לשישי

אתם בוחרים דואטים למצעד רשת ג'../images/Emo70.gif

ביום שני ה-4 בינואר, בין השעות 15:00-17:00 ייערך ברשת ג' מצעד בסימן דואטים בין שני המינים. אחרי שגולשי
הציעו מגוון עצום ומקסים של דואטים בין גבר לאישה, 50 שירים עלו לגמר וכעת הגיע הזמן להצביע ולבחור את 24 השירים שישודרו במצעד. ההצבעה מתבצעת ממש פה: http://www.tapuz.co.il/reshetgimel/ אל תחכו - הצביעו לדואטים שהכי נותנים לכם להרגיש ששניים זה יפה כמו חלום...

WakeUpMan

New member
לכל הבנות (ובר)

כולכם מוזמנים להוסיף אותי במסנג'ר על מנת שנוכל להכיר אחד את השני יותר טוב ... יהיה נחמד, לא? msn : [email protected]

המחצללת

New member
../images/Emo207.gif דרך אגב דואטים....

עם מי הכי הייתם רוצים שנועם יעשה דואט?... ולמה?...

עם שלומי שבן המלך!../images/Emo13.gif

זה יכול להיות משעשע רצח,אם הם ישירו ביחד שרמוטה פוריטנית למשל

המחצללת

New member
../images/Emo45.gif ../images/Emo45.gif שלומצ' המלךךך!!!

או שהם יעשור ביצוע ל-'החיים שלי טובים' חחח.. או 'כולם אומרים' או 'עמוק' או 'אריק' חח...עצם המחשבה מצחיקה אותי!! :)

בר דותן

New member
נועם ? דואט ?

עם אלכס.. :) חח אני חייב לישמוע אותה עושה משהו עם עצמה .. היא ניתקעה אחרי האלבום ההוא .. חחח

המחצללת

New member
אבל בתאכלס,

אולי תגידו שזו פנטזיה... מאוד מעניין אותי לראות על אותה במה יחד... (כן, אני צפויה.) את נועמיקו עם לא אחר מאשר אדון גפן....

בר דותן

New member
תכלס..

אבל עד שאביב יקבל אותו זה יקח זמן .. כי הוא לא שחורדיני מטולטל עם 2 ציצים .. או נינט ..

בר דותן

New member
|| דיון || סילבסטר

כאן זה אל שאלות .. כאן מספרים חוויות , ואכזבות .. !!! מהיממה האחרונה מה קרה אמש... :) כאן תספרו איך חוויתם אתם את חגיגות הסילסטר עם מי והכל ..

המחצללת

New member
על הסילבסטר,

ועל אתמול שהיה יום בעל מעמסה רגשית גדולה מאוד עבורי, אספר לאחר ארוחת שישי :) בתיאבון לכולכם נסיכים ונסיכות!!

למעלה