לשישבת!!

שאלון 1

שאלות התחלה
שעת התחלה: שם: נכון שזה מעצבן לרשום בשאלונים כל פעם מחדש את השם שלך?
אוכל
אוהב נקניקיות? אוהב סטייק? בארוחת צהריים אתה אוכל חלב או בשר? בארוחת ערב אתה אוכל בשר או חלב? מה הדבר האחרון שאכלת? שומר כשרות בכללי? שומר כשרות לפסח? אוהב דג? מה המאכל האהוב עליך?
בגדים
מה לבשת היום? מה אתה לובש עכשיו? מה הצבע השולט בארון הבגדים שלך? מה עדיף?-חצאית חגיגית עם חולצת טי-שירט פשוטה,או מכנס ספורט קרוע עם חולצה חגיגית? לובשת שמלות? מה אתה בדר"כ לובש-גופייה או חולצה? מה אתה בדר"כ לובש-ג'ינס או מכנס טרנינג? קפוצ'ון או סווצ'רט?
ספורט
כדורגל או כדורסל? אתה בחוג ספורט כלשהו? יודע לשחות? שוחה הרבה בקיץ? רוכב הרבה על אופניים? או שהם סתם זרוקות במחסן כבר כמה חודשים-שנים? אתה רץ בדר"כ? אתה בכושר? איזו פעילות גופנית אתה עושה ביום? עושה התעמלות בוקר-התעמלות יומית? אתה עושה ספורט כדי לשמור על כושר,או כדי להרזות?
צבעים
צבע אהוב: צבע שנוא: שני צבעים שמתאימים אחד לשני לדעתך:(לדוגמא-תכלת וירוק) מה צבע התחתונים שלך? והגרביים? מה עדיף-צבעוני או שחור לבן? יש לך צבע במדפסת? או שבדר"כ יש רק שחור לבן..?
משקאות
משקה אהוב: משקה שנוא: שותה אלכוהול? מה המשקה הכי מוזר שטעמת בחיים שלך? מה המשקה עם הצבע הכי מוזר שראית בחיים שלך? תן 6 משקאות אתה אוהב לא כולל האהוב:
ביצפר
אוהב את הבצפר שלך? אתה ביסודי/תיגון/חטיבה? איזה כיתה אתה? ליד מי אתה יושב? אוהב את המחנכת שלך? גם המחנכת שלך אורמת משפטי מורות? אם כן,תן 2 משפטים היא נוהגת להגיד הכי הרבה: אתה מזניח את הלימודים? יש לך לוקר? תיק כבד? אם יש לך לוקר,אתה תמיד שוכח בו את הספרים?מאחר לשיעור בגלל הלוקר? היית רוצה לעבור לבצפר אחר? באיזה תהליך של שנת בית ספר היית רוצה להיות(יסודי,חטיבה,תיכון)?
מוZיקה
אתה שומע שיר ברקע? מה השיר האהוב עליך? שירים ישראליים/לועזיים? שומע מוזיקה ב-100fm? מוריד שירים בקאזה או באימיול? קונה דיסקים או צורב? אתה יכול לחיות בלי מוזיקה? כמה זמן לדעתך תוכל לחיות בלי מוזיקה? יש לך דיסקמן? MP3 או iPOD?
אתרים,פורומים וקומונות
מה אתר הבית שלך? לאיזה פורומים אתה נכנס הכי הרבה? יש לך קומונה? יש לך אתר? שעת סיום:

