לשבת

שרון710

New member
כפרה

פתחי ת'ווינמפ, תשימי את המוזיקה שלך ואז תעשי על האפשרות שאפל ותעני על השאלון לפי השירים שיוצא לך

שנינה11

New member
עונה=)

אדום. 1- מי הם 5 האנשים החשובים לך ביותר? אמא אבא רותם אופק עדי חברות (קשה לפרט) 2- אתה אהב עגבניות? מאוד (חייה על קטשופ) 3- וגמבה? כןן 4- ותותים? כןן 5- אתה נגעל מדם? לא 6- מתי בפעם האחרונה ירד לך דם? אתמול נחתכתי מבריטול (אל תשאלו איך) 7- יש לך בגדים באדום בארון? מעט 8- מה הדבר האדום הקרוב אליך: ספר של הביצפר 9- מה לדעתך מסמל הצבע האדום? מלחמה 10- אוהב את הצבע? כןן צהוב. 1- מה דעתך על לימון? טעיםם 2- אוהב חרדל? לאא 3- וגבנ"צ? כןן 4- גם כשאתה מסתכל על השמש, אתה מסתנוור? מן הסתם 5- באיזה צבע ה"דפי זהב" שלך? מין זהב כזה 6- רציתי לנסח שאלה על צהבת, אבל אין לי מספיק טובה... גאוני 7- נכון מיץ תפוחים, האריזה שלו ירוקה, אבל הבפנוכו צהוב? שנים לא ראיתי מיץ תפוחים 8- מה הדבר הצהוב הכי קרוב אליך? חולצה של השבט 9- מה לדעתך צהוב מסמל? שמש כיף 10- אוהב את הצבע הזה?כןן ירוק. 1- היה לך קשר עם אבוקדו שהסתיים ברע? לא שידוע לי 2- אתה אלרגי לדשא? (כי יש אנשים שכן) יש דבר כזה???? 3- אתה אוהב לשכב על הדשא עם הפנים למעלה, באוויר הפתוח, ולחשוב על העולם? זה כיף 4- מתי בפעם האחרונה לבשת בגד ירוק? לפני כמה ימים 5- מה עדיף: עלה או גבעול עלה 6- תן דוגמה לפרי\ירק שכשהוא לא בשל, הוא ירוק: לימון 7- נכון האיר פוטר 3 ירוק? הווא ספר מהמם? לא ראיתי 8- מה הדבר הירוק הכי קרוב אליך? חולצה שקניתי בכרמל 9- מה לדעתך ירוק מסמל? דשאא 10- אוהב את הצבע הזה? ככאאן כחול. 1- מה דעתך על הדרדסים? אוו הם חמודים 2- ועל הסרטים האלה נו... בצבע כחול? קצת פחות 3- תנסה ותגיד לי אם נכון: כשמסתכלים לשמים הרבה זמן, וקצת זזים או מסתובבים, זה עושה סחרחורת? לא ניסיתי 4- אוהב ללכת לים? לאא איחח חול כזה דביק בריכה33> 5- אוהב את הבריכה יותר טאו פחות מהים?יווותרר 6- כשאוכלים ארטיק כזה כחול, וכל הפה נהיה כחול, זה מפחיד? זה מאגנייב 7- כמה תחתונים עם כחול יש לך? 2 נדמה לי 8- מה הדבר הכחול הכי קרוב אליך? לא זוכרת 9- מה לדעתך הצבע כחול מסמל? ים 10- אהב את הצבע הזה? לא משו ורוד. 1- מה הדבר הראשון שעולה לך בראש כשאתה חושב על הצבע הזה? פאקצות 2- פקאצות- סטיגמה, או אמת? סטיגמה 3- יש לך בגדים ורודים? כמה? מעט 4- זה צבע רק לבנות? ולערסים 5- אם בן הולך עם ורוד, אתה תחשוב שהוא הומו? לא הוא ערס 6- מישהו שאתה מכיר שאוהב ממש ורוד? (חוץ מעצמך, אם אתה כזה): לא זוכרת 7- החיים ורודים? לפעמים 8- מה הדבר הורוד הכי קורב אליך? קשת שקניתי 9- מה לדעתך צבע זה מסמל? פאן 10- אוהב את הצבע? לא משו כתום. 1- אוהב תפוזים?כןן 2- וקלמנטינות?כןן 3- וגזר?ללאא 4- היית בעד או נגד ההתנתקות? לא זוכרת 5- הלכת עם כתום בזמן ההתנתקות? אף פעם איח צבע מזעזע 6- אורנג' חברה טובה? לא יודעת 7- ומה עם "תפוז אנשים"? טובב 8- מה הדבר הכתום הכי קרוב אליך? חולצה של ים אל ים 9- מה דעתך מסמל הצבע הזה? תפוז 10- אוהב אותו? כןן

