לתחילת שבוע

LiNoY EzRa

New member
../images/Emo192.gif חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

אאלללההה קצפתתתתתתתתתת D: מי מעךך לך עוגה בפרצוףף ?XD

LiNoY EzRa

New member
../images/Emo192.gif חחחחחחחחחחחח

זה יותרר מזכיר ת'עוגות קצת D: אבלל מי שםם לכםם את כל זה באףף?D: בטחח יצאא לךך גרעינים משם אחר כך D:

LiNoY EzRa

New member
../images/Emo192.gifעונה :)

ספר חווית ילדות זכורה.- אמממ , חוחו אין לי ראש לזה , D: עם מה קשה לך להתמודד? אובדן , למי היית מחטיף סטירה? ללואיזהבה הבתת ... (פיבב )! למי קשה לך לסלוח? לחברות שלי ממה אתה פוחד? ממות מה אתה לא אוהב לעשות? לעזור לאמא כשלא בא לי D: מהו יחסך לכסף? מה זה אומר? D: מה נותן לך תחושת ביטחון? לספר מה שעובר עליי :) מה מרגש אותך? אופירר , :) מה מצחיק אותך? הרבה דברים :) מתי בכית לאחרונה? היום בבוקר מה החלום הגדול שלך? לפגוש את הגיים בויז , להתחיל אם אופיר D: ולראות את ביגלל שמן שלי 3> איזה רגע בחיים היית רוצה לחזור? בתחילת שנה , ליד הטלויזיה בביצפר מה הדבר שאתה הכי שונא בארץ? הקללות |: מה אתה הכי אוהב בארץ?אנשים :) מה הדבר הכי מטומטם שעשית אי פעם? אמממ \: מה הדבר הראשון שאתמסתכלת על גבר? עיניים ,(תחת ! ) מהם שלושת הדברים החשובים לך ביותר? המשפחה , החברים ואתם 3> משפחה שלישית שלי :) איזה חלק בך היית משנה? הכפות רגליים D: איך אתה מפנק את עצמך? מכינה שוקו D: באיזו אמונה טפלה את מאמינה? אממ , חתול שחור? D: מסכןן כולו יריקות D: מה היית רוצה שיכתבו על המצבה שלך? מה שבא להם איזה 5 זמרים/ות אתם הכי אוהבים ?גיים בויז עידן יניב אייל גולן ביט 69 סנרגיה איזה כיתה אתם? ט'7 חבר\חברה: חברה צבע האוהב: אדום מאכל האהוב: צ'יפס & מסטיק 3> סמיילי האהוב:
D: מפורסמים: הילארי דאף או כרסטינה אגילרה? כריסטינה נינט טייב או דון לני גבאי? ניט עידן יניב או הראל סקעת? עידני , אבל גם הראלוצ'' סינרגיה או הגיים בויז? גיים בויז מיה דגן או ענת שבו מגן? מיה טל מוסרי או עידו מוסרי? טל לונה פארק או סופרלנד? סופרלנד סימס 2 או שטיח ריקוד? שטיח ריקוד אולסטר או פומה? אולסטר מה אתם אומרים על סקיני ג'ינס? יפה , יש לך סקיני ג'ינס? לא \: אם כן כמה? מה לדעתך הטרנד האופנתי של השנה? סקינייי הדג נחש או בית הבובות? בית הבובות בעלי חיים: חתול או כלב? כ-ל-ב אריה או נמר? אריה צפרדע או קרפדה? צפרדע ( הוא מתישהוו יהפוךך לנסיך לא ?D: )

