תעודת זהות זה איכס זה כל הזמן נעלם *מגלגל עיניים*
T TarwenR New member 22/9/05 #115 רק בשביל לעשות פירסינג ^^ חוץ מזה אין יותר מדי שימוש לדבר הכחלחל והפלגמטי הזה
פ פונצית גירל האמיתית New member 22/9/05 #117 תחדשי נדירוש.../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif בקרוב אצלי... רק שהבצפר הדפוק הזה ישלח את המסמכים ויקבל את התעודות. :] רק בתמונה יצאתי כל כך מסוממת.
תחדשי נדירוש.../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif בקרוב אצלי... רק שהבצפר הדפוק הזה ישלח את המסמכים ויקבל את התעודות. :] רק בתמונה יצאתי כל כך מסוממת.
M Musta Susi New member 22/9/05 #119 תתחדשי../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif בעד מי את מצביעה (לא שם על פוליטיקה ממש... ) ותראי תמונה
תתחדשי../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif בעד מי את מצביעה (לא שם על פוליטיקה ממש... ) ותראי תמונה
T TarwenR New member 23/9/05 #132 תודה ../images/Emo25.gif לא אכפת לי ממש :S והתמונה היא תמונה ניר אמר לי לא להצטלם יותר
T The legendary DuDe New member 23/9/05 #141 היא נראית טוב תמיד ../images/Emo99.gif כשאת קמה את נראית טוב, כשאת הולכת, כשאת לומדת, כשאת באה למפגשים אני מתערב שכשתמותי את תהי הגופה הכי כוסית בבית קברות
היא נראית טוב תמיד ../images/Emo99.gif כשאת קמה את נראית טוב, כשאת הולכת, כשאת לומדת, כשאת באה למפגשים אני מתערב שכשתמותי את תהי הגופה הכי כוסית בבית קברות