JadePuget

New member
הממ כן =]

איך העולם רואה אותי? Heaven - DJ Sammy and Yanou featuring Do
האם יהיו לי חיים מאושרים? I feel loved - Depeche Mode
מה אנשים באמת חושבים עליי? The Outsider - A Perfet Circle
האם אנשים חושקים בי בסתר? Baby want to ride - Hani
איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר? Forever Young (Rave Mix) -Kylie Minoque
מה אני צריך לעשות עם חיי? C'mere - Interpol
עצה טובה בשבילי: Wake Up - Three Days Grace
מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? I'll Always Be Right There - Nichelle Branch
מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? Big Apple Heartbreak - Yellowcard
איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? Desire - BBE
ובהלוויה שלי? Extraordinary Girl - Green Day
איזה סוג גבר אני אוהב? On Top - The Killers
איך יהיה לי מחר? Lover's Spit - Broken Social Scene
למה אני כאן? My Beautiful Friend (Lionrock Mix) - The Charlatans UK
בתור מה אנשים יזכרו אותי? Flat Top - Goo Goo Dolls
איזה שיר יתקע לי בראש מחר? Kiss Me. Kill Me. - Useless ID
האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? The Last Mile - Cinderella
איך תהיה השנה הזו? Spent On Rainy Days - Bright Eyes אומגד זה היה קורע XDD

WIpE ouT

New member
תשובות

אחלה שאלון אגב
השיר- beatles, lucy in the sky with diamonds איך העולם רואה אותי? כמו אחד בצבא...(למרות שאני בט':/) האם יהיו לי חיים מאושרים? אם אני יפסיק לדאוג אז כן מה אנשים באמת חושבים עליי? אין לי שמץ, אם היו אומרים לי זה לא היה אמיתי האם אנשים חושקים בי בסתר? יש לי מנהג מטומטם כזה להאמין שכן אבל אני די בטוח שלא איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר? אני לא יכול לעשות את עצמי מאושר, אני תלותי מדי, אני חייב שאחרים יגרמו לזה:/ מה אני צריך לעשות עם חיי? אם הייתי יודע הייתי עושה עצה טובה בשבילי: להיות יותר פתוח מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? BFS - almost מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? אין לי מושג איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? מבחינתי- כל דבר שהוא פאנק רוק ובהלוויה שלי? משהו מצחיק זה בטוח איזה סוג אשה אני אוהב? כל אחת שהיא אשה איך יהיה לי מחר? יהיה טוב... (עכשיו רק צריך להאמין בזה) למה אני כאן? כי ביט אחלה להקה...וכי אין לי ממש משהו אחר לעשות בתור מה אנשים יזכרו אותי? זה שלא הבריז עד כיתה ז' D: איזה שיר יתקע לי בראש מחר? אני מקווה שאחד טוב האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? אם כן, כדאי להם ללכת אין לי כוונות לצאת איך תהיה השנה הזו? כמו רכבת הרים, מתחיל בעלייה וחושב שאתה נוגע בשמיים ואז נופל נפילה עמוקה מהירה ומפחידה

