לשבת

Frankielover7

New member
../images/Emo220.gifשאלון מגניבD: ../images/Emo220.gif

[ראיתי את זה בכבר כמה פורמים אז החלטתי לגנוב ולשים את זה כאןD: ]
הוראות
פותחים את המדיה פלייר\אייטונס\או-כל-דבר-אחר-שאתם- שומעים-בו-מוזיקה, שמים את השירים על שאפל[זתאומרת, שירים רנדומלים, למי שלא מבין.] וכותבים את השם של השיר שיוצא D:
איך העולם רואה אותי?
האם יהיו לי חיים מאושרים?
מה אנשים באמת חושבים עליי?
האם אנשים חושקים בי בסתר?
איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר?
מה אני צריך לעשות עם חיי?
עצה טובה בשבילי:
מהו שיר הנושא שלי,לדעתי?
מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים?
איזה שיר יתנגן בחתונה שלי?
ובהלוויה שלי?
איזה סוג גבר אני אוהב?
איך יהיה לי מחר?
למה אני כאן?
בתור מה אנשים יזכרו אותי?
איזה שיר יתקע לי בראש מחר?
האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי?
איך תהיה השנה הזו? תהנוD:

../images/Emo15.gif

בני אדם הייתי היום בחפירות ארכיולוגיות של בית ספר זה פשוט דבר גזעי בטרוף אנחנו חוספים אמת מים באזור יחיעם וזה פשוט דבר גזעי ביותר כדאי לכם לנסות זה גזעיות במיטבה

../images/Emo7.gif

אבא שלי קיבל התקף לב עכשיו והוא צריך להיות בבית חולים שבוע
איזה דיכאון : - ( לא בטוח אז שאני אבוא למוטו מיוזיק

שאלון נחמד על צבעים..../images/Emo34.gif

אדום. 1- מי הם 5 האנשים החשובים לך ביותר? 2- אתה אהב עגבניות? 3- וגמבה? 4- ותותים? 5- אתה נגעל מדם? 6- מתי בפעם האחרונה ירד לך דם? 7- יש לך בגדים באדום בארון? 8- מה הדבר האדום הקרוב אליך: 9- מה לדעתך מסמל הצבע האדום? 10- אוהב את הצבע? צהוב. 1- מה דעתך על לימון? 2- אוהב חרדל? 3- וגבנ"צ? 4- גם כשאתה מסתכל על השמש, אתה מסתנוור? 5- באיזה צבע ה"דפי זהב" שלך? 6- רציתי לנסח שאלה על צהבת, אבל אין לי מספיק טובה... 7- נכון מיץ תפוחים, האריזה שלו ירוקה, אבל הבפנוכו צהוב? 8- מה הדבר הצהוב הכי קרוב אליך? 9- מה לדעתך צהוב מסמל? 10- אוהב את הצבע הזה? ירוק. 1- היה לך קשר עם אבוקדו שהסתיים ברע? 2- אתה אלרגי לדשא? (כי יש אנשים שכן) 3- אתה אוהב לשכב על הדשא עם הפנים למעלה, באוויר הפתוח, ולחשוב על העולם? 4- מתי בפעם האחרונה לבשת בגד ירוק? 5- מה עדיף: עלה או גבעול? 6- תן דוגמה לפרי\ירק שכשהוא לא בשל, הוא ירוק: 7- נכון האיר פוטר 3 ירוק? הווא ספר מהמם? 8- מה הדבר הירוק הכי קרוב אליך? 9- מה לדעתך ירוק מסמל? 10- אוהב את הצבע הזה? כחול. 1- מה דעתך על הדרדסים? 2- ועל הסרטים האלה נו... בצבע כחול? 3- תנסה ותגיד לי אם נכון: כשמסתכלים לשמים הרבה זמן, וקצת זזים או מסתובבים, זה עושה סחרחורת? 4- אוהב ללכת לים? 5- אוהב את הבריכה יותר טאו פחות מהים? 6- כשאוכלים ארטיק כזה כחול, וכל הפה נהיה כחול, זה מפחיד? 7- כמה תחתונים עם כחול יש לך? 8- מה הדבר הכחול הכי קרוב אליך? 9- מה לדעתך הצבע כחול מסמל? 10- אהב את הצבע הזה? ורוד. 1- מה הדבר הראשון שעולה לך בראש כשאתה חושב על הצבע הזה? 2- פקאצות- סטיגמה, או אמת? 3- יש לך בגדים ורודים? כמה? 4- זה צבע רק לבנות? 5- אם בן הולך עם ורוד, אתה תחשוב שהוא הומו? 6- מישהו שאתה מכיר שאוהב ממש ורוד? (חוץ מעצמך, אם אתה כזה) 7- החיים ורודים? 8- מה הדבר הורוד הכי קורב אליך? 9- מה לדעתך צבע זה מסמל? 10- אוהב את הצבע? כתום. 1- אוהב תפוזים? 2- וקלמנטינות? 3- וגזר? 4- היית בעד או נגד ההתנתקות? 5- הלכת עם כתום בזמן ההתנתקות? 6- אורנג' חברה טובה? 7- ומה עם "תפוז אנשים"? 8- מה הדבר הכתום הכי קרוב אליך? 9- מה דעתך מסמל הצבע הזה? 10- אוהב אותו?

