יו אני לא נושמת XDDDDDDDDDDDDDDDD
Broken wings (AM 12:11) : חבל שלא הייתי שם.. Broken wings (AM 12:11) : היה מכות [: Broken wings (AM 12:11) : מאמ שלחי לי תמונה של התפורת ירעה Broken wings (AM 12:12) : התספורת* ענץ' מאמ' [: (AM 12:12) : היא עושה למורן את שירה ? XDDDD Broken wings (AM 12:13) : חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח Broken wings (AM 12:13) : בטח מורן אמרה לה "לא , אבל אני אוהבת אוכל!" Broken wings (AM 12:13) : Broken wings (AM 12:12) : תעשה מדורג בפוט.. דנץ' מאמ' [: (AM 12:13) : חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ענץ' מאמ' [: (AM 12:13) : חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח XD ענץ' מאמ' [: (AM 12:13) : מורן כל היום אכלה ! Broken wings (AM 12:13) : "ואת ניראת לי כמו הייגלה! אהמ!" Broken wings (AM 12:13) : פרה אש Broken wings (AM 12:13) : בייגלה* Broken wings (AM 12:14) : מסכנה מאמ את כל כך עדינה ופאקצה רצח ענץ' מאמ' [: (AM 12:14) : חחחחחחחחחחחחח משווווווו ענץ' מאמ' [: (AM 12:14) : היום דפקתי גרפאס לאיזה אחת באוזן בטות XD ענץ' מאמ' [: (AM 12:14) : בטעות Broken wings (AM 12:14) : יואו אם הייתי אתכם היה יותר מצחיקוש באמת Broken wings (AM 12:14) : חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח למייייייייייייייייייייייייי???????????????????? ענץ' מאמ' [: (AM 12:14) : היה עננננננק היית בה היית משתיינה ענץ' מאמ' [: (AM 12:15) : באה Broken wings (AM 12:15) : למי תקעת?!?!? Broken wings (AM 12:15) : לא נשמע טוב. ענץ' מאמ' [: (AM 12:15) : אממ חיכנו לרכבת וחשבתי זו בולי והבאתי לה מאחור מזזזזה גרפאס פתאום קלטתי שזו לא בולי התחלתי לצחוק ווואאיי XD Broken wings (AM 12:16) : חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח היא נבהלההההההה? ענץ' מאמ' [: (AM 12:16) : חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח כן היא הסתובבה כזה , גם שעידן יניב דיבר עשיתי גרפאסים כל שניה , מזה הצקתי לו XD Broken wings (AM 12:16) : חחח עשית לו גרעפס???? ענץ' מאמ' [: (AM 12:17) : כן וואי במקדונלדס אם היית איתי שירה , אם לא היית משתינה לא קוראים לי קישקשתא ! Broken wings (AM 12:18) : קוראים לך קשקשטא מאמ?? Broken wings (AM 12:18) : קשקקשתא** Broken wings (AM 12:18) : מזה משנה D; Broken wings (AM 12:18) : אותו שיט Broken wings (AM 12:18) : מקודם רשמנתי אוטו XDDD
תעזרוווו לי אני לא מפסיקה לצחווווווק