לשישבת

../images/Emo32.gif

משעמם לי!! אני מתחמקת מלעשות שיעורים וללמוד למבחן בהיסטוריה שהוא ביום שלישי אין לי כוח! אוף!

שבת שלום, כנסו כולם...../images/Emo20.gif

קודם כל שתהיה שבת מקסימה לכולם, אני נוסעת לטייל עכשיו, אני אחזור לקראת הערב.... ודבר שני, כל אלה שצילמתי אותם במפגש, התמונות שלכם אצלי במצלמה, אבל פשוט יש לי בעייה במחשב עם המצלמה, ואני מחכה שיסדרו לי את זה, אז זה לא יעזור אם כל יום תשאלו אותי נו העלית את התמונות.... תאמינו לי כשאני אעלה את התמונות הדבר הראשון שאני אעשה זה אשלח לכם אותן..אין לי שום סיבה להחזיק אותן אצלי.

איימ באקקקקקקקקקקקקק ../images/Emo6.gif

חחח היה מאוד משעמם!!!! יותר אני לא הולכת עם ההורים שלי וחברים שלהם!! ס'עמק
לקחו אותי לטיילת.....ע=ל=ק טיילת!!! גם כן לא היו שום בגדים לקנות, נעליים שום דבר! טיפשים!

דיסק החדש של מאיה ! תפתחו...

מאיה אמרה שהדיסק יוצא ב10 לחודש אבל זה לא יכול להיות בגלל שה10 יוצא ביום שבת ! אז יש לי שאלה אתם יודעות מתי הדיסק יוצא ב9 או ב11?

כנסי חמודהה..

דבר 1 לא צריך לפתוח על זה הודעה חדשהה.. אבל אם כבר פתחת אז אני יענה לך: הדיסק יוצאת..נדמה לי היא אמרה בסוף החודש.. תשאלי עוד אנשים שזוכרים אנלא זוכרת ממשש..אל תסמכי עלי

נצל"ש! ראיתם בנולד לרקוד את הרקדנית

של מאיה??? אביטל?? חחחחחחחחח היא הייתה אפילו עם הבגדים שהן מופיעות בהופעות עם מאיה.... קיצר היא לא עברה

sapiroooosh

New member
לדעתי היא כן הייתה

צריכה לעבור... ד"א היא גם רקדה בצוות בידור של קלאב הוטל אילת...

הדרוס

New member
בגלל זה היא היתה כל כך מוכרת לי חחח

יואווווווווו והייתי בטוחה שהיא של שירי מימון או משהו...חחחחחחח איזה קטעים....ומה היא באה עם הבגד של ההופעות?!?! חחחח
איפה סובר?
(כפרעעעעעעעעעליו
)

נולד לרקוד דחוף כנסו....

אביטל הרקדנית של מאיה מתחרה בנולד לרקוד בערוץ 22 אבל לצערנו היא לא הצליחה לעבור לא נורא !!!!!!!!!!!!!!!!!

למעלה