לשישבת

../images/Emo32.gif לשישבת../images/Emo70.gif

בנות, אני חייבת להגיד לכם את זה: אני פשוט אוהבת אותכן!...אני רצינית, פתאום הרגשתי שאני חייבת להגיד לכם את זה.. קיצורר החלטתי (ולא להעתיק) לפתוח פינה חדשה, מידיי שבוע שתיקרא "אורן לפני השינה.." חח בפינה הזאתי אני יספר לכם מה עובר עלי וכל מיני דברים נוספים... ואתן?!אתן תוכלו בתור תגובה לספר לכולם פה מקרים דומים... ולמה אני עושה את זה?!כי אני לא נמצאת הרבה בפורום, רק בשישבת...אז אני ממש ממש רוצה שתדעו מה עובר עלי בזמן שאתן נהנות לכן פה.. קיצורר חפרתיי...ביי ביי...

../images/Emo41.gifאורן לפני השינה-1../images/Emo41.gif

טוב...זאת פעם ראשונה שאני כותבת לכן בפינה השבועית שלי...והאמת, היה לי שבוע מרתק! אז...נתחיל משבת שעברה... הגעתי למסקנה: כל הבנים אותו חרא, בנות...כמו שאומרים: אל תמהרי להתאהב, מניסיון, זה פוגע וכואב.. ואיך הגעתי למסקנה הזו?!בזכות ידיד טוב...שגם הוא לא ממש טוב... יום ראשון היה יום של בכי, המון בכי... מורה צעקה עליי, מורה דחפה אותי על הזה של הטושים(שצמוד ללוח),הייתי שעתיים בחוץ, ושעתיים נוספות לא למדתי, התקשרו לאמא שלי- קיצור בלאגןןן! לעומת זאת יום שני...היה יום דיי טוב.. בבית צפר הלכנו להצגה "רעש לבן"-מפחיד ביותרר...! אחרי הבית צפר באה אליי חברה(חופיתו'ש) והיה מצחייקקק, אבל מה זה מצחיק?!קורעעע...ניסינו להצטלם וכל פעם צחקנו...יצאה תמונה אחת נורמלית אז קבלו אותה...=> ביום שלישי לא יכולתי להתחבר לפורום...אבל חשבתי במשך כל היום מי יפתח שרשור יומולדת לטולי?!וזה היה דיי ברור...מי אם לא ברו'ש! היה לי מבחן בלשון על ביניינים והיה קל...*עזרתי גם לאחרים...על הדרך* ביום רביעי יצאתי מוקדם מהבית צפר כי הייתה לי הופעה...והיינו צריכים להיות בחזרות ב-4! הבנאדם שהכי רציתי בעולם היתקע במעלית נתקע..חעחע! הייתה אחלה הופעה, וקיבלתי מלא מחמאות מאנשים שאני בכלל לא מכירה.. חח אני הייתי הכי בולטת, לבשתי הכי יפה (ופה אני לא צנועה), אני הכי גבוהה, ובכל הריקודים שורה ראשונה באמצע...חחח אתמול היה לי יבש רצחח! משעמםם! והיוםם...הייתה לי הרגשה טובה מהבוקר שיקרה משו טוב...במחול קיבלתי הרבה מחמאות, יצאתי משיעור, המבחן הלך לי מצויין בה"ה...ועוד מעט אני ישים פה ת'חיבור שלי..., חברה שלי נסעה לחרמון ליומיים..חח.. השלמתי עם בר! סוף סוף! בנות תנו כפיים! טוב אנשים מצטערת על המגילה, באמת.. קבלו סיכום=>שבוע משעמם!חחח אוהבת אותכן, אורן..או אורנג'דה..איך שתרצו...

לושהה

New member
חחח!

גמני הייתי ברעש לבן..! [בשנה שעברה..] כה אשכרה מפחידד! וגמלי היה מבחן על הבניינים לפני שבועיים! בת כמה את?!

יאאא איזהה יאפפההה

אורניתיי תמשיכי לספר לנוו חחחחחחח וגמאניי אוהבתת אותךך מלאא מלללאאא ואת כל הפורום המקסיםם הזהההה

יאאאאאאא

חחח כפרעליךך יפהה יפהה לי היה היוםם יומולדתת ב3.3 כפרעיליי גדלתיי בשנה=) אממ אממ גמאני המון המון המון בוכהה על איזהה בןן כמעט כל יום אני מאוהבת באיזה אחד כבר שנה וחצי שנה וחצי של בכי של דכאון של געגועיםם של המון המון עצבב... אבלל תאמיני ליי אףף בןן בעולםם לאא שווהה דמעהה אחתת שלנוו... קיצורר מאמי אתמול עשו לי מסיבתת הפתעהה באיזה מסעדהה אמאא היהה אלוףף והיןם כמה בלוניםפ קיבלתי חיחי שיהיה לך ולכולן פה לילהה מושלםםםםםם אהבתתת המונמוןן

קבלו סיפור שכתבתי בערך שנה שעברה...

