והנה אני מספרת....
אודות ה-31.12.09 וחילוף היום הנקרא- סילבסטר. אתמול היתה האזכרה לאבא שלי, 8 שנים עברו.. לא הלכתי לבית הספר, והחלטתי אחרי כל השנים האלה שהגיע ללכת לבית העלמין, אודות למספר אנשים מיוחדים ואהובים במיוחד הצלחתי לשרוד את היום הזה... בין האנשים המיוחדים האלה נמנית כמובן אחותי האהובה - שיר, או בשבילכם מנהלת הפורום. אז שירה שלי, אני אנצל את הפינה הזו כדי להגיד לך תודה על הכל, על האוזן הקשבת, על התמיכה, על הרגש שהפגנת כלפיי, פשוט תודה, אני אוהבת אותך המון יקירתי!!
אחרי הרגעים הקשים בבית העלמין חזרתי הביתה, וחבריי הקרובים הגיעו לביתי, בערב המאוחר אחרי שהם שעות משכנעים אותי לצאת הצלחתי להשתכנע קצת, אבל לא לאיזה מסיבה במועדון משהו יותר רגוע.... יצאנו, נפגשתי עם עוד חברים, ישבנו ב-'בר ברון' אחרי זה הלכנו לאולפן הקלטות ולבית של להקת 'מריונטה סול' הערב נגמר בזה שאני וידיד שלי גררנו את הידיד השני בגלל שהוא כבר היה שיכור לגמרי.. ככה פתחתי את שנת 2010. מקווה שהשנה הזו תהיה יותר טובה מהשנים שקדמו לה... שהשנה הזו תהיה מימוש תקוותינו ומימוש הפוטנציאל הטמון בכל אחד ואחד מאיתנו... אני אוהבת אתכם יקיריי.
צירפתי תמונה שצילמתי- של זריחה בקיבוץ רביד בצפון, וכמו שכל זריחה מעלה חיוך על הפנים... ומסמלת את תחילתו של כל יום מחדש...
אודות ה-31.12.09 וחילוף היום הנקרא- סילבסטר. אתמול היתה האזכרה לאבא שלי, 8 שנים עברו.. לא הלכתי לבית הספר, והחלטתי אחרי כל השנים האלה שהגיע ללכת לבית העלמין, אודות למספר אנשים מיוחדים ואהובים במיוחד הצלחתי לשרוד את היום הזה... בין האנשים המיוחדים האלה נמנית כמובן אחותי האהובה - שיר, או בשבילכם מנהלת הפורום. אז שירה שלי, אני אנצל את הפינה הזו כדי להגיד לך תודה על הכל, על האוזן הקשבת, על התמיכה, על הרגש שהפגנת כלפיי, פשוט תודה, אני אוהבת אותך המון יקירתי!!