לתחילת שבוע

hen love noli

New member
אתן שמות לב על מה אנחנו רבות?

על מי מהבנים נותן את היחד הכי טוב.. תגידו מה אנחנו פה בתחרות או מה?! העיקר שאנחנו אוהבות ת'בויז וכולם נותנים יחס טוב לא אחד כן ואחד לו.. יאללה חלאאססס זהההוו

../images/Emo210.gifלא לא לא אנחנו רבות כי הבת דודה

המטומטמת שלך חושבת שהיא יודעת הכל !!

hen love noli

New member
סליחה??!

קודם כל?!מטומטמת בטוח שלא טוב?! היא דודה שלי ואנ'לא רוצה שתיתייחסי אליה ככה כי את ביכלל לא מכירה אותה.. אולי היא לא יודעת כמה דברים..אבל גמני עם היו אומרים משו' על נולי הייתי קופצת מה לא?1 תחשבי על אביחי..עם היו אומרים עליו משו' כזה..היית מתעצבנת נכון?! טוב יאללה אין לי כוח לריב עכשיו..

../images/Emo109.gif חח אני לא דיברתי איתו עדיין

שאני ידבר איתו אני ידע כפרעלייך :] ועל אדם חחח

דיללב שמרי על הפה שלךך!

עללאקקק לאדדדדםםם.. אני יעיף לך לאביחי שלך כאאאאפפפפה אני רווצה לרראווותת תגידי עוד משו' רע על אדם...

זה פורום של כל הגיימבויזז

לא רק של אחד וזה לא אומר שצריך להגיד כל מיני דברים לא במקום! כמו שנופר אמרה עלייוו... וחן זה לא היה בצחוק תאמיני לי.. ואם אני ירשום עכשיו שאני יתן כאפה לאביחי תיראי מה דילב הייתה אומרת..

../images/Emo109.gif חני דיי :| אני ממש אוהבת את אדם

וכל מילה קטנה שאומרים עליו אני מתעצבנת אלא אם כן זה בצחוק אז אני בסבבה כזה גם צוחקת וכל אחד יכול להביע את דעתו על מי שהוא רוצה וכולם נותנים יחס טוב לפי מה שמספרים לי .. לא רק אושרי ואביחי ואדם אז חאלס לא לפתח מריבות

../images/Emo141.gif די אל תריבו על דברים כאלה!

בנותתתתתת זה נראה כאילווווו אתםם אוהבוותתתתת רק זמר אחדדד הרי אתם בפורוםםם של גגיים בויז ואתם אמורות לאהוב את כול הלקהה לא??Bכון שאני גם אוהבת הכי את אדםםם אבל אני אוהבת את כול הלהקה כולם חמודיםם זה לא שאני אוהבת את אדם וזהו ותשאר אני מקלללת מזה מה יש לכםםםםם אתם בפורום שלהםםם עם הם יכנסו ויראו פהה את כול זההההה כול אחת מי שהיא אוהבתתתתת וזה גם לא נכון להגיד כולה אדם ועד לאביחייי כי כול אחתתת מי שהיא אוהבתתתתתתת!!!!! ואתם אמורות לאהוב את כול הלהקהה ולא לאהוב אחד מהם ולקקללל תשאררר זהו!!!!!

../images/Emo210.gifממש לא ספיר.

קודם כל מי שפה, יכול לאהוב ויכול לא לאהוב אותם. רותם אוהבת אותם? נופר? שירה? ל-א אני פה כי אני אוהבת רק את אביחי, אושרי ושרון. הם היחידים שאני אוהבת. ואני יהיה פה אם אני אוהבת אותם ואם לא. :\

../images/Emo141.gifבסדר לא אמרתיי שלא תהיי פהההה

חסס וחלילההה!תהיו פהההה אבל פשוטט חשבתיי שאתם אוהבתות את כול הלהקההה ולאא חלק מהםםם=\\\\\ אבללל עדיןןן אתם לא צכותתת לקלל כי זה הפורום שלהם והם יכולים לראות את זה! וחוצמיזהה אדם עדין לא עשה לככם כלום מה שעשה לאחרות עשה!אתם לא צכותת ליתערב ולהגיד שהוא מגעיל בגלל מה שהוא עשה לאחרותתתת לכם הוא לא עשה אז זהוווו וזה לא קשורר לזה שהוא לא מתיחסס יפה כי עוד לפנייי מה שהוא אמר אתם משום מה לא היתם אוהבות אותוו=\!

../images/Emo210.gifאז לא. אני לא אוהבת את כל הלהקה.

ושחברה הכי טובה שלי ישבה ובכתה בגללו, אז אני יתערב ועוד איך. חצוף

../images/Emo141.gifכנסי!!!

סורי שאני מגיבה עכשיווו אבלללללל תבדקווו תדבריםם עוד לפני שאתםםם אומרים טוב??? כי בסוףף זה לא היהיה אדםם היא יתקשרה עליווו והוא בקש סליחההההה והוא אמררר להה שהוא נתן תתפלא שלו למישו אחר שידבררר כי באותו יום מא יתקשרו עליוו אז מישו אחר דבר זה לא היהי אדםםם כי שחף לא עשתה לו כלום אז למה שיגיד לה את זהה ואפילו שזה לא היהי הוא והוא בקש סליחהה אז אל תגידו סתם!

hen love noli

New member
נ=כ=ו=ןןןןן

זה בדיוק מה שחניי אמממרהה ודיי כברר לקקלל אווףף.. כל אחת אוהבת מישהו מהלהקה..אבל בכללי כולן אוהבות את הבויז.. וחני?!גם עם היא הייתה אומרת משו' על שרון הייתי אומרת לה את זה יפה..אבל באיסיי|סדגש..הפורום הוא לא המקום לקללות וירידות על הבניים..במקומך הייתי אומרת לה את זה יפה באיסיי והיא הייתה מסבירה לך שזה היה בצחוק וניגמר הסיפור תפסיקו לעשות ממילה אחת א ג ד ה אה ונופר?!תפסיקו לקלל אחת את השנייה גם איתי את רבת ואני מצטערת על הרגע הזה שהתחלתי לריב..זה לא יעזור לכן בכלום בחיים.. דיי חלאאס מעכשיו פותחים דף חדש בלי קללות לא על בנות מהפורום ולא על הבויז זהו נקודה.!!!# ערב טופ לכם.. 3 >

חן XD

New member
../images/Emo221.gif ספיר כנסי ,,,,

זה ממש לא קשור. תראי איך החני הזאת אמרה שהיא תעיף אעלק כאפה לאביחי אז זה אומר שהיא לא אוהבת את אביחי כמו שדילב אוהבת רק את אביחי שרון ואושרי ואת ערן ואדם לא אז חלאס כבר מה היא מושכת את זה. היא לא דיברה עם אביחי בחיים ולא יודעת מה היחס שלו למעריצות אז למה סתם להגיד ? אייפפ איזה מצייקהה הייאאא

למעלה