לשנת 2006

ג'ו קוקר יכול לסבול קצת גשם....

יכול לסבול קצת כאב יכול לסבול קצת צער יכול לסבול עד מחר יכול לסבול עוד מבחן יכול לסבול קצת אהבה...... כדאי להוריד ....... ג'ו קוקר - יכול לסבול קצת גשם

איככככ על כל השרמוטות של תל אביב

להקיא , איכככככככככככככ גועל נפש! ש ר מ ו ט ו ת
גועל גועל וגועל , כמה שרמוטות יש פה ברחוב , חבל על הזמן, איכככ על הנוער של היום, פשוט להקיא. יש ויש, אני לא מכליל חס ושלום, אבל בחיי, כל כך הרבה שרמוטות? מה הולך היום פה בחוץ? גועל נפש!

MaYcHuK

New member
נסיך מה אתה מופתע?

זה משהו חדש? משהו לא מהעולם הזה? בחייאת כל הארץ מלאה בכאלה לא רק בליל הסילבסטר ממה אתה המום?

לא מופתע, מוטרד...

במיוחד במקום בו אני נמצא יום יום... אילו היית רואה את מה שאני רואה יום יום ואיזה אנשים נכנסים לפה על מנת לקחת חדר עם איזו נערה צעירה- היית מבינה יותר למה אני כזה נוקשה
שנה טובה ( חזרתי לניק האהוב עליי )

MaYcHuK

New member
אני יודעת

מכירה את האזור שלך ראיתי מה מסתובב שם ראיתי אתמול באזור שלי שהוא נחשב אזור יוקרתי וטוב בחיפה - ראיתי את בני הנוער . התחלחלתי אבל זה לא חדש ישבו איתי שני בני נוער , לכל היותר בני 16, היום בתחנת האוטובוס. מחוררים בכל הפרצוף, עם גשר הילד והבחורה אפילו לא טרחה ללבוש חזיה, מזל שהיה עליה "מעיל" אחרת הייתה חוטפת דלקת ריאות, בני 16 לכל הרוחות אלוהים ישמור על מה דיברו ואיך דיברו . והם רקר דוגמא מצויינת למה שהולך בחוץ אני כבר הפסקתי להיות מופתעת ולא מוטרדת זה רק עושה יל כאב ראש. מדור לדור אנחנו מתדרדרים. אני יכולה רק לקוות שכשיהיו לי ילדים אני אדע לתת להם את החופש הרצוי ועדיין לשמור על ילדיי . וזה אפשרי.....

אי אפשר

אלא אם כן לא תהיה לך טלוויזיה בבית, מחשב, לא תרשי להם להסתובב עם חברים ולא ללכת לבית הספר ולא כלום... הבעיה היא שהיום ( חלק מהבעיה ) כל ילד קטן יכול בקלות יתרה להיכנס לאתרי סקס, להסתכל סרטים כחולים כשאמא ואבא ישנים בחדר הסמוך, יש לנו פה בן של אחת העובדות במקום, הוא כולה בן 14 (!)- כבר מלמד אותי איך להזדיין ומספר לי כמה בחורות כבר היו לו ואת יודעת בנות כמה? 14! הממ... המצב כבר ממילא מדורדר, הטכנולוגיה מאפשרת לילדים האלו להתבשל טרם זמנם, לא רק הטכנולוגיה אבל זה לדעתי הדבר העיקרי. לא תמיד כשאתה רוצה לחנך את הילדים שלך- אתה באמת מצליח לעשות את זה כמו שצריך, או יותר נכון- יש כל מיני גורמים שישפיעו בצורה כזו או אחרת על החינוך של הילד שלך בין אם תרצה ובין אם לאו. חבל.. חבל לי לראות ולשמוע כאלה דברים, אולי מוטב לא להביא ילדים לעולם הזה, מחשבות של שנה חדשה..

אהה, ובנוסף לזה הוא גם התחיל לעשן

לפני שנה, עוד מעט החברים שלו גם יציעו לו איזה ג'ויינט עסיסי.... את מבינה? כן, את מבינה. אני במו עיניי ראיתי אותו הולך לחדר עם ילדה בת 14 שכבר מלמדת אותו מה עושה לה טוב ומה לא במיטה.

MaYcHuK

New member
נסיך אני התחלתי לעשן בגיל 15

זה אומר שאני הייתי ילדה רעה? אני הייתי הילדה הכי טובה ותמימה שיש בעולם... רק בגיל מאוד מאוחר התחלתי את "חיי ההוללות " שלי ומי ישמע כמה אני הוללת.... לגבי הסקס - מה לעשות זה הגיל, הם רואים, שומעים, הם חשופים והם רוצים להתנסות... הילדונת שהולכת איתו לחדר אם היא רואה בסקס בדיחה היא תזרום איתו , אם היא מודעת לחשיבות כי הבהירו לה בבית מה החשיבות של העניין היא תרגיע אותו היא הלכה איתו לחדר אז כנראה היא מאוד סקרנית איך משחקים ברופא וחולה ...