../images/Emo210.gifעווווונה [: ,

ספר חווית ילדות זכורה.- = עם מה קשה לך להתמודד? אכזבה. למי היית מחטיף סטירה? לאדם D: למי קשה לך לסלוח? למישהו - חע. ממה אתה פוחד? מה'. מה אתה לא אוהב לעשות? ללמוד. מהו יחסך לכסף?
מה נותן לך תחושת ביטחון? שמי שאני אוהבת נמצא איתי. מה מרגש אותך? שמישהו שר לי. מה מצחיק אותך? צחוק מתגלגל של אחרים. מתי בכית לאחרונה? אתמול. מה החלום הגדול שלך? שומרת לעצמי. איזה רגע בחיים היית רוצה לחזור? כנ"ל. מה הדבר שאתה הכי שונא בארץ? חלק מהאנשים שיש פה |: מה אתה הכי אוהב בארץ? קניונים [: מה הדבר הכי מטומטם שעשית אי פעם? לא זוכרת. מה הדבר הראשון שאת מסתכלת על גבר? גוף + גובה + פנים. מהם שלושת הדברים החשובים לך ביותר? משפחה, חברים, אביחי 3> . איזה חלק בך היית משנה? אמ .. איך אתה מפנק את עצמך? מסג' !? D= באיזו אמונה טפלה את מאמינה? יש כמה. מה היית רוצה שיכתבו על המצבה שלך? "תחיו את החיים" איזה 5 זמרים/ות אתם הכי אוהבים ? אביחי לוי, שירי מימון, אייל גולן, נינט טייב, שירה גבריאלוב ... איזה כיתה אתם? ט' חבר: אין. צבע האהוב: חום & צהוב בננה. מאכל האהוב: קוסקוס . סמיילי האהוב:
מפורסמים: יש הרבה. הילארי דאף או כרסטינה אגילרה? כריסטינה. נינט טייב או דון לני גבאי? נינט. עידן יניב או הראל סקעת? עידן. סינרגיה או הגיים בויז? גיים בויז. מיה דגן או ענת שבו מגן? מיה. טל מוסרי או עידו מוסרי? אייייכ. לונה פארק או סופרלנד? לונה פארק. סימס 2 או שטיח ריקוד? שטיח ריקוד. אולסטר או פומה? אולסטאר. מה אתם אומרים על סקיני ג'ינס? לא מתאים לכל אחד. יש לך סקיני ג'ינס? לא. אם כן כמה? - מה לדעתך הטרנד האופנתי של השנה? סקיני. הדג נחש או בית הבובות? אפחד מהם. בעלי חיים: כלב. חתול או כלב? כלב. אריה או נמר? אריה. צפרדע או קרפדה? חחחח. :Q

../images/Emo46.gifדילבבב !!!..

עאלק לאדםם אני יביא לך סטירה ליפני !!! חחחחחחחע מה אני יגיד לך לאביחי שתי כאפות לכפכף אותו !!! ממממווחאחחחחעחחעע

../images/Emo20.gifגמני לאא הוא חצוף שבן החצופים

אלע'ק תגידי לה שאני יראה אותה אני יבעט לה בתחת D: חוצפןןן אני יבעט לו בתחת התיימני והמסריח שלוו ..!!!!!

../images/Emo20.gifאדם אהובך !:D

הוא נותן יחס רע כ''כ למערייצות .... חוץ משחףף אותה הוא אוהב ... אבל כל השאר אייכ ! גועל שיגיד תודה בכלל שהן אוהבתותו היצור הזהה

עעללאקק נותן יחס רע למעריצותת!!

הוא נותן יחס כ"כ טווווובב אולייי לךך הווואא נתתןןן יחחחסס רעע כייי אתתת לללאא אוווהבבבתתת אוותתתווו אאבבללל ללייי הוווואא ננתתןןןן יחחחחס כ"כ טוווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווב!!!!!!!!! הואא נותןןן תיחס הכי טוב למעריצות הוא אביחי ואושרי נותנים ת'יחס הכי טוב למערייצות.. וזה לא יפה מה שאמרת תארי לך שהוא יכנס לפורום ויראה מה שאת אומרת עליוו!!!

../images/Emo20.gifיאללה יאללה מאיפה באת יילדה מסריחה אחת

חחח אני אגיד על אדם מה שבאלי אוקי? אני יודעת הרבה דברים שאת לא יודעת יופפי שתיכןםםם מכוערים בגלל זה הוא אוהב ת'ך D: חח לכיי לכיי יקונפה מה קרה את קופצת?!?! חחחחחחח זדיייני

אני קופצת כי אני אוהבתת אותתווו

וגם כי זה פורום של כל הגיים בויז ואת לא צריכה לקלל!

../images/Emo175.gifלא נכון , כולם נותנים יחס טוב !

את רוצה להגיד לי ששרון וערן לא נותנים יחס טוב ?! , הם נותנים יחס מעולה . [:

למעלה