויז מיה דגן או ענת שבו מגן? מיה דגן טל מוסרי או עידו מוסרי? עידו מוסרי לונה פארק או סופרלנד? לונה פארק סימס 2 או שטיח ריקוד? סימס 2 אולסטר או פומה? פומה מה אתם אומרים על סקיני ג'ינס? מתאים לנעלי בובה יש לך סקיני ג'ינס? כע אם כן כמה? 1 מה לדעתך הטרנד האופנתי של השנה? קרוקס הדג נחש או בית הבובות? הדג נחש בעלי חיים: חתול או כלב? חתול אריה או נמר? נמר צפרדע או קרפדה? צפרדע

גו3י

New member
עונה

ספר חווית ילדות זכורה.-לא זוכרת עם מה קשה לך להתמודד?בצפר למי היית מחטיף סטירה?להילה למי קשה לך לסלוח?להילה ממה אתה פוחד?נחשים מה אתה לא אוהב לעשות?ללכת לבצפר מהו יחסך לכסף?עדיף שלא יהיה דבר כזה שהכל יהיה בחינם מה נותן לך תחושת ביטחון? כלום מה מרגש אותך?אם הייתי רואה את הבויז מה מצחיק אותך?החתולה שלי מתי בכית לאחרונה? כשהתפוצצתי מכאבי בטן מה החלום הגדול שלך? לראות את הגיים בויז איזה רגע בחיים היית רוצה לחזור? לכיתה ג' מה הדבר שאתה הכי שונא בארץ? קמצנים מה אתה הכי אוהב בארץ? את הגיים בויז מה הדבר הכי מטומטם שעשית אי פעם? הלכתי לבצפר אם כובע מעפן מה הדבר הראשון שאת מסתכלת על גבר? עיניים מהם שלושת הדברים החשובים לך ביותר? החתולה שלי הגיים בויז וטוקיו הוטל איזה חלק בך היית משנה? הפנים איך אתה מפנק את עצמך? נשארת בבית באיזו אמונה טפלה את מאמינה? יום שישי ה13 מה היית רוצה שיכתבו על המצבה שלך? ברוך שפטרנו איזה 5 זמרים/ות אתם הכי אוהבים ? הגיים בויז טוקיו הוטל ג'קו רוני ועידן יניב איזה כיתה אתם? ז' חבר\חברה: שירלי את חח צבע האוהב: ורוד שחור ואדום מאכל האהוב: שוקולד סמיילי האהוב:
מפורסמים: הילארי דאף או כרסטינה אגילרה? הילארי דאף נינט טייב או דון לני גבאי? דון לני גבאי עידן יניב או הראל סקעת? עידן יניב סינרגיה או הגיים בויז? הגיים בויז מיה דגן או ענת שבו מגן? מיה דגן טל מוסרי או עידו מוסרי? עידו מוסרי לונה פארק או סופרלנד? לאף אחד לא הלכתי סימס 2 או שטיח ריקוד? סימס 2 אולסטר או פומה? פומה מה אתם אומרים על סקיני ג'ינס? יפה מתאים לנעלי בובה וסירה יש לך סקיני ג'ינס? כע אם כן כמה? 1 מה לדעתך הטרנד האופנתי של השנה? קרוקס הדג נחש או בית הבובות? הדג נחש בעלי חיים: חתול או כלב? חתול אריה או נמר? נמר צפרדע או קרפדה? צפרדע

LiNoY EzRa

New member
../images/Emo192.gif אמאאאאאאאאאא אמאאאא אמאאא

מהה זההה אמאא'להההה |:

lililulu

New member
מכירה...שטויות...אמרו לי שגם אם מקפלים שטר של

20$ או משהו כזה רואים מטום נכנס בתאומים...יאללה הכל שטויות! מה זה משנה בכלל? תמיד אחרי שקורה אסון כולם מחפשים סיבות איך ידעו על זה לפני...

../images/Emo109.gif לבוש שחור 14.5

על לבישת שחור ב-14.5 חובה לקרוא: כל מי שקיבל הודעה על לבישת שחורים ב-14.5 להזדהות עם 3 החטופים נא לעיין בשורות הבאות מפני שזה נראה כמו פברוק של ערבים ישראליים ומייד אסביר: מדינת ישראל הוקמה בה' באייר תש"ח זה היה ארוע קשה וטראומטי לערביי ישראל כל שנה הם מציינים יום שנקרא "נכבא" – Nakba היום הזה מצוין בתאריך הלועזי שחל ביום הקמת המדינה הלא הוא : 14.5.1948 לכן, ערביי ישראל מאוד "ישמחו" לראות אותנו לובשים שחור ביום חגם. תחשבו על זה – ובנתיים תחזירו את המייל אחורה עד לאיש שהמציא אותו. ועוד דבר, שתי הערות לשוניות בולטות להוכיח, שמי שכתב זאת שפת האם שלו הינה ערבית מדוברת: 1- "מה עבר להם" במשמעות של "מה עבר עליהם" 2- "לחייהם הנורמליים כשהיו קודם" במשמעות של "...כפי שהיו קודם" כמובן, יש גם אפיונים פונטיים של מבטא, אך הם אינם באים לידי ביטוי מבלי שהכותב ידברר את דבריו.

למעלה