נכון

ולא נשכח גם שהיום בגיל צעיר יחסית יש נוער הרבה יותר בוגר מבחינה שיכלית מאנשים מבוגרים יותר
אבל.... זה נראה רע, רע מאד.

ולא , אני התחלתי בגיל 16 לעשן

לא על זה אני מדבר, אני מדבר על זה שקל מאד לילדים להיגרר וזה לא תמיד בשליטה מלאה של ההורים. בואי נגיד ביננו, כשאנחנו נולדנו- לא היה אינטרנט. הממ... את בגיל 14 ישבת מול המחשב לצפות בבלוגTV בשידורים חיים של זיונים וציצים וליקוקים? נכון שלא?

MaYcHuK

New member
לא - אבל אני לא דוגמא

אני הייתי בבועה של עצמי מבודדת מהעולם אבל ראיתי את אחותי היום בת 19 . ראיצתי אותה בגיל 14 ואתה יודע מה? הילדה יצאה בלי סוף הייתה מקושרת לכל הסלבס בפאקינג ארץ שלנו. בגיל 14 כבר הייתה חוזרת מאוחר בלילה , כלומר מוקדם בבוקר היא הילדה הקטנה של הבית פינקו אותה בלי סוף סלחו לה במשך שנה כל פעם מחדש שחשבון הטלפון הגיע ל2000 שקל, היא הייתה חופשי מקושרת באינטרנט < אפילו המורים שלה היו מחוברים לאיסי... משהו - תוכנה מסויימת - בקיצור ואני יודעת במיליון אחוז שהילדה הזו איבדה בתוליה רק בגיל 18 כשהייתה במיאמי , בעת מערכת יחסים < שהיום היא כבר שנה פלוס איתו> בקיצור - למרות הכול הערכים שההורים שלי נתנו לה היו ערכים טובים, למרות שהייתה דוגמנית בארץ וקל מאוד להיתפתות לשטויות בתחום הזה ובכל תחום, למרות שיצאה למועדונים חופשי, והסתובבה כל היום בת"א , ויש לה גוף פצצה, וכל בחור באיזור רצה לצאת איתה...... הבנת את כוונתי .!!!! היא אומנם מפונקת נורא, אומנם אני לפעמים הייתי רוצה להוריד לה את הראש אבל היא ילדה טובה!!!! אה ולמרות הכול סיימה בגרויות בציון נורמלי < לא מצטיינת > ואפשרי לגדל ככה ילדים. אפשר לחנך אותם לטוב גם בתוך כל התוהו ובוהו שמתרחש אצלנו בארץ.....

MaYcHuK

New member
אי אפשר למנוע מהם להיחשף

לטכנולוגיה, לחיים, להתקדמות המחורבנת הזו אבל!!!!! ניתן לתת לילדים ערכים שיעזרו להם לקחת את כל ההתקדמות הזו ולנתב אותה למקום "טוב". אפשרי תאמין לי , הכול תלוי בחינוך, באם חונקים את הילד < אסור אסור אסור!!!!!!!!>, כמה חופש נותנים לו < תן לילד את ההרגשה שהוא חבר שלך אבל אתה הורה וניתן לשלב בין השניים>, תן לילד תחושת אמון, ביטחון שהוא יכול לדבר איתך על הכול, הוא יבוא וישאל , אל תגיד לו אסור - כשתגיד אסור יעשה דווקא זה הטבע, ועוד ועוד.... אל תפנק את הילד , אל תיתן לו כל מה שהוא רוצה, תלמד אותו מהו ערך הכסף, צריך להרוויח אותו לא זוכים בו ככה סתם והוא לא גודל על העצים. בקיצור יש לי הרבה שיטות . אני בטוחה שבתור הורה אני אטעה ואעשה שגיאות, ולרוב קל לדבר מאשר לעשות. מה שבטוח אני מסתכלת על ההורים שלי ולומדת מהן הטעויות שלהן מגידול אחותי הקטנה. היום היא תלמידה מצטיינת במיאמי, לומדת , עובדת אבל!!! היו הרבה דברים שהייתי משנה בחינוכה . אז נכון יש הרבה "לא מחונכים" אבל יש גם הרבה שניתן להתגאות בהם, והם לא החרא של הדור הזה....

גלי 1970

New member
לאחרונה שאלתי את עצמי

האם אני הפכתי לפרימיטיבית או שפשוט הדור הזה מתדרדר לו...בגיל 14 לא ידעתי מה זה נשיקה...

למעלה