כןן זה היה יפהה חבל שזה רק חציי שעה אוףף
ה הבחורה לאדם מכורה New member 20/8/06 #29 חח סטף תודי שהיה מצחיק../images/Emo6.gif../images/Emo39.gif
ש שירה הנסיכה New member 21/8/06 #32 אווףף הפפסדתיי אתת עיידננו'ש../images/Emo7.gif איפה אפשר לראות את זה.1?!
מ משפחת השרוטים New member 20/8/06 #23 בנות כנסו../images/Emo70.gif 1. סליחה על הודעה החדשה לא ידעתי לאיפה לשרשר 2.בבקשה תצטרפו לקומונה שרוטים שרוטות בבקשה פה http://www.tapuz.co.il/communa/userCommuna.asp?Communaid=19467
בנות כנסו../images/Emo70.gif 1. סליחה על הודעה החדשה לא ידעתי לאיפה לשרשר 2.בבקשה תצטרפו לקומונה שרוטים שרוטות בבקשה פה http://www.tapuz.co.il/communa/userCommuna.asp?Communaid=19467
ה הבחורה לאדם מכורה New member 20/8/06 #24 ../images/Emo4.gifיש שרשור אוף..../images/Emo39.gif די הוא עושה את זה בכוונה..=\
ס סטף love אדם New member 20/8/06 #27 עומריי דיי בכל מקום אתה מפרסםם תפרסם בכל הפורומים מצידי אבל לא כאן ולא בפורום של עידן יניב לא איפה שאני נמצאתתת
עומריי דיי בכל מקום אתה מפרסםם תפרסם בכל הפורומים מצידי אבל לא כאן ולא בפורום של עידן יניב לא איפה שאני נמצאתתת
ל לוטמוש חמי1 New member 20/8/06 #25 בנותתתתתתתתתתתתתתת גיבו לי בשין שיליי http://www.shin1.co.il/id/show_user.php?userid=359222
ס סטף love אדם New member 20/8/06 #26 אממ השבוע שלי עמוס חח היום קניתי בגדים מחר יש בר מצווה לחבר שלי יום שלישי ים ויום חמישי אני יוצאת עם כמה ידידים וחברות :]] שבוע הבא בטח יהיה עמוס בקניות לבצייפרר וזהו
אממ השבוע שלי עמוס חח היום קניתי בגדים מחר יש בר מצווה לחבר שלי יום שלישי ים ויום חמישי אני יוצאת עם כמה ידידים וחברות :]] שבוע הבא בטח יהיה עמוס בקניות לבצייפרר וזהו
ה הבחורה לאדם מכורה New member 21/8/06 #33 קבלווו קבלווווו../images/Emo26.gif../images/Emo39.gif חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
ט טוולי New member 21/8/06 #35 עאעא בנוות ישלי תמונות חדשות [: חיחי נחשווובבב עם לשיםםם, יצאתי מכוווערת :/ שריייננננעעעעעע שלללי, אני לאהווובב אותךך , מלאאאאאאאא, עאעא היום אני רואה תבנים חעחע, כיפ כיפ כיפ [:
עאעא בנוות ישלי תמונות חדשות [: חיחי נחשווובבב עם לשיםםם, יצאתי מכוווערת :/ שריייננננעעעעעע שלללי, אני לאהווובב אותךך , מלאאאאאאאא, עאעא היום אני רואה תבנים חעחע, כיפ כיפ כיפ [:
ג גילי LOVE אדם New member 21/8/06 #36 כננסו דחחחחחווף תגיידדדו אייזה עודד הופפפעה קרוובה ייש!?!? וגם אם יש הופעה בחולון?!? בבקקקקשה תודיעו ללי
כננסו דחחחחחווף תגיידדדו אייזה עודד הופפפעה קרוובה ייש!?!? וגם אם יש הופעה בחולון?!? בבקקקקשה תודיעו ללי
ש שרינוששש New member 21/8/06 #43 ../images/Emo132.gifטולייייייייייייייייייייי תשימייייייייייייייי שנראאאאאאאאאה כמההההההההההההההה שלמותתתתתתת יששששששששששש בךךךךךךךךךךךךךךך מלככככככככככה שלללללללללללללללללללי !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
../images/Emo132.gifטולייייייייייייייייייייי תשימייייייייייייייי שנראאאאאאאאאה כמההההההההההההההה שלמותתתתתתת יששששששששששש בךךךךךךךךךךךךךךך מלככככככככככה שלללללללללללללללללללי !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
O oOאורנית וזהוOo New member 22/8/06 #71 ../images/Emo54.gif../images/Emo2.gif אני הכנתי כזה לפני חודש:O פאקק אני לא מוצאת אותוו אוףף נשבעת שהכנתי כזהה:/
../images/Emo54.gif../images/Emo2.gif אני הכנתי כזה לפני חודש:O פאקק אני לא מוצאת אותוו אוףף נשבעת שהכנתי כזהה:/