עונההההה

שאלות התחלה שעת התחלה: 10 ו20 דקות שם: ספירר נכון שזה מעצבן לרשום בשאלונים כל פעם מחדש את השם שלך? מאוד אוכל אוהב נקניקיות? איכסססססססס אוהב סטייק? כן למה לא? בארוחת צהריים אתה אוכל חלב או בשר? בשררררר בארוחת ערב אתה אוכל בשר או חלב? חלב בדרך כלל מה הדבר האחרון שאכלת? טוסט שומר כשרות בכללי? בארור חחח שומר כשרות לפסח? בארוררררר אוהב דג? כן למה לא???? מה המאכל האהוב עליך? שניצל וציפסססססססס בגדים מה לבשת היום? גינס עד הברךך וגופיה לבנההה מה אתה לובש עכשיו? פיגמה.. חיקוי של גופיה ומכנס של היינסס מה הצבע השולט בארון הבגדים שלך? שחור וורודדדדד מה עדיף?-חצאית חגיגית עם חולצת טי-שירט פשוטה,או מכנס ספורט קרוע עם חולצה חגיגית? חצאית חגיגית עם חולצת טי-שירט פשוטה, אבל אין גינס וגופיהה לובשת שמלות? לא ממש לבשתי רק בבת מצוהה שלי, נחשב? מה אתה בדר"כ לובש-גופייה או חולצה? לביצפר חולצה וככה גופייה מה אתה בדר"כ לובש-ג'ינס או מכנס טרנינג? גינסס קפוצ'ון או סווצ'רט? סווצ'רט ספורט כדורגל או כדורסל? כלום אבל אם אין ברירה כדורסלללל אתה בחוג ספורט כלשהו? לאא יודע לשחות? כןן שוחה הרבה בקיץ? כןן רוכב הרבה על אופניים? או שהם סתם זרוקות במחסן כבר כמה חודשים-שנים? הם סתם זרוקות במחסן כבר כמה חודשים-שנים אתה רץ בדר"כ? לאאאאאא אתה בכושר? לא ממש איזו פעילות גופנית אתה עושה ביום? מדברתתת חח עושה התעמלות בוקר-התעמלות יומית? לאאאאאאא אתה עושה ספורט כדי לשמור על כושר,או כדי להרזות? לא עושה אבל אם כן אז להרזותתתתת צבעים צבע אהוב: ורודדדדד צבע שנוא: כחול כהה שני צבעים שמתאימים אחד לשני לדעתך:(לדוגמא-תכלת וירוק): ורוד ושחוררררררר מה צבע התחתונים שלך? אדוםםםםםםם עכשיו והגרביים? אינלי עכשיו אבל בדרך כלל לבןןןןןןןן מה עדיף-צבעוני או שחור לבן? צבעונייייייייי יש לך צבע במדפסת? או שבדר"כ יש רק שחור לבן..? הוא תמיד נגמר ליייי משקאות משקה אהוב: דיאט קולההההה משקה שנוא: נסטייייי שותה אלכוהול? לא, פעם לקחתי שלוק מרדבוללל מה המשקה הכי מוזר שטעמת בחיים שלך? בירההה מה המשקה עם הצבע הכי מוזר שראית בחיים שלך? גם בירהה תן 6 משקאות אתה אוהב לא כולל האהוב: דיאט קולה קולה פאנטהה מיץץ תפוזיםמיץ תפוחיםמיץץ ענביםם ביצפר אוהב את הבצפר שלך? נראה לכם?! אתה ביסודי/תיגון/חטיבה? חטיבה איזה כיתה אתה? ז ליד מי אתה יושב? עידןן עוזר לכם?! אוהב את המחנכת שלך? שונאת אותהההההה גם המחנכת שלך אורמת משפטי מורות? האמת שלא ממש היא יותר בקטע של להיות כמו התלמידים שלה חח אם כן,תן 2 משפטים היא נוהגת להגיד הכי הרבה: היא לא אבל אחרות כן: יש לי עיניים בגב וזה ירשם לך בתיק האישי אתה מזניח את הלימודים? כןן דיי יש לך לוקר?לאא תיק כבד? לא כ"כ אם יש לך לוקר,אתה תמיד שוכח בו את הספרים?מאחר לשיעור בגלל הלוקר?אינלייייי היית רוצה לעבור לבצפר אחר? כן באיזה תהליך של שנת בית ספר היית רוצה להיות(יסודי,חטיבה,תיכון)? יסודי מוZיקה אתה שומע שיר ברקע? כן מה השיר האהוב עליך? עד שיצא הדיסק של נינט טייב בעזרת השם אז "ואת" של הראל סקעתת שירים ישראליים/לועזיים? היא יודעת, ואת, חושב עליה שומע מוזיקה ב-100fm? כןן מוריד שירים בקאזה או באימיול? שניהםםםםםםם קונה דיסקים או צורב?גם וגםםםםםם אתה יכול לחיות בלי מוזיקה? לא ממש כמה זמן לדעתך תוכל לחיות בלי מוזיקה? שעתיים יש לך דיסקמן? כן MP3 או iPOD? IPOD אתרים,פורומים וקומונות מה אתר הבית שלך? פורום נינט טייב ב לאיזה פורומים אתה נכנס הכי הרבה? נינט טייב, אגם רודברג, רן דנקר השיר שלנו ולפהההההההההה יש לך קומונה? כןן משהו על השמיניה סתם שטויותתתת יש לך אתר? לאאאאאא שעת סיום:10 ו48 דקותתתתתתת אמא כמה זמן לקח לייייייייייייי (עשיתי את זה כבר לפני מכה דקות אז השעות לא מדויקות) חח ומזה אינלי כוח להוסיףף אייקוניםםםםםם

שאלום 10- נסו לענות ../images/Emo24.gif

10 דברים שתרצו לעשות במהלך החיים שלכם: 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 10 דברים שבא לכם שיהיה לכם ואין לכם: 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 10 אנשים שחשובים לכם: 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 10 דברים שעשיתם בחייכם ואתם גאים בהם: 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 10 דברים שאתם שמחים שקרו לכם בחיים: 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 10 תכונות שתרצו למצוא בבן הזוג שלכם: 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 10 דברים שאתם מחכים שיקרו כבר: 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 10 שמות שאתם אוהבים: 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 10 דברים/סיטואציות שיכולים לגרום לכם לבכות: 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. ולבסוף.. איך לא: 10 דברים שהייתם לוקחים לאי בודד: 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10.

