לשישי שבת!

../images/Emo44.gif היום ב-../images/Emo43.gif אנשים ../images/Emo151.gif

כמו בכל שבוע, גם הערב תתארח רונית דובדבני בפורום ניקלודיאון בין 17:10-17:40, מיד לאחר סיום התכנית אחי!אחותי ותענה לשאלות בנושא התכנית. שרשרו לה שאלות כבר עכשיו! http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1080&msgid=72540375

פוריםםםם!!!!!!../images/Emo151.gif

אנשיםםםם פורים ממש ממש קרוב אז יאלה תנו הצעות לתחפושות או שתגידו למה אתם מתחפשים או שהתחפשתם בשנים קודמות :)

עוד מעט פוריים...אזז..

חשבתי לפתוח שרשור על תחפושותתת... למה את מתחפשת השננהה?!?! עונה:תאמת לא החלטתי היה לי כמה אופציות..הולכת עוד כמה ימים לחנות לראות [תכלס תמיד אני מתכננת ובסוף קונה משו אחר]חחח..

OoנויoO

New member
טחחחח

אני השנה עוד לא יודעת למה אני מתחפשת אז תביאו רעיונות אממ שנים קודמות התחפשתי לדברים רגילים:פיה אינדיאנית קאבוי ולא זוכרתתת אה ספרדייה חחח לא זוכרת יש עוד מלא... למישהי יש רעיונות לתחפושות?!

גילווש

New member
חחח מאמי כבר היה שרשור כזה...

לא נורא...אני מתחפשת ל...אין לי מושג ...נראה לי שאני לא אתחפש בכלל.. חחח אני גדולה מדי...

גילווש

New member
אני התחפשתי ... בכיתה ו` או ה`

ליפנית ואני חושבת שזו התחפושת הכי שווה שהייתה לי....חחחח

../images/Emo207.gif פליזז כנסוו!

נכוןן לגביי המפגש?! באיזהה בניןן זה הולך להיות?!העיגול או המשולש?!{אל תצחקו עליי אנ'לא מכירה את עזריאליי חחחחח} וגםם שעהה תגידוו לייייי!

אהמ אהמ...לא לצחוק עליי!

טוב אז כמו שרובכם יודעות- אני ילדה טיפשה! חח איך נתתי לזה לקרות?!איך העזתי להקשיב לאמא שלי ולהתחפש ל...[?!]עלית[?!]...מה לעזאזל חשבתי לעצמי?! חחח והתחפשתי גם למלכת הפרפרים, מלכת התותים, מכשפה, מלכת הלילה, ליצן שמח וליצן עצוב(עם חברה שלי)... ובקיצור הייתי מושפעת קשות!!! השנה אני מתחפשת לרקדנית היפ הופ...משו בנזזז

zlilosh13

New member
בנות מציעה לכולן להיכנס לאתר שלי -

היי בנות זאת לא הפעם הראשונה שאני מפסרמת את האתר שלי אז אני מפרסמת שוב עקב מחמאות לאתר שלי ... (מי שניכנס אליו) ואני מקווה שתהנו ותאהבו אותו האתר כעיקרון לאדם יוסף אבל יש גם על שאר הבויז דבריםם אבל בעיקר על אדו'ש ... וזהו גלישה מהנה אוהבת תמיד צלילו'ש מנהלת אתר המעירצים לאדו'ש http://www.adm5.tipo.co.il => הכניסה למעריצות אמיתיות :)

אני מתחפשתתתתתתתתת

ל................ תרדו קצת... עוד קצת.... עוד קצת............. עוד קצתתתתת ל....................... עצמיייי חחחחחחח סתם אני שמה חצאית מגף שפיץ וחולצה יפה...

למעלה