לשלישי+עידכון

scudnick

New member
זה לא שהנאצים אהבו את היצירות שלו,

פשוט הוא עצמו היה נאצי אנטישמי. אגב, כדבריו של וודי אלן: "אני לא אוהב להקשיב לואגנר - בכל פעם שאני מקשיב לו יש לי דחף בלתי נשלט לכבוש את פולין."

AlteX

New member
../images/Emo132.gifרגע של טריוויה../images/Emo132.gif

Manowar החליטו ש-Richard Wagner הוא האב הקדמון של המטאל כיוון שהוא כתב מוזיקה יותר דרמטית מכל קודמיו (לדעתי גם בטהובן היה מאוד דרמטי ובטח יש עוד כמה). בכל מקרה, הם החליטו להעניק תקליט זהב לנכדו של ווגנר (היורש הרשמי), אך מהמשרד שלו הגיבו בשלילה. לא הבנתי מה הם כתבו בתגובה (ג'ואי דה-מאיו הקריא את התשובה בגרמנית בהופעה של Manowar בפסטיבל EarthShaker)... כנראה שהם כתבו משהו בסגנון: "אין שום קשר בין יצירות האמנות הנפלאות (והאריות) של ווגנר לזבל ורעש שאתם 'מנגנים' ואנחנו לא רוצים שום קשר עם ברברים כמוכם". זה כמובן די הרגיז את Manowar ולכן כמיטב מסורת הלהקה ג'ואי ניגב את התחת עם המכתב הזה מול כל הצופים בהופעה, ואמר שאם ווגנר היה חי היום הוא היה מנגן מטאל...

2LIRONOS7

New member
זה היום???../images/Emo12.gif

*עושה גיחה קצרה לבוידם להוציא את תלבושת הפיראט שלי*

Musta Susi

New member
גם אני לא ידעתי...חבר אמר לי בביה"ס

פעם ראשונה בחיים שלי שאני בכלל חווה את זה. זה משהו חדש?

skipp

New member
אף אחד ממכם לא מכיר במקרה את

המשחק yohoho puzzle pirats נכון ?

slallum

New member
../images/Emo6.gifקלטו../images/Emo70.gif סמיילי פיראט../images/Emo70.gif../images/Emo26.gif .]

I'm guybrush threepwood, a mighty pirat! .] וקלטו את זה
פיראט קורץ
.] נכון שאני ענק?

AlteX

New member
מה שמזכיר לי...

שמזמן לא שמעתי את Running Wild
אני חושב שזו השנה שלישית לפחות שהיום הזה מתקיים.

scudnick

New member
אני משעשע את עצמי נורא../images/Emo9.gif

"טוני, תעשה לי ילד, אבל שלא יהיה פצלוח כמוך".

powermetal1

New member
אם אני אראה עוד הודעה שלך שקשורה

לסונטה אני אתחרפן
סונטה סונטה סונטה סונטה סונטה סונטה סונטה סונטה סונטה סונטה סונטה סונטה.... בלי שום כוונה להעליב כמובן

Blade Of Fire

New member
../images/Emo32.gif לשלישי+עידכון

אמצע שבוע נהדר לכולכם:) הפעם האוף מוקדש ל....סער! בגלל שהוא באסיסט
מזל טוב, שוב, לניר ולנועה על הצבע החדש, מתאים לכם חום כהה
שימו לב:הסקר הוחלף. הקרדיטים מגיעים לאלכס על הרעיון והתשובות:) תוצאות סקר קודם: אז מה לדעתכם עבר לנייטוויש בראש כשהם הוציאו את ONCE? "``הממ.. בואו נשים שיר בפינית שאחת המילים בו מפורשת ONCE ונקרא ככה לאלבום!`" עם 4 קולות ``בואו נעזור לאינדיאנים כי האדם הלבן רשע ומרושע`` עם 7 קולות ``הו! הנה אלבום טוב!`` עם 13 קולות ובמקום הראשון-``מסחור! ייאי!!`` עם 14 קולות. המשך שבוע נעים לכולם:)

למעלה