sapirosh92

New member
גזעי?../images/Emo6.gif

חחחח.. את מדברת כמו החברות החנג'ות של אחותי הקטנה

furfur23

New member
../images/Emo108.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif

אויי...שירגיש טוב..

liavii

New member
כנסי..

הם עונים כשיש להם זמן.. וכבר שאלו/אמרו את זה..

עונה לעצמי.. ../images/Emo3.gif

אדום. 1- מי הם 5 האנשים החשובים לך ביותר? אימא אבא אחי החברה הכי טובה שלי וחבר שלי 2- אתה אהב עגבניות? לא 3- וגמבה?לא 4- ותותים?יאפ 5- אתה נגעל מדם?עם זה קצת אז לא אבל עם הרבה אז כן
6- מתי בפעם האחרונה ירד לך דם?אמ.. לא זוכרת.. 7- יש לך בגדים באדום בארון? יאפ 8- מה הדבר האדום הקרוב אליך: 9- מה לדעתך מסמל הצבע האדום? אהבה
, תשוקה ושנאה 10- אוהב את הצבע? מאוד צהוב. 1- מה דעתך על לימון? חמוד 2- אוהב חרדל?לא 3- וגבנ"צ?יאפ 4- גם כשאתה מסתכל על השמש, אתה מסתנוור? כןן 5- באיזה צבע ה"דפי זהב" שלך?צהוב 6- רציתי לנסח שאלה על צהבת, אבל אין לי מספיק טובה... 7- נכון מיץ תפוחים, האריזה שלו ירוקה, אבל הבפנוכו צהוב? כןן.. 8- מה הדבר הצהוב הכי קרוב אליך? 9- מה לדעתך צהוב מסמל? בובספוג יחחחי 10- אוהב את הצבע הזה? אפשר לומר ירוק. 1- היה לך קשר עם אבוקדו שהסתיים ברע? לא יחחיחיחיחי..... 2- אתה אלרגי לדשא? (כי יש אנשים שכן) לא.. 3- אתה אוהב לשכב על הדשא עם הפנים למעלה, באוויר הפתוח, ולחשוב על העולם? אממ.. כן למרות שזה לא קרוה לי הרבה חיחיחי... 4- מתי בפעם האחרונה לבשת בגד ירוק?שלשום 5- מה עדיף: עלה או גבעול? עלה 6- תן דוגמה לפרי\ירק שכשהוא לא בשל, הוא ירוק: בננה 7- נכון האיר פוטר 3 ירוק? הווא ספר מהמם? 8- מה הדבר הירוק הכי קרוב אליך? 9- מה לדעתך ירוק מסמל? טבע 10- אוהב את הצבע הזה?כן כחול. 1- מה דעתך על הדרדסים? חמודים 2- ועל הסרטים האלה נו... בצבע כחול? 3- תנסה ותגיד לי אם נכון: כשמסתכלים לשמים הרבה זמן, וקצת זזים או מסתובבים, זה עושה סחרחורת?לא! 4- אוהב ללכת לים?מאוד מאוד 5- אוהב את הבריכה יותר טאו פחות מהים?פחות 6- כשאוכלים ארטיק כזה כחול, וכל הפה נהיה כחול, זה מפחיד?אמ... כןן 7- כמה תחתונים עם כחול יש לך?3 8- מה הדבר הכחול הכי קרוב אליך?התחתונים שלי יחיחיחחיחיחיחיח.... 9- מה לדעתך הצבע כחול מסמל? שלווה 10- אהב את הצבע הזה?יאפ ורוד. 1- מה הדבר הראשון שעולה לך בראש כשאתה חושב על הצבע הזה? פאקצה 2- פקאצות- סטיגמה, או אמת? הרוב אמת 3- יש לך בגדים ורודים? כמה?כן 2 חולצות 4- זה צבע רק לבנות?לא 5- אם בן הולך עם ורוד, אתה תחשוב שהוא הומו?לא 6- מישהו שאתה מכיר שאוהב ממש ורוד? (חוץ מעצמך, אם אתה כזה)אממ... לא 7- החיים ורודים? יאפ =]] 8- מה הדבר הורוד הכי קורב אליך?אין 9- מה לדעתך צבע זה מסמל? 10- אוהב את הצבע?אמ.. ככה ככה כתום. 1- אוהב תפוזים?יאפ 2- וקלמנטינות?גם 3- וגזר?לא 4- היית בעד או נגד ההתנתקות?לא בעד ולא נגד 5- הלכת עם כתום בזמן ההתנתקות?לא 6- אורנג' חברה טובה?לא! סלקום הכי טובה! 7- ומה עם "תפוז אנשים"כן 8- מה הדבר הכתום הכי קרוב אליך? 9- מה דעתך מסמל הצבע הזה?נסטי אפרסק.. חיחיחי.. אין לי מושג!! 10- אוהב אותו?לא ממש