אהבה/ אורנית היא אהבה אותו... והוא אהב אותה... אבל הם לא יידעו זאת... הם לא גילו זאת לאף אחד... אפילו לא לחברים הטובים.. אף אחד לא יידע מזה חוץ מהם... ליאת ודורון יכלו ליהיות זוג מושלם... רק שהפחד הפריד בנייהם... הוא היה הילד הכי מקובל בכיתה... והיא...היא הייתה הילדה המקובלת...עד ש... עד שהגיעה ילדה חדשה לכיתה....קוראים לה שמרית... כל הבנים היו מאוהבים בה בגלל יופיה הרב.... שער חלק בלונדיני...עם עיניים כחולות...ושפתיים ורדרדות ויפות...וגוף שחבל על הזמן... דורון....שהיה המקובל...לא אהב אותה...הוא חשב שהיא סתם מתנשאת... הוא אהב את ליאת... אבל לא גילה זאת לאף אחד... כי פחד שייצחקו עליו... כששאלו אותו הוא אמר שהוא מחבב אותה....את ליאת... אבל בתוך הלב הוא הרגיש ממש אהבה.... והיא...היא בכלל לא סיפרה את זה לאף אחד... עד שיום אחד היא הלכה ועשתה משהו שלא היה מקובל אצלהם בכיתה...היא הלכה והציעה לו חברות... לא לפני כולם... אלא בצד...בלי שאף אחד לא שם לב... והוא הסכים... והם אהבו... וכל הכיתה כבר יידעה... וכל הכיתה ירדה וצחקה עליהם... הבנים על דורון...שאוהב מישהי שבכלל כבר לא אצלהם בעיניינים.... והבנות על ליאת... אפילו החברות הכי טובות... היו אומרות לה כל יום:" טיפשה שכמותך, אנחנו צריכות רק לשבת ולחכות להם... שהם יבואו..." אבל ליאת ידעה שהן טועות... שאם הן ישבו יחכו לנסיך....הוא אף פעם לא יגיע... לליאת ודורון לא היה אכפת... הם יידעו 'שיש להם אהבה והיא תנצח'... ואכן כך... הם באמת היו מאוהבים... אף פעם לא רבו... אף פעם לא התווכחו... תמיד ויתרו אחד לשני... תמיד עזרו אחד לשני... אפילו שלא היו להם חברים אחרים... הם יידעו שיבוא יום וככל השאר יבינו שהם טעו...ובגדול... ומה עם שימרית? שימרית הייתה בוכה ימים ולילות...על שהלך לה נסיך החלומות שלה.. והם היו מאוהבים... מאוד מאוד מאוהבים... ~~~~~~הסוף~~~~~

יאאא איזה סיפוורר יאפה אורניתת

אני רואהה שאת לא רק מעצבת מוכשרת אלה גם סופרת פפשש כל הכבוד!חחחחחחח

יש לי עוד אחד...

אבל הוא לא ממש יפה ועוד לא סיימתי אותו...זה סיפור אהבה בין בני נוער שלא מכירים אחד את השני ולאט לאט הם מגלים שהם ממש דומים

חח טוב...

