לשלישי

Lilosh95

New member
איזה יום שמח לי היום, איזה יום!

אתמול הייתה מסיבת סיום.. לא השתתפתי בכלום בה אבל הייתה הצגה בסגנון הסרט "שישי הפוך"... היו 2 קטעים קצרצרים על סינרגיה.. שהילד שאל את האמא אם היא מכירה את סינרגיה והיא אמרה לו "כן בטח, קבל" והתחילה לשיר "עכשיו גיליתי שאני אשם" ואז הילד אומר "אני חושב על זה ולא נושם" [בקטע של נושם הוא עשה כאילו הוא נחנק]
הקטע השני ממש ממש פיצי שהילד שואל את אבא שלו אם הוא מרשה לו ללכת להופעה של סינרגיה והאבא לא מסכים. והיום קניתי נעלי בובה [סוףכלסוף] ובגדים לאירועים השבוע
מחר תעודות!!!!!!!!!!!

זוהרוש15

New member
ואיי...שמחה שנהנתת...

איזה כיף לכם שאתם מקבלים תעודות ושיש לכם מסיבת סיום.. לנו אין לא את זה ולא את זה... וגם לא טיול שנתי שהיה אמור להיות לנו יומיים!!

McFreaKy

New member
אני שוב עייף. ../images/Emo10.gif

וידידה בדרך אלי. שזה נחמד, אבל אני עייף.
איזה כיף זה שקמתי היום ב-1, כבר 5, סוף סוף היום לא זוחל לי.

menori

New member
לך לישון.. חח אם היא באה לך לישון ותגרום גם ל

לה לישון חחחחח:)

XxXSynergitXxX

New member
יומנחמד ../images/Emo13.gif

חזרתי מבית מלון מוקדם מהצפוי [מחר.] וכל זה בגלל שהתגעגעתי לקרייה , ולא היה ממש נחמד במלון, אף על פי שקיבלנו סוויטה , והיה נוף נחמד מהחדר. אבל צילמתי , ונסעתי , והיה נחמד בכלזה.
אני מקווה שהתעודה שלי נחמדה עוד יותר . ^^ יום טוב לכולם.
אורפזיייייייייי33>

שלומיתת

New member
חזרתי

והיה לי מצב רוח ממש ממש טוב עד שהמורה ה'נחמדה' ללשון הואילה בטובה לומר לי את הציון במתכונת.

שלומיתת

New member
זה לא עד כדי כך גרוע..

אבל זה לא מספיק לי.. במיוחד כשראיתי את שאר הציונים של הכיתה..שמראים שהמתכונת לא היתה כזו קשה בשביל ציון כזה..

זוהרוש15

New member
טוב אתם בטח ראיתם את זה אבל..

http://e.walla.co.il/?w=/221/1049477 בכל זאת...למי שלא ראה את זה..חחח זאת ממש כתבה פלצנית.....

McFreaKy

New member
אני חושב שאני צריך ללכת לרופא. ../images/Emo122.gif

אני לא יותר מידי עם עצמי ביום יום, אני לא ישן משהו, אבל דווקא הלילה ישנתי ואני מרגיש כבר איזה שבוע חלש בצורה בלתי אפשרית כמו שבחיים לא הרגשתי. באפיסת כוחות מוחלטת. איך אני אצא לרוץ ככה?
לא כיף להיות עייף כל הזמן.
(אפילו לפוטושופ אין לי כוח
)

דורה17

New member
../images/Emo24.gif

אז תלך לישון! או שתלך לים! זה לא יעזור לעייפות, אבל זה עושה הרבה טוב כשרוצים להיות לבד =) [בכל אופן זה מה שאני הייתי עושה...]

McFreaKy

New member
איזה לבד? >: מי רוצה להיות לבד...

אני יותר מידי לבד. מכל הבחינות.

למעלה