WIpE ouT

New member
אוקי גם אני לא הבנתי תקטע:S

קראתי תהודעה הראשונה וזה מה שכתבתי:-S

עדי D

New member
../images/Emo203.gif

איך העולם רואה אותי? show me how to live-audoioskave האם יהיו לי חיים מאושרים? גשם חזק- מוניקה מה אנשים באמת חושבים עליי? אחת מתוך שתיים- זבל האם אנשים חושקים בי בסתר? מאי- ניר פרידמן איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר? אולי- ביט69 P: מה אני צריך לעשות עם חיי? משינה- רוצה מכונית עצה טובה בשבילי: כל הילדים- ביט69 [ואוע] מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? משינה- פוליטיקאי משופשף מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? סינרגיה- צועקים על אהבה איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? שייגעצ -התמונות שבאלבום [ויי. חח] ובהלוויה שלי? עלקקקקק. HEVEN איזה סוג גבר אני אוהב? שייגעצ- המילים הכי יפות איך יהיה לי מחר? פאנקייק- סומבררו משו.. למה אני כאן? כניסת השכל- רוץ ילד בתור מה אנשים יזכרו אותי? קספר- הו הו איזה שיר יתקע לי בראש מחר? שייגעצ- להפסיק לאכול עוגות האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? פאנקייק- הנערה שזעזעה את עולמי איך תהיה השנה הזו? מרפי בנזונה- אמסי מנצורP:

WIpE ouT

New member
תשובות!(נכונות הפעם!)

איך העולם רואה אותי? the fray- how to save a life האם יהיו לי חיים מאושרים? שייגעצ - שגר פגר מה אנשים באמת חושבים עליי? day tripper- beatles האם אנשים חושקים בי בסתר? כמו שלך - ביט69 איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר? califonication- RHCP מה אני צריך לעשות עם חיי? BFS- 1985 עצה טובה בשבילי: she loves you- the beatles מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? fallen horses - smash mouth מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? לב מפלסטיק- שייגעצ איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? penny lane - the beatles ובהלוויה שלי? all we wanna be- long shot hero איזה סוג אשה אני אוהב?drake bell- highway to nowhere איך יהיה לי מחר? holyday- greenday למה אני כאן? me vs. the world- halo friendlies בתור מה אנשים יזכרו אותי? birthday song - useless id איזה שיר יתקע לי בראש מחר? ערוץ הילדים -שייגעצ האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? imagine- john lennon איך תהיה השנה הזו?שזיף- שייגעצ היה ממש כיף לענות על זה

תראי...

את פותחת את איפה שאת שאת שומעת מוזיקה (אצלי זה אייטונס)... ואת שמה שירים על רנדום (אקראי כאילו).... ואז השיר הראשון הוא התשובה לשאלה הראשונה... השיר השני התשובה לשאלה השנייה וכו'... הבנת?

yan levi

New member
סופסוף הבנתי:]

איך העולם רואה אותי? אבא עורך דין - שייגעצ האם יהיו לי חיים מאושרים? dance dance - fall out boy מה אנשים באמת חושבים עליי? ciara - like a boy האם אנשים חושקים בי בסתר? careless whisper-george michael איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר? fuel- metallica מה אני צריך לעשות עם חיי? זה רק הלב שכואב לך - אביב גפן עצה טובה בשבילי: משקאות חריפים - שייגעצ מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? breakdown- breaking benjamin מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? bullet for my valentine- all this thing i hate איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? פרח נתתי לנורית - שייגעצ ובהלוויה שלי? my chemical romance - helena איזה סוג גבר אני אוהב? fall out boy - where is your boy tonight איך יהיה לי מחר? מחר - אביב גפן למה אני כאן? happy together - simple plan בתור מה אנשים יזכרו אותי? כמו שלך -ביט69 איזה שיר יתקע לי בראש מחר? ידיים למעלה- כנסיית השכל האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? צועקים על אהבה - סינרגיה איך תהיה השנה הזו? מרי לנצח - עברי לידר :]

שרון710

New member
כל פעם אני אוהבת את זה מחדש!

