לתחילת שבוע

../images/Emo175.gifומה עם ערן ?! |:

תאמיני לי שערן נותן את היחס הכי טוב מכולם ! ראית ? , הוא היחיד שבא לבת מצווה של פלורין - לבד !!! וכששפלורין בכתה שנמחקו לה התמונות באחת ההופעות הוא אמר לה לא נורא , ופעם הבאה היא תצטלם איתם ! איזה מתוק . 3>

../images/Emo210.gifוואי וואי את מאמילה בואי אני יחדש לך.

אדם "שלך" ממש ממש ממש ממש לא נותן יחס יפה. הידעת שהוא קרא לסתוונית "עוגה" ? לא ידעת. הידעת שהוא אמר למישהי מהפורום שהוא יתן לה סטירה ויבעט לה בתחת ? לא ידעת. אז סתמי לפני שאת מדבר כי אנחנו בחיים לא נלכלך ונגיד סתם דברים.

אהמ דילבב גם אביחי לא כזה טוב..

אמרת איך שאדם אומר על מעריצות אבל איך אביחי אמר לי בפלא ?? גגייגיגיגייגיגיגגגג

../images/Emo210.gifט'חח. את אביחי אי אפשר להשוות בכלל

לאדם. מממש ממש אי אפשר להשוות. אביחי בחיים בחיים לא היה אומר משהו רע למעריצה ואני יודעת את זה ! וזה היה בצחוק מה שהוא עשה בטלפון זה אפילו לא מתקרב למה שאדם אומר ועושה. ושחף דיי להתווכח כי לא יעזור פה לאפחד. אני לא אוהבת ת'בן אדם הזה וזהו !

אפשר אפשר!!..

אביחייי עשה את זה בצחוק? טוב אז גם אדם עשה את זה בצחוק! בסדר אל תאהבייי אותו ! ותדברי אליו יותר יפה אני מבקשת ! חח למה גמאני לא אוהבת אביחי

דילביי הזונה מקסיקנית כנסי!

חח נסיכה שלי? היתגעגעתיי חזרתי בצהריייםם מטיול :]]]]]]]]]]] ותדברי יפה לאדם הבנת פרה פוטוגנית?

לי הוא נתן יחס הכי טוב מכל הבויז...

אבל גם הם נתנו יחס טוב אבל שרון וערן בקושי היתייחסו אליי ושרון רק דיבר בפלאפון ואושרי היה בפלאפון הוא אמר שהוא ידבר איתם אח"כ כי הוא עם מעריצות ושרון לא היתייחס אפילו וערן אפילו לא יצא מהאוטו הוא נישאר לבד באוטו... אבל אדם גם היה באוטו אבל לפחות הוא התייחס אליי רק שאמרתי לערן לחתום לי הוא דיבר איתיי.. והוא רק רשם "באהבה ערן מזור הכט" הוא אפילו לא רשם למי..רק אחרי שאמרתי לו שיחתום "לחני"..הוא רשם "לחני באהבה ערן מזור הכט" אבל דוגריי..כולם חמודים!!

hen love noli

New member
אפ אפ אפ..

חני מה את רוצה שערן יכתוב לך מגילה?לפחות הוא חתם לך.. מזה שרון לא התייחס?!פעע זכותו לדברר בפלאא חוצפפניית ואתת עוד יותר חוצפניית שניתקת לו פעמיים ת'פלא חיחי אלי הוא התייחסס הכי טוב שבעווולםםם כפרה יאנה אני עליייוו בקיצ' תזהריי להגיד עליו משו'.. ט'חח עללק לא מתייחס יפהה.. אוהבתותךך

../images/Emo175.gifלא נכוןןן !!

ערן מתייחס מעולה למעריצוווווווות !!! אולי הוא היה עצבני ? , אולי קרה לו מש'ו ? , או שלא יודעת מה ,, תזכרי ש - " כולנו רק בני אדם ... " , אם הוא לא התייחס יש לו סיבה .

עללללללק

אולי לכן הוא נתן יחס רע וגם את זה הוא לא נתן!!! מתי בידיוק הוא אמר את זה? רבאאאאק איך אתן מעווטות דברים זה פשוט מדהייים !! אני בעצמי הבאתי לו מתנה והוא אממר לי שאני חמווווודה |מסמיק| ותווודה !!!!! אאאאאזזזזזזזזזז דייייייייייי!!!!!!!!!!!!!!!!!

../images/Emo109.gif בואו נסגור שכולם נותנים יחס טוב

ונסתום את הפה כי אם מישהו יכנס לפה ויראה את זה הוא פשוט יתפוצץ מצחוק אתן לא קולטות כמה שזה מצחיק יאללה דיי

אולי כל השאר יתפוצצו מצחוק

אבל אדם יעלללללללב!! ותאמינו לי שלא רק הוא גם הבנים !! זה הפורום שלהם ואתם מקללות אותם בווווונא איך שכל אין דאגות אההה

למעלה