לתחילת שבוע

שירשור שינים :]]

אמממ כאן יהיה שרשור השינים שלכם כל אחת תשים פה ת'שין שלה ואחת תגיב לשנייה P: השין שלי: --473617-- גיבווו :]] אוהבת :-*

לכולן בקשר לבת מיצווה שלי..

כמו שאתן יודעות עוד 3 חודשים (התקדמנו..) יש לי בת מיצווה... והיום עשיתי רשימות.... ואני צריכה לדעת מי רוצה לבוא ותיסע עד למרכז בשביל לבוא!! מי שרוצה שתודיע לי כי אני צריכה לקבוע אולם.. ואני צריכה לדעת כמה אנשים יש לי... אני יודעת שלא כולן רוצות לבוא...אבל כדאי לכן.. עכשיו תחשבו... אם 2-3 בנות יבואו לא אפכת לי... אבל אני רוצה שכולן יבואו ככה זה גם יהיה פגישת פורום.. ואם 2-3 בנות יבואו לא יהיה להן כיף.. אני יודעת שסיתי רוצה לבוא ואני יכולה להזמין 10 אז יאאלה הרשימה פתוחה.. עכשיו אם אני יראה....שיש הרבה בננות שרוצות לבוא אנחנו נצא לנאפיס לבד... מי שרוצה שתסמן:
עוד משהו!!! אה...זה יהיה במרץ ככה לקראת סוף מרץ... אז תתחילו לחשוב!! תודע...דושית יוסף היחידה!!!

hen love noli

New member
../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif|כנסו..

אני ישמח להכיר אותם.. כנסו אלי לאיסיי..323004180 בה ביי
שרון סנדלר מאוהבת בך נואשותתתתתתתתתתת

היום? כנסו...

פתחתי הודעה אחת וזו השנייה שלי.. אני ממש מצטערת אבל זה גם חשוב.. לפחות ככה נראה לי.. יש לי כמה דברים להגיד... 1. מה עם הסרט הזה שדרי אמרה? 2. תזכרו שאני דושית היחידה 3. השבוע אני יכתוב את הסיפור...אז בינתיים? אני מחפשת מישהי שתכתוב רק השבוע ואני יכתוב שבוע הבא...כל מי שרוצה שתכתוב כאן יש לכן 10 דקות להציע ואז אחרי 10 דקות אני יבחר מי תכתוב... 4. אני אוהבת את כולכן!!! דילב, קורלי, מריה, השירות, לינוי, ספיר, בר, מורן, סיתי, אורטלי,דנה החדשה, מלכה, סמדר, בת אל, טל, גל, עמית, רותם, מיכל, דרי, שחף, וכל מי ששחכתי... אני פשוט? אוהבבבבבבבבבבבבבבבבת?!
תודה לכולן!!!

nini6

New member
חח נאור ציון הוא גאון :)

מישהו שמע על התוכנית החדשה של נאור ציון??? משהו כמו סיינפלד בעברית באמת שזה ממש ממש מצחיק אני ראיתי ועפתי... כנסו לראות קטעים ודברים נחמדים פה... אה ואם את רוצים שנאור ציון יבוא להעיף לכם את הבית ולראות אתכם את הפרק הראשון אז גם תרשמו "החברים של נאור"

עזרה

http://www.buzzIT.co.il/?v=guy123 כנסו^^^ בבקשה תכנסו ותעזרו לי... מה שצריך לעשות זה רק להכנס לאתר לכחות מס' שניות וזה מצביע לי.. אפשר להוריד משם את השיר של עדי כהן החדש... וזה אתר רשמי ככה שמותר להוריד זה חוקי. ואם תוכלו לפרסם את הקישור הזה במסן/אישי/פורומים או כולם אז אני מת עליכם :p *אין צורך לשלוח לי תגובת חזרה -התיבה שלי מלאה*

שלללי../images/Emo6.gif..

http://www.shin1.co.il/id/show_user.php?userid=162017 הנה יפותת שלי גיבבו לי לאאב אותכככן.. נוליתות
שלכןן

אמ.....

דושית מזל טוב.... אני אולי יכול לבוא לא בטוח.... אני אדבר איתך אחר כך..... מי באה? יאלה להגיב!!!

ממי? כנסי

אל תפתחי הודעה כל חצי שעה...כי אז ההודעות החשובות ירדו למטה...טוב ממי? כנסי אלי לאיסי ואני יסביר לך יותר...32016177 דושית יוסף היחידה...

כנסי....

אני לא טובה בלכתוב סיפורים אז אני לא ישתתף חחחח... אוהבת אותך מאד מאד דושית שלי חחח! מריה סנדלר.

../images/Emo58.gif נו מה????????????

אוף כמה שרשורים אתם פותחים כבר חרשתם על הפרסומת הזאת יאלה הבנו מה אתם רוצים לכו לפורום אחר פה זה פורום גיים בויז זה לא מענין אותנו!!! אוףףף בנות תראו הפורום מוצף כול 5 דקות פותחים שרשור יאלה דייי חלאס איזה עצביםםםם אנחנו ממש לא מתענינים בנאור הזהההה

טוב../images/Emo108.gif

טוב הבנו שאת ה"דושית" היחידה את לא צריכה להגיד אלף פעם ואני המצאתי סיפור יפה אני לא מפרסמת פה את הפרקים האחרים ביי

גילי?

אני אוהבת להגיד שזו אני... כי אפילו דושי קורא לי ככה... הוא שלח לי במסרים....אז זה מה שאני אוהבת... ודברי איתי בפרטי יש לי משהו לספר לך!!!

חח אני ראשונהה../images/Emo3.gif

ו.. על הסרט.. אמממ הפגישה עם רוברטו והבנים עדין לא היתקיימה אבל זה יקרה בקרוב בע"ה! ונודיע אני ואישתי! ו... דושית?! אני
אותך!!!

למעלה