ישבתי בתוך בית קפה והסריח מסגריות האחראים טענו שזה אזור עישון.את כמה שאני יודעת אין יותר איזורי עישון. עישון רק במתחם חיצוני ברור שלא אחזור לשם אבל האם אפשר להתלונן?
אם כן, לרשת, אם לא למנהל בית הקפה, מעבר לזה אני לא כל כך יודעת... מה שכן, ספרי לנו איפה זה היה, וכך גם לחברייך. הרבה פעמים, יותר מתלונה, עוזר שפשוט לא מגיעים למקום מסוים. ואת בעיני צודקת לגמרי, לי גם מאוד קשה עם עניין העישון.
גם אני מכורה לקרוקס. אבל לא המקורי. מחליקה איתן חופשי - אבל עדיין נאמנה להן... החלקתי פעמיים כשהייתי בהריון בשנה שעברה ולא קישרתי לנעליים. רק לאחר כמה החלקות במדרגות - קלטתי שזה מהן. הכי כואבת היתה כשירדתי לטייל עם התינוקת שלי והכלבה. החזקתי את התינוקת ביד אחת ואת הכלבה ביד שניה (היא עדיין לא ידעה לרדת לבד) ובדיוק השכן שטף את המדרגות. אז ירדתי בזהירות ובכל זאת החלקתי ונחבטתי ממש חזק בראש מאחורה. מאז - אני יורדת במדרגות רק כשאני מחזיקה במעקה....ובמקביל מחפשת נעליים נוחות ולא מחליקות.
בזמן שיפוצים של הבית, החלקתי על הישבן, ונחבלתי כמו שצריך, הקרוקס מצאו את מקומם בזבל מיד עם רוגז עצום... ומאז קרוקס לא נכנס אליי הביתה... שימרי על עצמך, ותיפני לאורטופד, ואם את זקוקה גם לפיזיותרפיה, לא להזניח... רפואה שלמה, ונעלי נעליים נוחות אך לא מחליקות... רותי
בדיוק חיפשתי אותך אתמול וראיתי שנעלמת - רציתי לספר לך, שהבת הגדולה שלי (כיתה ד') הגיע עם הודעה שמבטלים פתאום את "זמן מסע" ובמקומו יהיה להם שיעור אחד של מדעים ושיעור אחד של אנגלית. אם הייתי יודעת שהזמן מסע הזה בא על חשבון לימודים חשובים אחרים, הייתי מתנגדת הרבה קודם (זו כבר שנה רביעית שיש להם זמן מסע). אז אני מניחה שאם זה יורד בבי"ס שלנו, זה כנראה גלובלי לגבי פ"ת כולה, וטוב שפטרנו... מאחלת לך החלמה מהירה וקלה ככל הניתן.