../images/Emo192.gifעונה
ספר חווית ילדות זכורה.- אמממ , חוחו אין לי ראש לזה , D: עם מה קשה לך להתמודד? אובדן , למי היית מחטיף סטירה? ללואיזהבה הבתת ... (פיבב )! למי קשה לך לסלוח? לחברות שלי ממה אתה פוחד? ממות מה אתה לא אוהב לעשות? לעזור לאמא כשלא בא לי D: מהו יחסך לכסף? מה זה אומר? D: מה נותן לך תחושת ביטחון? לספר מה שעובר עליי

מה מרגש אותך? אופירר ,

מה מצחיק אותך? הרבה דברים

מתי בכית לאחרונה? היום בבוקר מה החלום הגדול שלך? לפגוש את הגיים בויז , להתחיל אם אופיר D: ולראות את ביגלל שמן שלי 3> איזה רגע בחיים היית רוצה לחזור? בתחילת שנה , ליד הטלויזיה בביצפר מה הדבר שאתה הכי שונא בארץ? הקללות |: מה אתה הכי אוהב בארץ?אנשים

מה הדבר הכי מטומטם שעשית אי פעם? אמממ \: מה הדבר הראשון שאתמסתכלת על גבר? עיניים ,(תחת ! ) מהם שלושת הדברים החשובים לך ביותר? המשפחה , החברים ואתם 3> משפחה שלישית שלי

איזה חלק בך היית משנה? הכפות רגליים D: איך אתה מפנק את עצמך? מכינה שוקו D: באיזו אמונה טפלה את מאמינה? אממ , חתול שחור? D: מסכןן כולו יריקות D: מה היית רוצה שיכתבו על המצבה שלך? מה שבא להם איזה 5 זמרים/ות אתם הכי אוהבים ?גיים בויז עידן יניב אייל גולן ביט 69 סנרגיה איזה כיתה אתם? ט'7 חבר\חברה: חברה צבע האוהב: אדום מאכל האהוב: צ'יפס & מסטיק 3> סמיילי האהוב:
D: מפורסמים: הילארי דאף או כרסטינה אגילרה? כריסטינה נינט טייב או דון לני גבאי? ניט עידן יניב או הראל סקעת? עידני , אבל גם הראלוצ'' סינרגיה או הגיים בויז? גיים בויז מיה דגן או ענת שבו מגן? מיה טל מוסרי או עידו מוסרי? טל לונה פארק או סופרלנד? סופרלנד סימס 2 או שטיח ריקוד? שטיח ריקוד אולסטר או פומה? אולסטר מה אתם אומרים על סקיני ג'ינס? יפה , יש לך סקיני ג'ינס? לא \: אם כן כמה? מה לדעתך הטרנד האופנתי של השנה? סקינייי הדג נחש או בית הבובות? בית הבובות בעלי חיים: חתול או כלב? כ-ל-ב אריה או נמר? אריה צפרדע או קרפדה? צפרדע ( הוא מתישהוו יהפוךך לנסיך לא ?D: )