מנסה לענות : )

10 דברים שתרצו לעשות במהלך החיים שלכם: 1. לפגוש את נינט 2.לפגוש את רן דנקר 3. לפגוש את מיה דגן 4.לפגוש את אגם רודברג 5.לפגוש את רונה לי שמעון 6.לגור בשינקין 7. 8. 9. 10. 10 דברים שבא לכם שיהיה לכם ואין לכם: 1. נינט 2.רן דנקר 3. מחשב חדש 4.חבר 5.בית משלי 6.תעודה טובה 7. 8. 9. 10. 10 אנשים שחשובים לכם: 1.אמא 2.אבא 3.סבתא 4.סבתא 5.סבא 6.נינט 7.רן דנקר 8.שיר (חברה שלי חח) 9. ענבר כנ"ל 10. שני כנ"ל 10 דברים שעשיתם בחייכם ואתם גאים בהם: 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 10 דברים שאתם שמחים שקרו לכם בחיים: 1. ששמעתי על נינט 2.שהכרתי את שיר 3.שהכרתי את שני 4.שהכרתי את ענבר 5.ששמעתי על רן דנקרררררר 6. 7. 8. 9. 10. 10 תכונות שתרצו למצוא בבן הזוג שלכם: 1. יופי 2.אופי 3.אהבה 4.רגש 5. 6. 7. 8. 9. 10. 10 דברים שאתם מחכים שיקרו כבר: 1. לפגוש את נינה 2.לפגוש את רן 3.לפגוש את אגם 4.לפגוש את מיה דגן 5. 6. 7. 8. 9. 10. 10 שמות שאתם אוהבים: 1.נינט 2.רן 3.זוהר 4.מיקי 5.מיה 6.אגם 7. שיר 8.יובל 9. רון 10.אושרי 10 דברים/סיטואציות שיכולים לגרום לכם לבכות: 1. סתם מסרט מרגש 2.שמישהו מת 3.מדברים מאוד מרגשים.. כמו לשמל אם רן ונ ינט יחזרו 4.מדברים שמחים כמו למשל שיהודה ונינט יפרדו 5. מרוב אושר.. שחברה שלי תמות 6. 7. 8. 9. 10. ולבסוף.. איך לא: 10 דברים שהייתם לוקחים לאי בודד: 1. נינט 2.רן 3.אמא 4.אבא 5.מים 6.MP3 7.טלוויזיה 8.הכלללללל 9. 10.

