עונה:][:
ספר חווית ילדות זכורה.- עם מה קשה לך להתמודד? עם אנשים שלא מקשיבים לך כשאתה מדבר איתם
שונאת את זה
למי היית מחטיף סטירה? לילדה מהשכבה שממש מציקה לכולם בזמן האחרון! למי קשה לך לסלוח? לאבא שלי אחרי שאנחנו רבים
ממה אתה פוחד? מחרקים מה אתה לא אוהב לעשות? להיכנס לשיעורי ערבית
מהו יחסך לכסף? מכבדת את מה שיש ולא עושה הכל כדי להשיג עוד
מה נותן לך תחושת ביטחון? בנים חזקים וגדולים
שאם יבוא מישהו הם ירביצו להם
מה מרגש אותך? כשאנשים אומרים לי שעזרתי להם לפתור בעיות
[כן אני הפסיכולוגית של חצי שכבה
] מה מצחיק אותך? שיעור מתמטיקהDD= מתי בכית לאחרונה? לא זוכרת
מה החלום הגדול שלך? להמשיך לחיות ולהיות מאושרת
איזה רגע בחיים היית רוצה לחזור? לכיתה ד'
מה הדבר שאתה הכי שונא בארץ? לאדעתD: מה אתה הכי אוהב בארץ? גם לאדעתD: מה הדבר הכי מטומטם שעשית אי פעם? תחרות פלוצים עם כמה חבריםD: זה היה אמצע הלילה והיינו מחורפנים, ואני מניחה שגם אכלנו משהו לא טוב כי אחרי זה היה כל כך מסריח בחדרD; מה הדבר הראשון שאתמסתכלת על גבר? גובה ואז עיניים ואז אם יש לו זיפים/שפם מהם שלושת הדברים החשובים לך ביותר? 1. אלוהים 2. משפחה 3. חברים איזה חלק בך היית משנה? הכל חוץ מהידיים
איך אתה מפנק את עצמך? א-ו-כ-לD= באיזו אמונה טפלה את מאמינה? חתול שחור?
מה היית רוצה שיכתבו על המצבה שלך? וואי בדיוק דיברנו על זה לפני כמה ימים! חחח אממ...שאהבתי לעזור לאנשים, זה יעשה אותי מאושרת
איזה 5 זמרים/ות אתם הכי אוהבים ? בלי שאלות קשות בבקשה
איזה כיתה אתם? ט' חבר\חברה: לא
צבע האוהב: משתנה כל דקה
אבל בעיקרון כחול מאכל האהוב: רביוליP= סמיילי האהוב:
מפורסמים: מה איתם? חחחח הילארי דאף או כרסטינה אגילרה? כריטינה אגילרה נינט טייב או דון לני גבאי? נינט עידן יניב או הראל סקעת? הראל
סינרגיה או הגיים בויז? סינרגיה
מיה דגן או ענת שבו מגן? קודם כל זה ענת מגן שבו ולא שבו מגן חחח אממ...שתיהם
טל מוסרי או עידו מוסרי? עידו לונה פארק או סופרלנד? לונה פארק סימס 2 או שטיח ריקוד? סימס 2 אולסטר או פומה? פומה מה אתם אומרים על סקיני ג'ינס? סבבה למי שאוהב חחחח יש לך סקיני ג'ינס? לא אם כן כמה? NEXT מה לדעתך הטרנד האופנתי של השנה? אכן סקיני הדג נחש או בית הבובות? שניהם בעלי חיים: כלב, פיל, דולפין... חתול או כלב? כלב אריה או נמר? שניהם ממש חמודים כשהם קטנים...אבל כשהם גדלים אז רק אריה נשאר חמוד
צפרדע או קרפדה? צפרדע
ספר חווית ילדות זכורה.- עם מה קשה לך להתמודד? עם אנשים שלא מקשיבים לך כשאתה מדבר איתם