איך העולם רואה אותי? ז'קט
האם יהיו לי חיים מאושרים? מרי לנצח- עברי לידר מה אנשים באמת חושבים עליי? תחזור תחזור- משינה האם אנשים חושקים בי בסתר? מקסיקו- אביב גפן איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר? הכוס הכחולה מה אני צריך לעשות עם חיי? יותר טוב כלום מכמעט (זה רמז להתאבדות פה?!) עצה טובה בשבילי: זה תמיד אהבה
מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? משתגע כבר מלך להיות- מלך האריות
(מלכה או לא?) מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? בחולצת פסים איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? עידן האלוהיםXD ובהלוויה שלי? לאונרדו איזה סוג גבר אני אוהב? האנשים החדשים
איך יהיה לי מחר? מרגיש אחר.. למה אני כאן? חום יולי אוגוסט- סינרגיה בתור מה אנשים יזכרו אותי? יומן מסע
איזה שיר יתקע לי בראש מחר? כבשים האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? סינדרלה קוקפלה איך תהיה השנה הזו? זבל XDXDXD יצא מצחיק

הוו הבנתי והצלחתי סופסוף../images/Emo163.gif

איך העולם רואה אותי?Tell-FOB האם יהיו לי חיים מאושרים?U+Ur hands-pink מה אנשים באמת חושבים עליי?lips like morphine-kill hannah האם אנשים חושקים בי בסתר?I Slept With Someone In Fall Out Boy And All I Got Was This Stupid Song Written About Me-FOB איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר?Dance,Dance-FOB מה אני צריך לעשות עם חיי?all this things i hate-bullet for my valentine עצה טובה בשבילי:this aint a scene-FOB מהו שיר הנושא שלי,לדעתי?girlfriend-avril lavigne מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים?saturday-FOB איזה שיר יתנגן בחתונה שלי?love like winter-AFI ובהלוויה שלי?hit the floor-bullet for my valentine איזה סוג גבר אני אוהב?a little less sixteen-FOB הוו שיר נסגד3>
איך יהיה לי מחר? 7 minutes in heaven-FOB למה אני כאן?how to save a life-the fray בתור מה אנשים יזכרו אותי?suger we r going down-FOB איזה שיר יתקע לי בראש מחר?goofy goober rock-spongebob squarpants האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי?Our Lawyer Made Us Change The-FOB איך תהיה השנה הזו?-FOB Sophomore Slump Or Comeback Of

../images/Emo220.gifכמה פעמים היה אותו פה כבר?!XD

איך העולם רואה אותי?Blink-182 - I Miss You האם יהיו לי חיים מאושרים?Oasis_Don`t Look Back In Ange(הופעה.לייב) מה אנשים באמת חושבים עליי?slipknot-vermillion האם אנשים חושקים בי בסתר?Sum41- In Too Deep איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר?Oasis - Lemon tree מה אני צריך לעשות עם חיי?Green Day -10- J.A.R. (live) עצה טובה בשבילי: Cold Play - Green Eyes מהו שיר הנושא שלי,לדעתי?slipknot-liberate מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים?Oasis - Stop Crying Your Heart Out איזה שיר יתנגן בחתונה שלי?simple plan - I'm Just A Kid ובהלוויה שלי?עכשיו טוב-גילעד שגב איזה סוג גבר אני אוהב?עכשיו מעונן-אביב גפן(ממתי יש לי ת'שיר הזה?!) איך יהיה לי מחר?Muse - Starlight למה אני כאן?בא מכאב-דניאל סלומון בתור מה אנשים יזכרו אותי?Simple Plan - Perfect איזה שיר יתקע לי בראש מחר?Oasis-Wonderwa האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי?Simple Plan - Crazy איך תהיה השנה הזו?Good Charlotte - The world is black מוזר.

