לשישי

IRBaB00n

New member
דופק את הראש בקיר מספר רב של פעמים

מחירי בירה מוזלים... 10 שקל לשליש 12 שקל לחצי
 

McBlack

New member
אם היית כותב 2 ש"ח לשישית, זה היה

מקצר לך את ההודעה פי 2 לפחות!
 

slallum

New member
נצל"ש - מה עם רשימת ICQ?

חסרים לי איי סי של הרבה אנשים פה, מה יקרה אם אני אכנס לצ'אט של הפורום (כמו עכשיו) וארצה שכולם יכנסו גם (כמו עכשיו)? יאללה בואו נעשה רשימת איי סי של כולם פה =]
 

McBlack

New member
לשרשר לפה? |מהססת|

|תוהה על החיים| |מבינה| |בורחת| |רחוקה| |מצביעה| |צוחקת|
"חיחיחי"-אורנג'-קאונטי-ג'ק-בלאק'ס-סטייל!
 

slallum

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחח

לא לפה, צריך לפתוח איזה שירשור מיוחדג' לזה P:
 

McBlack

New member
או או! ../images/Emo9.gif

אני אפתח! אני! אני! pick me! |מבט מפתה| |מסמיקה| |מטרידה אותך| למה אתה לא מחובר באייסיקיו? o_O
 

Blade Of Fire

New member
../images/Emo32.gif לשישי

סופש נעים לכולכם. האוף הזה מוקדש רובו ככולו ל...אולגה כי פשוט מגיע!:) ותסכול השבוע- דואר זה זנות! זנות זנות זנות!!! אתמול הגיעה ההודעה שסופסוף הדגלים מרוקר הגיעו לסניף.. אני בא לקחת, ומסתבר שיש פאקינג שביתה! שימותו!!!!!!
 

McBlack

New member
תשמע, יש להכל ../images/Emo41.gifהסבר הגיוני../images/Emo41.gif:

צ"ל #1: כל פורום הוא ניצלו"ש אחד גדול
forum
murof
morof
more off מש"ל #1 צ"ל #2: פורום פאוור מטאל הוא פורום ניצלו"שים גדול במיוחד 1. נכון בוקשוח (כפיריבוי)? נכון אני? יש לנו מונה בתיבת מסרים, בוקשוח מקפיד עליו, בניגוד אליי (מחכה כבר לעקוף אותי, השובבאי הזה) אז הוא מגיב להודעה פריסטייל, פותח דיונים על סט. אנגר, פותח שירשורים חדשים של משחקים ונקודות, ושירשורי מושי עם נויקו (
וכו') 2. נכון אופיר? נכון נויקו? הם היו מתכתבים פה ולא במסרים משום מה אבל עכשיו יש לאופיר אייסיקיו והעולם ניצל ממוות קודר 3. נכון הרבה? ונכון הרבה אחרים? אז יש ביניהם קשרי נישואים וירטואליים (וגם כאלה שלא, אבל בוא לא ניכנס לפרטים הקטנים, יש האומרים שאלוהים נמצא בהם, ואני לא מאמינה שיש שם מקום גם בשבילנו) ותכלס כולם פה אנשים כאלה חיוביים ומקסימושימושלמים בהכחשה (רובם, אהמ, חוץ מאלה שלא מחפשים עד היום את פורום נרקסיסטים - סיפור אמיתי!
) ומנסים להצחיק אחד את השני או דברים כאלה... קיצר, פורום פאוור שליטע, הוא פורום גדול, ועל זה מגיע ה-מש"ל
 

vampire girl 1

New member
סבבה ../images/Emo8.gif

אולגה מאמי מגיעה לך אוף
וסוף שבוע כיפי ונעים לכולם תכיפו או תישנו חח לכול אחד והבחירה שלו רק אל תישתעממו
זה ממש לא כיף תאמינו לי אני משתעממת הרבה פעמים (טוב לא רק אני חחחח
)
 