הוא עוד לא גמור ואין לו שם.. לפני כחודש הופיעה מודעה בעיתון: היכונו היכונו!!! נשף שנות ה80 בפתח! האירוע יתקיים במועדון ה"סטייל" שבעיר. בתוכנית: ריקודי שנות ה-80, תחרות ריקודים עם שופטים מקצועיים...! יש להודיע מראש על ההשתתפות במזכירות המועדון... אורחת: פאני מרוז... שווה לבוא! -------------------------------------------------------- מס' עמודים אחר כך הופיעה התמונה של פאני מרוז, שהייתה זמרת מוכרת בשנות ה-80 אך כיום כבר פחות, איננה מוציאה שירים חדשים אלא רק מחדשת להיטים גדולים. אני אוהבת שירים של פעם, אוהבת לרקוד ריקודים שאימי הייתה מלמדת אותי בצערותי.החלטתי למצוא לי בן זוג, לקנות שמלה, וללכת לנשף...אני יודעת שהיום כבר לא מקובל בחברת הצעירים נשף שנות ה-80, כיום יש רק מועדונים ודיסקוטקים, אך אני הולכת לנשף! למחרת בבוקר קמתי עייפה, סוף סוף קצת חופש מהלימודים, חשבתי לעצמי, היום אלך לקנות את הבגדים!חבל שאמא איננה איתי עוד, היא הייתה מבינה בבגדים הללו...לבשתי את הג'ינס החדש והחולצה שאמא קנתה לי ליומולדת שעבר, אפילו לא סידרתי את השער ויצאתי מהבית. נכנסתי לחנות 'בואו נגיד' החנות שאמא עבדה בה פעם, היא הסבירה לי למה קוראים ככה לחנות, היא אמרה שחשבו על משהו בכיוון 'בואו נגיד שצעירים של שנות ה-2000 לא היכנסו לכאן' אך מפני שאי אפשר לקרוא לחנות במשפט החליטו לקרוא לה 'בואו נגיד', אמא גם סיפרה לי שלאחר יום הפתיחה באו מלא צעירים אשר שם החנות משך את עינם אך לא היה אחד ששהה בחנות יותר מדקה...אם עדיין לא הבנתם, החנות מכילה אך ורק שמלות של פעם וחליפות,גזרות גבוהות וחצאיות ארוכות, מידות קטנות- רק בהזמנה... לבנה, שהייתה חברה טובה של אימי ניגשה אליי:"נזכרת שיש לך גם פה משפחה?" שאלה בציניות, "אויי תמיד זכרתי, ובחיים לא אשכח" השבתי...היה שקט זמן מה עד שלבנה פנתה אליי: "שמעת על הנשף?" "בוודאי", אמרתי, "וזוהי הסיבה העיקרית שאני כאן" "אויי יש לי משהו שיבוא עלייך בול" אמרה תוך כדי הליכה למחסן הזריקות, מחסן שכל בגד שלא זוכה ליהיות מונח על הקופה במשך חודשיים נזרק לשם. "דייי זה מדהים" אמרתי "מי המעצב?תופר?משהו?" "אני תפרתי, הייתה פה אישה אחת שביקשה לביתה בגד, אך כאשר הביאה את ביתה למדודו החליטה הצעירה שלא תרד לרמה זו של בגדים", "תתעודדי לבנה" אמרתי בתקווה למחוק ממנה את הפרצוף החמוץ, "הבגד נפלא, הנערה טיפשה, אני אקח אותו ואלבש אותו לנשף!", "באמת?" חיוך עלה על פני לבנה,"כן,כן" אמרתי, "אבל בתנאי אחד:שאת תופרת לי עוד שלוש שמלות מתנה...", "איך אפשר לסרב לך, אה?" ענתה לי לבנה ושתינו צחקנו. המידידות החלו, הבדים היו כל כך נעימים, השמלה הייתה מדהימה, הרגשתי נהדר, אם אמא הייתה פה היא בטח הייתה מאושרת. החלטתי כשאסיים אלך הבייתה לאינטרנט,למצוא לי בן זוג. אך לא הייתי צריכה לחכות עד הבית, לפתע נכנס נער שחום, לבוש מכנסי ג'ינס רחבים וחולצת פסים, הוא דיבר עם שרית, אחת המוכרות בחנות, היא הובילה אותו, את אותו הנער ל'מחלקת החליפות' שם נמצאים כל החליפות לבנים, הם דיברו על הנשף, אני שמעתי, ראיתי שהוא מנסה להפטר ממנה אך היא לא הרפתה ממנו. "מה דעתך שאני אשאר היום עד מאוחר לעזור לך בחנות ואז כשנסיים נעשה את המדידות?" אמרתי ללבנה, "אויי מעולה!במה את רוצה לעזור?" שאלה אותי, "לא יודעת אני יהייה בשירות לקוחות" אמרתי נראה היה לי שהיא קלטה מה אני רוצה לעשות, היא היננה בראשה, הלכה לעבר הקופה וקראה לשרית שתעזור לה. בינתיים ניגשתי לנער, "היי" אמרתי, "צריך עזרה?", "אממ" הסתכל עליי הנער בתדהמה, "אא...כן, כן, אני צריך חליפה נאה לנשף שנות ה80", ידעתי ידעתי שהוא יהייה שם ידעתי, אבל הייתי צריכה לברר לפני כן משהו..."והיכן בת זוגתך? מה היא לובשת לנשף?" , "עוד לא מצאתי לי...אהה חשבתי ש...", "גם אני לא מצאתי" עזרתי אומץ ואמרתי "ואתה נורא נראה לי" הייתה מבוכה קלה, הוא חייך, "מה שמך?" שאל, "גל, ושלך?", "נדיר" איזה שםםם, איזה בן אדםםם אוייי אני לא מאמינה שמכל הבנות שעולם אני יוצאת איתו לנשף!!! עזרתי לו לבחור חליפה, הוא שילם והלך...כמובן שגם נפרדנו בחיבוקקק.... קרצתי וחייכתי ללבנה...והיא קרצה בחזרה..

למעלה