לשבת.

just adiki

New member
../images/Emo32.gifלשבת.

סורי שנעלמתי ליום
כנראה שההלם מתחרות האירוויזיון גרם לי לא להיות במחשב
איזה בזיון, כלה מדינות העולות מדינות מזרח אירופה. כל השירים שאהבתי לא עלו מלבד שניים [שגם רציתי שיעלו אבל אל היו מאלה שממש רציתי שיעלו חח] איך הולנד נשארה בחצי? ודנמרק! וקפריסין
העיקר שהיום בערב שוודיה תנצח, ואמרו אמן
שבת שלום לכם

linoy7

New member
../images/Emo6.gifיהיה כ"כ גרוע כי אנחנו לא משתתפים../images/Emo11.gif../images/Emo41.gif

לא נורא, בעז"ה שנה הבאה

אורון V1

New member
כמה מילים לקראת גמר האירוויזיון

הערב החל מ-22:00 בטלוויזיה הכללית למי ששכח. השירים הבולטים שנותרו בתחרות הם של לטביה, סרביה, שבדיה ובוסניה. בהחלט בחירה מפתיעה בשירים שעלו מהחצי לגמר...כנראה הבוחרים לקחו את הרעיון שלי בתמיכה בשיר הגרוע על מנת לעזור למדינה שלהם אחרת קשה לי להבין את פשר הבחירה. כרגע סיימתי להאזין סופית לכל שירי האירוויזיון - השיר האוקראיני כנראה הכי אידיוטי בתחרות וגם הבריטי לא פחות דפוק. נכון לעכשיו הכסף שלי הוא על לטביה אבל אהיה חכם יותר לאחר הצפייה בהופעות. שיהיה לכם שבוע טוב אוטוטו.

just adiki

New member
לא מדויק..

לפי מה שנאמר השירים המובילים בהימורים הם אוקראינה ולצערי בולגריה המזעזע ומולדובה מלבד השירים שהזכרת. בהצלחה לשוודיה
זה ממש מצחיק מה שאמרת, אם מישהו רוצה שהשיר שלו יזכה אז הוא לא יבחר בשום שיר בכלל למה שהוא יבחר בשיר גרוע ולבזבז כסף? פשוט לא מצביעים.

אורון V1

New member
לא בהימורים עסקינן

אלא בדעה האישית. להצביע לשיר גרוע כדי לתמוך בעקיפין במדינה שלך זה לא מצחיק. אם אנשים היו מצביעים לגרמניה באירוויזיון 2005 כפי שאמרתי ולא לרומניה אז שירי הייתה מגיעה למקום השלישי.

just adiki

New member
../images/Emo6.gifאבל אפשר פשוט לא להצביע.

למה לבזבז כסף על שיר שלא אוהבים? לא חייבים להצביע.

אורון V1

New member
אם רוצים לסייע בעקיפין לישראל רצוי להצביע

השנה לא הצלחתי לשלוח את המסרון כי הסתבכתי אבל כששירי הייתה אז בוודאי שכך עשיתי. חוץ מזה אירוויזיון זה פעם בשנה אז בטח ששווה

אורון V1

New member
אורון בוחר אירוויזיון: הגמר

אהבתי את ההופעה של הצרפתים
השיר הלטבי שיר מנצח. אבא שלי טוען שהאמצעית מהשלישיה הרוסית גרה מעלינו בעבר
הזמרת הסרבית מרשימה. הרומנים הפתיעו לטובה. ולסיום ההכרעה צריכה ליפול בין הלטבים לסרבים. עכשיו בא חלק לא פחות מעניין - מתן הנקודות. נתראה מחר, צ'או.

linoy7

New member
../images/Emo12.gifוואלה?../images/Emo6.gif נחמד../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo41.gif

just adiki

New member
בדיוק שמעתי את השיר הלטבי...

כל השירים שהזכרת לא אהבתי
חוץ מהסרבי..

just adiki

New member
באמת../images/Emo12.gif../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

הייתי בדרך חזרה הביתה כשהגשם תפס אותי, חזרתי כמו חתול רטוב
.

linoy7

New member
../images/Emo6.gif אצלנו ירד בערב../images/Emo11.gif../images/Emo41.gif

לא נורא

just adiki

New member
תצביעו לשוודיה הערב../images/Emo47.gif../images/Emo70.gif

בבקשה
לא ניתן למדינות המזחר לזכות
מחליפים נקודות בינם לבין עצמם, בושה
רק שוודיה תביא אירוויזיון טוב יותר!! vote for Sweden שיר מס' 12
בהצלחה.

cate71

New member
ראיתם??

סרביההההה זכתהה זאתי ש"גנבה משירי ת'מנגינה של אהבה קטנה!!! אבללל סבבבההההההה תגידו איפה אני יכולה לראות קטעים מאירוויזיון

linoy7

New member
../images/Emo6.gifזאת היא?!?! גנבת../images/Emo46.gif../images/Emo41.gif

וכן, השיר יפה

למעלה