לשני הכל ליום שני לכאן. כל יום נפתח
N Nizan 16 New member 15/10/07 #2 ../images/Emo115.gifאני לא מבין למה לפתוח עוד OFF?? יש כבר אחד בראש העמוד שכתבת שהוא גם ליום שני אז למה סתם להציף את העמוד? אחרי זה אתם מתלוננים שלא מוצאים כלום בין ההודעות.
../images/Emo115.gifאני לא מבין למה לפתוח עוד OFF?? יש כבר אחד בראש העמוד שכתבת שהוא גם ליום שני אז למה סתם להציף את העמוד? אחרי זה אתם מתלוננים שלא מוצאים כלום בין ההודעות.
י ילד רע 16 New member 15/10/07 #8 אתה לא חייב להגיב ../images/Emo6.gif אני עוד ארשום בחתימה שלי "ניצן לא חייב להגיב"
N Nizan 16 New member 15/10/07 #11 ../images/Emo115.gifזה לא קשור לכמה תגובות יש לשירשור זה פשוט סתם דוחף הודעות לעמוד הבא. אני זוכר אותך בתור אחד שכל הזמן אמר את זה, ולכל דבר הערת שצריך לשרשר.
../images/Emo115.gifזה לא קשור לכמה תגובות יש לשירשור זה פשוט סתם דוחף הודעות לעמוד הבא. אני זוכר אותך בתור אחד שכל הזמן אמר את זה, ולכל דבר הערת שצריך לשרשר.
Y Yarinv New member 15/10/07 #7 ../images/Emo45.gif ובאמת מיותר לפתוח כל יום שירשור , זה יציף את הפורום.
D digikids New member 15/10/07 #9 ../images/Emo203.gif../images/Emo207.gif ירין מה עם האלבום? ונועם מה עם הבינגו? באיזה שעה יהיה עדכונים?
../images/Emo203.gif../images/Emo207.gif ירין מה עם האלבום? ונועם מה עם הבינגו? באיזה שעה יהיה עדכונים?
Y Yarinv New member 15/10/07 #12 מחר יהיו שאלות חדשות היום אני אכניס את הקלפים שזכו בהם אתמול שלא הספקתי לשים.