אייטונס זה לא פאנק רוק בשיט../images/Emo10.gif

איך העולם רואה אותי? This I Swear-Nick Lachey האם יהיו לי חיים מאושרים? Diary of Jane-Breaking Benjamin מה אנשים באמת חושבים עליי? High School Never Ends-Bowling For Soup האם אנשים חושקים בי בסתר? נמאס-ביט 69
איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר? New York New York (Radio Version)-Moby feat. Debbie Harry מה אני צריך לעשות עם חיי? שי גבסו-יום ועוד יומיים עצה טובה בשבילי: Sugar Daddy-Nina Sky מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? How to Save a Life-The Fray מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? Fallen Leaves-Billy Talent איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? When Your Heart Stops Beating +44 ובהלוויה שלי? Year 3000-Jonas Brothers איזה סוג גבר אני אוהב? Grace kelly-Mika איך יהיה לי מחר? (Another Song) All Over Again-Justin Timberlake למה אני כאן? I Want You-Paris Hilton בתור מה אנשים יזכרו אותי? אז מה-מרגלית צנעני
איזה שיר יתקע לי בראש מחר? Say Goodbye-Chris Brown האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? Give It To Me-Timbaland Feat. Nelly Furtado & Justin Timberlake איך תהיה השנה הזו? גרעינים- מה קשור וויהי:]

sapirosh92

New member
הבנתי!!!!!!!!!!!!../images/Emo47.gif

איך העולם רואה אותי?she like it האם יהיו לי חיים מאושרים?המילים הכי יפות מה אנשים באמת חושבים עליי?lady marmelad האם אנשים חושקים בי בסתר?baby boy איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר?tu y yo מה אני צריך לעשות עם חיי?bad boy עצה טובה בשבילי:crown prince מהו שיר הנושא שלי,לדעתי?lo que paso paso מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים?don't worry איזה שיר יתנגן בחתונה שלי?when i'm gone ובהלוויה שלי?rimix-when i'm gone איזה סוג גבר אני אוהבת?call my whem you sober איך יהיה לי מחר?fargalicious למה אני כאן?give it up to me בתור מה אנשים יזכרו אותי?here comes the boom איזה שיר יתקע לי בראש מחר?hey sexy lady האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי?i wanna fuck u
איך תהיה השנה הזו?what goes around..comes around

שושי360

New member
עניתי {אל תבהלו מהטעם שלי במוזיקה}

איך העולם רואה אותי? אתם רוקדים-אלון דה לוקו האם יהיו לי חיים מאושרים? ילדה סוכר-מוקי מה אנשים באמת חושבים עליי? אחים בדם-דנידין וביג אס האם אנשים חושקים בי בסתר? שיר אהבה ישן-מאור פיניה איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר? להיות איתך-אלון דה לוקו מה אני צריך לעשות עם חיי? צליל מיתר-אייל גולן עצה טובה בשבילי: זוזו-אלון דה לוקו מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? דמעות-אייל גולן מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? אהבה על רגל אחת-סי לה וי איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? חלום עצוב- דנידין {אהבת חיי} ובהלוויה שלי? יותר מזה אנחנו לא צריכים-סבלימינאל איזה סוג גבר אני אוהב? אין מצב לאלימות-כוכב נולד 4 איך יהיה לי מחר? מבקש רק לשמוח-עידן יניב למה אני כאן? ואז תבואי-הראל מויאל בתור מה אנשים יזכרו אותי? כמוני-אלון דה לוקו איזה שיר יתקע לי בראש מחר? ציירי לי-הראל מויאל האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? הסוד שלי ממך-דנידין {אהבת חיי} איך תהיה השנה הזו? שבק מיוזיק-מוקי

sapirosh92

New member
די!!!!!!!!!!!!!!!../images/Emo47.gif../images/Emo47.gif

יש לי כמעט את כל השירים פה על דיסקים!! ואני חורשת עליהם.

למעלה