להלה, משעמם לי =]../images/Emo219.gif
10 דברים שתרצו לעשות במהלך החיים שלכם: 1. לעשות סייד ליפ 2. ללמוד פינית 3. ללמוד מיתולוגיות עמים 4. לעוף 5. לצבוע את כל השיער לכחול או סגול (על הצבע המקורי, החום. בלי לחמצן ><) 6. לפגוש את נינט ולדבר איתה, שתדע סוף סוף מי אני
7. לשכנע את ההורים שלי להרשות לי לעשות פירסינג
8. לחזור לנגן בגיטרה, ולדעת לכוון גיטרה למען השם! >< 9. להיות בהופעה של אחת הלהקות האירופאיות (או אוונסנס, הלהקה האמריקאית היחידה בערך שאני אוהבת) שאני אוהבת. 10. לנגן בפסנתר ממש טוב, ואז ללמוד לנגן שירים של כמה להקות מסוימות
10 דברים שאתם רוצים שיהיו לכם ואין לכם: 1. סיידליפ! ='( 2. נעלי אולסטאר (או בשמן המלא נעלי אולסטאר צ'אק טיילור מבית קונברס
) בצבע ירוק זוהר O.O 3.מספריים לציפורניים, אני לא מוצאת אותם ;>.> 4. מצלמה דיגיטלית טובה 5. MP3/MP4/iPod או משהו בסגנון :X 6. DVD מקורי של נייטוויש (אנד אוף אינוסנס) ושל ווית'ין טמפטיישן (דה סיילנט פורס) 7. אנטי-גבה
זה ממש יפה D: 8. שיחון עברי-פיני. אני חושבת שלא מייצרים כאלה, לצערי.
9. דיסקים עם פרקים של כל העונות של בנות גילמור ומכושפות ;~; 10.כל הסדרה של ג'ורג'יה ניקלוסון! D: 10 אנשים שחשובים לכם: 1. סבתא (מורע) 2. סבתות (הדר ושירש, כי שירש קצת באה בעיסקת חבילה עם הדר D: וחוץ מזה אין מספיק מקום לכולם ;

3. סבתא (הדס) 4. סבתא (יעלע) 5. סבתא (יונתן) 6. סבתא (אמא) 7. סבתא (אבא) 8. אורנית השמנה (AKA סבתא) 9. נינט :} 10. יעלי ועילי
(מה? אין מקום ושניהם חשובים לי נורא. :X) 10 דברים שעשיתם בחייכם ואתם גאים בהם: 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 10 דברים שאתם שמחים שקרו לכם בחיים: 1. עילי נולד :} 2. יעלי נולדה :} 3. קיבלתי חיבוק מנינט :} 4. הכרתי את מורע 5. הכרתי את הדר (ודרכה בעצם את שאר הסבתות ישירות או בעקיפין
) 6. החדר שלי נצבע בסגול 0.0 7. קיבלתי את שנוזי'לה (הפלאפון הנאמן שלי שהיה בן שנתיים לפני שבוע וקצת) 8. התחלתי להכיר את עצמי ואת הטעם שלי ופיתחתי אישיות, לפחות באופן חלקי
9. הכרתי כל מיני תכניות טלויזיה D: 10. בגלל שאנלא מצליחה לחשוב על עוד דברים - קניתי דיסק של לאקונה קויל לא מזמן
10 תכונות שתרצו למצוא בבן הזוג שלכם:
1. אכפתיות 2. חֹכמה
3. טעם טוב במוזיקה
4.סבלנות 5. חוש הומור 6. הגיון בריא 7. שמחת חיים (בלע, אני מנסה לחשוב על תכונות ולוקח לי הרבה זמן ><) 8. יכולת הבנה (של אנשים ושל דברים אחרים) 9. רגישות 10. רצון לדעת וללמוד, סקרנות 10 דברים שאתם מחכים שיקרו כבר: 1. סוף השנה (20.6) X_X 2. סוף החטיבה הארורה הזאת, התיכון הרבה יותר טוב! >.< 3. שההורים שלי יאשרו לי לעשות פירסינג :X (והם לא
) 4. מפגשישרא ב25.6, להיפגש עם כל הנקבות האהובות עליי סוף סוף 5. מפגשולדת עם הסבתות האהובות! (אוי, צריך לתכנן את זה) 6. גיל 16, אפשר לעשות פירסינג בלי אישור הורים... |חושש| (למרות שגם ככה לא אעשה דברים שאדע שההורים שלי עלולים להשתגע בגללם, בלי לשאול אותם) 7. היום בו אסיים בי"ס, דאמט (שיט, אח"כ צבא :0) 8. אני אצבע את השיער לכחול או סגול
9. אסיים סוף סוף את שר הטבעות - אחוות הטבעת
10. אראה כבר את הכלבה החמודה של מורע כשאהיה אצלה! D: 10 שמות שאתם אוהבים: ~מהרהרת~ 1. לירז 2. סהר (בת ><) 3. סער 4. מור :} 5. מלודי (הייתה לי אחת כזאת בסימס) 6. ונוס D: (היא הייתה אישתה של מלודי בסימס ^^") (אני מנסה להיזכר עכשיו בשמות שנתתי לאנשים בסימס..) 7. לאונרדו! חע! D: (זה דווקא לא היה בסימס P

8.אני מצטערת, אבל זוהר זה שם יפה :X 9. שירה (במילרע, כמו שצריך) 10. נגה 10 דברים/סיטואציות שיכולים לגרום לכם לבכות: 1. עכשיו כבר לא, אבל פעם יכולתי לבכות משיר מרגש שאני אוהבת 2. אנשים בוכים/עצובים 3. מקרים עצובים שאני רואה או שומעת/קוראת עליהם 4. דברים עצובים שקורים לנקבות (ונקבים) שאני אוהבת 5. מחשבות עצובות ויטו, לא יודעת. -_-" דברים דומים למה שכתבתי למעלה. (לרוב אני אהיה עצובה או מקסימום אזיל דמעה, אני לא בוכה הרבה. העיניים נורא יבשות. :X) ולבסוף.. איך לא: 10 דברים שהייתם לוקחים לאי בודד: 1. המיטה שלי 2. פגי 3. מיסטר גורילה 4. שנוזי (אפילו אם הוא לא יעבוד, כלומר לא תהיה רשת) 5. המחשב שלי ^_^ (הוא כן צריך לעבוד
) 6. טלויזיה עם יס
7. כמה נקבות משובחות :} (נו, חברות שלי) 8. מישהו שיכין לי אוכל |חושש| 9. שרותים נקיים ונורמלים, אני לא הולכת לעשות את צרכיי באיזה שיח
10. כמה ספרים, למקרה שיימאס לי מהמחשב והTV (כאילו שזה יקרה אי פעם |בטטה|) פאק זה לקח המון זמן ;~~;