לשלישי!

linoy7

New member
../images/Emo201.gif אממ.. תכתבי תקציר../images/Emo11.gif../images/Emo41.gif

TheIs258

New member
שוב../images/Emo178.gif../images/Emo130.gif../images/Emo79.gif../images/Emo23.gif

מותר לי להתבכיין פה קצת נכון?! זבל של יום
נכון שהייתי צריכה לעשות פרזנטציה באנגלית על הפרוייקט המטומטם? נכון ש-כמובן- שלא עשיתי? אז יצא ככה שהייתי צריכה לעשות את זה היום עם המורה שלי לבד=מביךמביךמביך!!
ואני גרועה בלדבר.. כאילו אני יודעת אנגלית טוב והכל אבל אם אני צריכה לדבר, בכל שפה שהיא, בכל נושא שהוא, זה נוראי..
ונכון שזה עבר אבל –כמובן- שעכשיו אני ממשיכה לחפור לעצמי בשכל על כמה שזה היה נוראי
טוב לפחות קיבלתי את ה-20 נקודות
היה אמור להיות לי שעת אפס היום במדעי החיים=שטות שמלא אנשים מבריזים ממנה קבוע אבל כמובן שאני תמיד באה
ובכל מקרה הייתי צריכה לבוא בהסעה של שעת אפס בגלל שהדבר הזה באנגלית היה מוקדם מדי אז אמרתי טוב נו נלך להגיד למורה שבאתי..
התברר שעוד כמה באו
היינו 7 מהקבוצה שלי [שזה די הרבה אפילו לשיעור רגיל לא בסוף שנה
] ועוד כמה מהקבוצה השניה.. המורה של הקבוצה השניה באה ואמרה "טוב תכנסו ואני אשחרר אותכם"
והמורה של הקבוצה שלי לא בא!!&%&#*@&^%*#@ חחחחח כמה בנות מהקבוצה שלי הלכו לצעוק על הלבורנטיות
אמרו שבאנו רק בשבילו
אחרי זה החליפו לנו את הסדר של השיעורים עם הכיתה אז היה קודם חינוך.. בהתחלה סתם דברים חופרים ומשעממים כרגיל אבל אז היא התחילה לשאול אנשים איפה הם רוצים להיות עוד כמה שנים [יענו מה לעשות צבא/ללמוד/לעבוד, איפה לגור, משפחה וכאלה] נשמע חופר אבל זה היה מצחיק
בהתחלה היא שאלה מישהו איפה הוא עוד שנתיים [סוף בצפר] והוא התחיל להגיד לה שטויות
ואז הוא שאל אותה "אז איפה את עוד שנתיים?" XDDD
אז היא אמרה שעוד נגיע אליה והתחילה לשאול כל פעם מישהו אחר והתקדמה בשנה כל אחד.. היה מצחיקקקק
אחרי זה לשון.. ופה ההתבכיינות הגדולה
96 הגשה
רציתי 100!!!! לא פייר... רציני בכיתי אחרי זה
וגם זה היה שיעור לשון האחרון.. אין יותר לשון אף פעם
זה לא כיף לי ככה!!
אחרי זה היה מלא זמן עד ההסעות אז סתם השתעממתי בבצפר.. בהתחלה עוד הייתי עם חברה שלי אבל אז היא הלכה הביתה אז הלכתי לקניון ליד הבצפר
קניתי ספר שקראתי כמה פעמים וממש רציתי שיהיה לי אותו ראיתי אותו שם כבר לפני כמה ימים ותכננתי עליו
----נכון שאף אחד לא קורא את זה חוץ מליני?
----

TheIs258

New member
ואוו../images/Emo130.gif../images/Emo79.gif../images/Emo23.gif

עברה חצי שעה.. ולא כתבתי את החלק האחרון.. טוב במילא לא היית מבינים אותו

TheIs258

New member
עזבי../images/Emo122.gif../images/Emo130.gif../images/Emo79.gif../images/Emo23.gif

אין שום סיכוי שתבינו ואני כבר ככה מבואסת ואין לי כוח לכתוב יותר

linoy7

New member
הווו../images/Emo98.gif מגן 96 בלשון זה מצויין!../images/Emo46.gif../images/Emo41.gif

יאללה, ששש
אמממ.. מה אני אגיד?.. שיהיה לך בהצלחה
הוו לשון

למעלה