היי! חזרתי מסמינר של יומיים, למי שש

ם לב להעלמותי - חזרתי למי שלא - אז הייתי בסמינר יומיים! ממ אולגה, אישתי
, אוהב אותך מלאכית שלי
ואגב, המצאתי משהו שאני ממש אוהב, למי שבתנועות נוער כנראה יבין, ויש כאלה שסתם יבינו, וכאלה שלא: אמא שלך כ"כ שמנה שהיא עושה 'אחים' עם עצמה
 

Blade Of Fire

New member
אוה.. אגב.. מיתופיה

שליחכם לכנס הגיקים האחרון, שמהווה כמובן קשר ישיר לקומונה מפאת העובדה ששה"ט היווה השראה למיטב שירי הפאוור והעובדה שלאף אחד מכם לא אכפת מזה, חזר עם דיווח מלא! טוב.. לא מלא.. סתם סיכום... אבל הנה לכם. קודם כל- לבורים מכם שלא יודעים מה זה מיתופיה-זהו כנס גיקים שזו השנה ה... ראשונה.. או השניה שלו, שהוא כולו על ה"פ ושה"ט (הארי פוטר ושר הטבעות). סרטים, פאנלים והרצאות הקשורות לנשוא-כמו אייקון ועולמות רק הרבה יותר קטן וממוקד. אם כך במה הייתי בכנס- ההרצאה הראשונה שלי הייתה על מיתולוגיה נורדית ו*פינית* בשה"ט... ההצגה של הנושא הייתה מעולה, הסקירה על מיתולוגיות נורדיות ופיניות הייתה מן הטובות שראיתי בזמן האחרון.. רק חבל שזה היה קצר מידי. אחרי זה, ואחרי הפסקה, הייתה הרצאה על מלחמות בשה"ט (קשר לפורום הזה, אניבאדי?) והשלכות על העולם שלנו והעולם שסבב את טולקין. ההרצאה הבאה הייתה על בחירה וגורל בה"פ שהייתה הרצאה משעממת לחלוטין. אח"כ על דם וגזענות בה"פ שלמרות שהיא הקריאה מהדף זה היה מעניין. לאחר מכן הרצאה על ה"פ כספר סאטירה, שהייתה מהנה לא בגלל המרצה אלא בגלל הדיונים שהתפתחו בקהל. אחרי זה היה פאנל של שה"ט נגד ה"פ וכצפוי המסקנה הייתה "אי אפשר להשוות בין שני הספרים".. לא צפוי הא?
לאחר מכן היה חידון שנגמר מהר ואז נכנסתי לסרט מאוד מאוד מבדר-הגירסא המצוירת של "שובו של המלך" (הסרט\ספר האחרון בטרילוגית שר הטבעות). עכשיו אתם שואלים מה מבדר- שירים, הרמזים הסוטים שמפוזרים לאורך הסרט, המוות של ת'אודין (מת מנפילה מסוס, כשהוא מלך אנשי הסוסים,בסרט- במקום למות בקרב עם מלך הנאזגול בספר.. קורה..). לבסוף הייתה אמורה להיותה רצאה בשם "סקס,סנייפ, ורוקנרול" על פורנוגרפיה וסטיות בה"פ שזה היה אמור להיות מאוד מבדר.. לבסוף זה התבטל בגלל קשיים טכניים ונכנסנו להרצאה בשם "מופע האימים של טולקין" שזה קטעי טרולים מתוך פורומי טולקים השונים, בהנחיית רן בן זיק, יו"ר אגודת הטולקינאים בישראל, שהוא בןאדם מאוווווד מבדר. עד כאן להפעם. דיווח הבא-אייקון, סוכות 2005. או טכנוקון... למרות שלא נראה לי.. מילא להיות מוקף באנשים עם גלימות אבל מוקף באנשים עם אוזניים של סקוטי ומדי הפדרציה הבין גלקטית-עד כאן! (טכנוקון-כנס של סטארבייס 972, אגודה שאובססיבית למסע בין כוכבים).
 
למעלה