להלה, משעמם לי =]../images/Emo219.gif

10 דברים שתרצו לעשות במהלך החיים שלכם: 1. לעשות סייד ליפ 2. ללמוד פינית 3. ללמוד מיתולוגיות עמים 4. לעוף 5. לצבוע את כל השיער לכחול או סגול (על הצבע המקורי, החום. בלי לחמצן ><) 6. לפגוש את נינט ולדבר איתה, שתדע סוף סוף מי אני
7. לשכנע את ההורים שלי להרשות לי לעשות פירסינג
8. לחזור לנגן בגיטרה, ולדעת לכוון גיטרה למען השם! >< 9. להיות בהופעה של אחת הלהקות האירופאיות (או אוונסנס, הלהקה האמריקאית היחידה בערך שאני אוהבת) שאני אוהבת. 10. לנגן בפסנתר ממש טוב, ואז ללמוד לנגן שירים של כמה להקות מסוימות
10 דברים שאתם רוצים שיהיו לכם ואין לכם: 1. סיידליפ! ='( 2. נעלי אולסטאר (או בשמן המלא נעלי אולסטאר צ'אק טיילור מבית קונברס
) בצבע ירוק זוהר O.O 3.מספריים לציפורניים, אני לא מוצאת אותם ;>.> 4. מצלמה דיגיטלית טובה 5. MP3/MP4/iPod או משהו בסגנון :X 6. DVD מקורי של נייטוויש (אנד אוף אינוסנס) ושל ווית'ין טמפטיישן (דה סיילנט פורס) 7. אנטי-גבה
זה ממש יפה D: 8. שיחון עברי-פיני. אני חושבת שלא מייצרים כאלה, לצערי.
9. דיסקים עם פרקים של כל העונות של בנות גילמור ומכושפות ;~; 10.כל הסדרה של ג'ורג'יה ניקלוסון! D: 10 אנשים שחשובים לכם: 1. סבתא (מורע) 2. סבתות (הדר ושירש, כי שירש קצת באה בעיסקת חבילה עם הדר D: וחוץ מזה אין מספיק מקום לכולם ;;) 3. סבתא (הדס) 4. סבתא (יעלע) 5. סבתא (יונתן) 6. סבתא (אמא) 7. סבתא (אבא) 8. אורנית השמנה (AKA סבתא) 9. נינט :} 10. יעלי ועילי
(מה? אין מקום ושניהם חשובים לי נורא. :X) 10 דברים שעשיתם בחייכם ואתם גאים בהם: 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 10 דברים שאתם שמחים שקרו לכם בחיים: 1. עילי נולד :} 2. יעלי נולדה :} 3. קיבלתי חיבוק מנינט :} 4. הכרתי את מורע 5. הכרתי את הדר (ודרכה בעצם את שאר הסבתות ישירות או בעקיפין
) 6. החדר שלי נצבע בסגול 0.0 7. קיבלתי את שנוזי'לה (הפלאפון הנאמן שלי שהיה בן שנתיים לפני שבוע וקצת) 8. התחלתי להכיר את עצמי ואת הטעם שלי ופיתחתי אישיות, לפחות באופן חלקי
9. הכרתי כל מיני תכניות טלויזיה D: 10. בגלל שאנלא מצליחה לחשוב על עוד דברים - קניתי דיסק של לאקונה קויל לא מזמן
10 תכונות שתרצו למצוא בבן הזוג שלכם:
1. אכפתיות 2. חֹכמה
3. טעם טוב במוזיקה
4.סבלנות 5. חוש הומור 6. הגיון בריא 7. שמחת חיים (בלע, אני מנסה לחשוב על תכונות ולוקח לי הרבה זמן ><) 8. יכולת הבנה (של אנשים ושל דברים אחרים) 9. רגישות 10. רצון לדעת וללמוד, סקרנות 10 דברים שאתם מחכים שיקרו כבר: 1. סוף השנה (20.6) X_X 2. סוף החטיבה הארורה הזאת, התיכון הרבה יותר טוב! >.< 3. שההורים שלי יאשרו לי לעשות פירסינג :X (והם לא
) 4. מפגשישרא ב25.6, להיפגש עם כל הנקבות האהובות עליי סוף סוף 5. מפגשולדת עם הסבתות האהובות! (אוי, צריך לתכנן את זה) 6. גיל 16, אפשר לעשות פירסינג בלי אישור הורים... |חושש| (למרות שגם ככה לא אעשה דברים שאדע שההורים שלי עלולים להשתגע בגללם, בלי לשאול אותם) 7. היום בו אסיים בי"ס, דאמט (שיט, אח"כ צבא :0) 8. אני אצבע את השיער לכחול או סגול
9. אסיים סוף סוף את שר הטבעות - אחוות הטבעת
10. אראה כבר את הכלבה החמודה של מורע כשאהיה אצלה! D: 10 שמות שאתם אוהבים: ~מהרהרת~ 1. לירז 2. סהר (בת ><) 3. סער 4. מור :} 5. מלודי (הייתה לי אחת כזאת בסימס) 6. ונוס D: (היא הייתה אישתה של מלודי בסימס ^^") (אני מנסה להיזכר עכשיו בשמות שנתתי לאנשים בסימס..) 7. לאונרדו! חע! D: (זה דווקא לא היה בסימס P:) 8.אני מצטערת, אבל זוהר זה שם יפה :X 9. שירה (במילרע, כמו שצריך) 10. נגה 10 דברים/סיטואציות שיכולים לגרום לכם לבכות: 1. עכשיו כבר לא, אבל פעם יכולתי לבכות משיר מרגש שאני אוהבת 2. אנשים בוכים/עצובים 3. מקרים עצובים שאני רואה או שומעת/קוראת עליהם 4. דברים עצובים שקורים לנקבות (ונקבים) שאני אוהבת 5. מחשבות עצובות ויטו, לא יודעת. -_-" דברים דומים למה שכתבתי למעלה. (לרוב אני אהיה עצובה או מקסימום אזיל דמעה, אני לא בוכה הרבה. העיניים נורא יבשות. :X) ולבסוף.. איך לא: 10 דברים שהייתם לוקחים לאי בודד: 1. המיטה שלי 2. פגי 3. מיסטר גורילה 4. שנוזי (אפילו אם הוא לא יעבוד, כלומר לא תהיה רשת) 5. המחשב שלי ^_^ (הוא כן צריך לעבוד
) 6. טלויזיה עם יס
7. כמה נקבות משובחות :} (נו, חברות שלי) 8. מישהו שיכין לי אוכל |חושש| 9. שרותים נקיים ונורמלים, אני לא הולכת לעשות את צרכיי באיזה שיח
10. כמה ספרים, למקרה שיימאס לי מהמחשב והTV (כאילו שזה יקרה אי פעם |בטטה|) פאק זה לקח המון זמן ;~~;

למעלה