אבוא יותר מאוחר אני גם צריכה ללכת לסדר את הפלאפון..
י יוני יוני היחיד New member 19/6/07 #68 אמממממ אני מנסה לעשות משהו.. לא להתייחס להודעה זו. ******* *******
S shilgiah New member 19/6/07 #77 ../images/Emo85.gif../images/Emo210.gifבוקר...?../images/Emo122.gif אני לא מאמינה שרק עכשיו התעוררתי!!!! הייתי צריכה לסוע ב-10!! אוף! אם ככה מתחיל עוד יום רע אני... אוף.. נו שיהיה טוב!
../images/Emo85.gif../images/Emo210.gifבוקר...?../images/Emo122.gif אני לא מאמינה שרק עכשיו התעוררתי!!!! הייתי צריכה לסוע ב-10!! אוף! אם ככה מתחיל עוד יום רע אני... אוף.. נו שיהיה טוב!
O Ofiraaaa New member 19/6/07 #78 שום יום רע! ../images/Emo46.gif יום מעולה!!!! למה היית צריכה לנסוע בעשר? \= לא נורא נו
S shilgiah New member 19/6/07 #79 ../images/Emo85.gif../images/Emo210.gifנראה..../images/Emo4.gif כי קבעתי שאני אסע לחבר שלי.. לפחות יש לי מזל שהוא עדיין בי"ס מארגן את מסיבת סיום אומשו.. אבל עוד פחות מחצי שעה אני צריכה להיות מוכנה ולצאתתת אז אני הולכת עכשיו.. מקווה להספיק.. תודה אופיר! שייה לך יומדהים!!
../images/Emo85.gif../images/Emo210.gifנראה..../images/Emo4.gif כי קבעתי שאני אסע לחבר שלי.. לפחות יש לי מזל שהוא עדיין בי"ס מארגן את מסיבת סיום אומשו.. אבל עוד פחות מחצי שעה אני צריכה להיות מוכנה ולצאתתת אז אני הולכת עכשיו.. מקווה להספיק.. תודה אופיר! שייה לך יומדהים!!
S shilgiah New member 19/6/07 #101 ../images/Emo85.gif../images/Emo210.gifלא הספקתי!!../images/Emo4.gif ../images/Emo7.gif עכשיו אני צריכה לחכות לאוטובוס של 2 וחצי.. ובשבע אני צריכה לעוף משם כי יש לי יום צילום.. ידעתי שזה יום רע! [בטח שיגעתי אותך.. )
../images/Emo85.gif../images/Emo210.gifלא הספקתי!!../images/Emo4.gif ../images/Emo7.gif עכשיו אני צריכה לחכות לאוטובוס של 2 וחצי.. ובשבע אני צריכה לעוף משם כי יש לי יום צילום.. ידעתי שזה יום רע! [בטח שיגעתי אותך.. )
O Ofiraaaa New member 19/6/07 #102 מה פתאום! אל תדאגי יהיה לך הרבה זמן יאללה לחשוב חיובי! אופטימיות!!!!!
S shilgiah New member 19/6/07 #103 ../images/Emo85.gif../images/Emo210.gifולחשוב שלפני כמה ימים היה הפוך... אצלך הכל טוב..?
O Ofiraaaa New member 19/6/07 #105 חחח שש! הכל יעבור ../images/Emo13.gif לא כלכך אבל מנסים לא לחשוב על זה וזה.. או משו
S shilgiah New member 19/6/07 #106 ../images/Emo85.gif../images/Emo210.gifכן.. שיעבור כבר..../images/Emo13.gif נכון זה עוזר להוציא מישו אחר מדיכאון? זה משכיח את הדיכאון של עצמך.. חח
../images/Emo85.gif../images/Emo210.gifכן.. שיעבור כבר..../images/Emo13.gif נכון זה עוזר להוציא מישו אחר מדיכאון? זה משכיח את הדיכאון של עצמך.. חח
S shilgiah New member 20/6/07 #148 ../images/Emo85.gif../images/Emo210.gifמה לא ככה..?../images/Emo13.gif
M McFreaKy New member 19/6/07 #83 ישנתי עד עכשיו. ../images/Emo2.gif משעה 5 אומנם, אבל עדיין. זה נותן לי 8 שעות יפות. איזה אושר, ישנתי. ^^ אבל אני עדיין עייף.
ישנתי עד עכשיו. ../images/Emo2.gif משעה 5 אומנם, אבל עדיין. זה נותן לי 8 שעות יפות. איזה אושר, ישנתי. ^^ אבל אני עדיין עייף.