לתחילת השבוע

אבי 670

New member
מחפש המלצה למכונת כביסה מתבט בין ../images/Emo41.gif

מכונה של בוש ושל AEG ,מה מומלץ לדעתכם ? מכונה ראשונה שאני קונה, וחוץ מזה לחברת בוש יש דגם שהוא דיגיטאלי ומראה כמה נשאר לסיום הכביסה ככה הסבירו לי האם עדיף על הרגיל? , אשמח לשמוע המלצות על סמך נסיון שלכם תודה

elga06

New member
אני דווקא לא מאלה שקונים "פירמה"

ב 7 שנים האחרונות כל קניותיי היו דרך האינטרנט. יש לי מכונת Indesit כבר 7 שנים טפו טפו, מדיח קריסטל 5 שנים, מייבש ספקטרה 7 שנים ועוד הרבה מוצרים ולא יוקרתיים והכל מוצלח מאוד סתם יקר לקנות AEG כשמכונה של ספקטרה או אחרת עושה את אותו הדבר (בחצי שעה יותר נו מי שמישמע אנחנו ממהרים לאנשהו...) ממליצה על מכונות מסוג INDESIT, ELECTRA, SPECTRA וחבורתיהן המוצגות באינטרנט

לוליLuli

New member
AEG-מעולה.יש לי שנים שנים שנים

והיה רק פעם אחת תקלה קטנה לאחר 10 שנים. ממליצה בחום

צריכה המלצות על מכשירי תיאור המים למינהם

מה עדיף מכשיר בר או ברז מיוחד
איזו חברה מומלצת
מה טווח המחירים
תחזוקת המכשירים - כל כמה זמן צריך להחליף פילטרים ומה העלויות

אצלנו בבית...

לאחר שהיינו שנה עם מי XXX - לא ממליצה (יקר צריך לחכות לימי חלוקה...ויש בבקבוקים ביספינול- ביטלנו את המנוי ברגע שהתסיימה ההתחייבות)., שנה אחרת עם מערכת טיהור (פילטר מתחת לברז בכיור) - חסרון יקר לא מצדיק עלויות (גם קניה של פילטרים , גם אחזקה שנתית ) מזה 6 שנים אחרונות עם מסנן פילטר בריטה *רגיל* - הכי נוח , הכי זול , הכי מומלץ- מחליפים פילטר פעם בחודש (25 ש"ח) ויש מים נקיים כל החודש. פילטרים לא מסננים אבנית, רק חלודה, חול וכו.

מקפיצה../images/Emo105.gif לעוד תשובות

רוצה לציין שאני בבית משתמשת בבריטה ומרוצים מהחיים בלי האבנית אבל הים הרבה פעמים יוצאים חומים וזה די מחליץ אותנו (מדובר על ביניין חדש בן 6 שנים) אבל האמת שהמכשיר טיהור מיועד לחמותי ולא לי. היא עד עכשיו השתמשה בברז של תמי 4 אבל הוא נשבר והיא רציכה פתרון חלופי. ככה שהשאלה מה לעשות

leezi

New member
אני אנסה לתת לך תשובה מקצועית ככל האפשר..

היי, בעלי ממש עשה על זה "דוקטורט" והתוצאה של המחקר שלו לבסוף התבררה כנכונה כי זה בדיוק מה שאמרו בתחקיר (ערוץ 2 נדמה לי) שעשו על המים בארץ. הפתרון היחיד שבאמת מנקה הכל בעיקר מתכות רעילות שמצטברות בערים שונות וכן בצנרת שלנו זה אוסמוזה הפוכה. יש מספר חברות בארץ שנותנות פתרון כזה. צריך גם שהפתרון יכלול תוספת של מינרלים אשר בתהליך האוסמוזה ההפוכה נלקחים מהמים. אצלנו מדובר בברז קטן שיושב ליד הברז הגדול במטבח. אם התשובה לא מספיק טובה לך ואת רוצה שם של החברה שבחרנו בה אני אצטרך לברר בבית. בהצלחה!

../images/Emo124.gifאיזה כיף לנו!!!

בעוד כמה ימים ייפתח הג'ימבורי בבניין שלנו!!! חבל שנגמר החורף...

אילתית 2

New member
../images/Emo41.gifשוברי הנחה לחופשה בפסח בישרוטל../images/Emo41.gif

אם מישהי רוצה או מעוניינת יש לי שני שוברים מרשת מגה בעיר - מבצע בשיתוף ישרוטל שובר הנחה 700 ש"ח לזוג או 1000 ש"ח למשפחה לחופשת פסח באחד ממלונות ישרוטל (ללקוחות YOU 100 ש"ח נוספים) ישרוטל ים המלח או באילת: אמבסדור, ריביירה, רויל גרדן, ספורט, המלך שלמה, לגונה, אגמים שובר לכל הזמנה, מינימום 3 לילות חופשת פסח 17-27.4.08 משפחה מינימום 3 נפשות וילדים עד גיל שנתיים נחשב לזוג מי שרוצה אשלח לה את השוברים או אתן מס' שובר להזמנה טלפונית בישרוטל

../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifחידה-איך תדע שאתה הבן המועדף על אמא?

והתשובה

../images/Emo192.gif../images/Emo192.gifבגדי מעבר קיימים עדיין?

מחפשת עוד כמה בגדיי מעבר לניתאי לפני שהקיץ באמת מגיע.. ראיתן איפושהו? מישהי הייתה בשילב בגן העיר(או אחר)? נשארו בגדי מעבר? לא אוהבת את בגדי "הבאזרים"(האנגר וכדומה..). תודה

למעלה