לשנה החדשה!

Fall Out Inbar

New member
שישו ושימחו, שמחת תורה, ותנו כבוד לתורה

*עזבו, אניהיפית כרגע* אממ.. מזל טוב וכל אלה.. תהני מלא-מלא, ואולי בהזדמנות אני יבוא להזמין סנדוויץ' טונה ואייס שוקו! ועכשיו שירו כולם: "הבאנו שלום עליכם, הבאנו שלום עליכם, הבאנו שאלום עליכם, הבאנו שלום שלום שלום עליאכם"

chen010189

New member
נסחפנו עם השילוב לא?../images/Emo5.gif

טונה ואייסשוקו? וואו...האסלה בשירותים של הסניף הולכת להיות מ-ט-ו-נ-פ-ת

Fall Out Inbar

New member
XDD סנדוויץ' טונה עם מלפפון חמוץ בלי החסה,

ובצד לשתות אייס שוקו עם הקוביית שוקולד האלה שהם תמיד נותנים. ספרי קצת חוויות בינתיים מהעבודה!

חיחיחיחי אני הוספתי את החתימה ה-1600../images/Emo9.gif../images/Emo108.gif

ועוד בשם בדוי
[שלו בת 15 זאת שאומרת פוב לא פופ!!!]

chen010189

New member
וואיייייייייייייייייייייייייייייי

ביום שמודיעים שפוב מגיעים לפה, אבל מודיעים באמת ולא בתור שמועה אני נשבעת לכן אני לא אשלוט בעצמי אני אצעק פיטוש לכל עבר!!!!!!!!!!!(חחחחחחחח נו ידעתם שזה יגיע
) וברוך השם עד שזה ייקרה יהיה לי אשראי[שבוע הבא:] אז בשניה שפותחים את הקוים אני כל כך מסתערת!!!!!! אחחחחח........כבר אמרתי את זה מהרגע שהגעתי לפה, זה חלום פשוט ח-ל-ו-ם
חתמתי על העצומות שהוא לא חתמתי בהן עד היום כי רק עכשיו ידעתי שהן קיימות ולדעתי זה דורש הודעה חדשה ולא איזה ניצלוש מעפן כי זה באמת חשוב בעיקר לכל מי שבאמת חותם וחשוב לו שהם יבואו
יאללה אני רק חושבת על זה עוברות בי צמרמורות התרגשות..... שבאמת כל מי שעוד לא חתם ושומע אותם יחתום זה באמת באמת חשוב
אני מכירה עוד אנשים שמתים עליהם ולא נמצאים בפורום, אני אשלח להם קישורים לעצומות..

FallOutGirl

New member
../images/Emo32.gifלשנה החדשה!

אז בעוד שעתיים וקצת יתחלף התאריך ונכנס לשנה חדשה
מתרגשים? ^^

SoDamnClever

New member
../images/Emo207.gif../images/Emo206.gifלמי בא לעזור לי? ../images/Emo9.gif ../images/Emo60.gif

יש מישהי שיכולה לשלוח לי שירים של Cobra Starship (כוברה סטארשיפ
) ו- Family Fource 5 (לא זוכרת איך כותבים..
)?? זה ממש דחוף..!?#@

למעלה