ועוד לחשוב שנילס שוודי
J just adiki New member 29/9/06 #32 אההההההההההה לא תאמינו מה יש לייי!! אחרי שנה!!!!! סוף סוףףףףףף!!!!!1 לא אחד שתיים שתי תמונות של שירי יחד עם הלנה שי המלך העלה תמונות בלעדיות שהוא צילם לפורום במיוחד כהפתעה בשבילי אני כ"כ מאושרתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת!!!!!!!!!!!!!!!!! איזה יומיים מושלמיייייייים!!!!
אההההההההההה לא תאמינו מה יש לייי!! אחרי שנה!!!!! סוף סוףףףףףף!!!!!1 לא אחד שתיים שתי תמונות של שירי יחד עם הלנה שי המלך העלה תמונות בלעדיות שהוא צילם לפורום במיוחד כהפתעה בשבילי אני כ"כ מאושרתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת!!!!!!!!!!!!!!!!! איזה יומיים מושלמיייייייים!!!!
L linoy7 New member 29/9/06 #38 יאאאאאא../images/Emo99.gif../images/Emo6.gif היא מלמדת אותה../images/Emo41.gif תנועות של משהו? אמרת שתיים איפה עוד אחת?
יאאאאאא../images/Emo99.gif../images/Emo6.gif היא מלמדת אותה../images/Emo41.gif תנועות של משהו? אמרת שתיים איפה עוד אחת?
J just adiki New member 30/9/06 #45 עוד אחת. אבל.. פה לא בדיוק רואים את הפנים של שירי, והוא תפס את הלנה בצורה מוזרה אבל איזה מדהימות
L linoy7 New member 30/9/06 #50 ../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif../images/Emo41.gif לא, לא, לא נשתוק איך אני?
../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif../images/Emo41.gif לא, לא, לא נשתוק איך אני?
L linoy7 New member 30/9/06 #51 טוב, לא מספיק../images/Emo11.gif../images/Emo41.gif ננסה שוב ועכשיו? ועכשיו? ועכשיו? נעליים שולטותתתתתתתתתתתתתתת טוב, ביי
טוב, לא מספיק../images/Emo11.gif../images/Emo41.gif ננסה שוב ועכשיו? ועכשיו? ועכשיו? נעליים שולטותתתתתתתתתתתתתתת טוב, ביי
S sapiri5 New member 30/9/06 #53 ליני שיחקת אותה../images/Emo70.gif(על השני../images/Emo70.gif) מה זה היה הראשון הזה זה היה קצרצר
J just adiki New member 30/9/06 #54 איך אני שונאת שעושים.. כאלה דברים! זה יכול לחרפן אותיייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! מעכשיו .. אני לא קוראת יותר הודעות כאלה נקודה סוף פסוק תודה!
איך אני שונאת שעושים.. כאלה דברים! זה יכול לחרפן אותיייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! מעכשיו .. אני לא קוראת יותר הודעות כאלה נקודה סוף פסוק תודה!
I is258 love shiri New member 1/10/06 #59 לחצת על האנטר ונרדמת?../images/Emo2.gif../images/Emo6.gif../images/Emo79.gif../images/Emo23.gif