einatit4

New member
עונה:]

אדום. 1- מי הם 5 האנשים החשובים לך ביותר? לא יודעת... 2- אתה אהב עגבניות? בערך.. 3- וגמבה? קצת.. 4- ותותים? חח בערך.. 5- אתה נגעל מדם? כשזה בכמויות אז כן.. אם אני נחתכת או משהו בקטנה אז לא. 6- מתי בפעם האחרונה ירד לך דם? לפניי שבוע.. נשרטתי. 7- יש לך בגדים באדום בארון? כן.. 8- מה הדבר האדום הקרוב אליך: עטיפה של טישו. 9- מה לדעתך מסמל הצבע האדום? לא יודעת
10- אוהב את הצבע? כן.. למה אל?
צהוב. 1- מה דעתך על לימון? מוסיף המון
2- אוהב חרדל? לא. 3- וגבנ"צ? כן. 4- גם כשאתה מסתכל על השמש, אתה מסתנוור?
מי לא?
5- באיזה צבע ה"דפי זהב" שלך? צהוב
6- רציתי לנסח שאלה על צהבת, אבל אין לי מספיק טובה... 7- נכון מיץ תפוחים, האריזה שלו ירוקה, אבל הבפנוכו צהוב? אף פעם לא בדקתי
8- מה הדבר הצהוב הכי קרוב אליך? כפכפים 9- מה לדעתך צהוב מסמל? לא יודעת.. 10- אוהב את הצבע הזה? כן.. למה לא?
ירוק. 1- היה לך קשר עם אבוקדו שהסתיים ברע? כן
[לא
] 2- אתה אלרגי לדשא? (כי יש אנשים שכן) כן
זה עושה לי פריחה.. 3- אתה אוהב לשכב על הדשא עם הפנים למעלה, באוויר הפתוח, ולחשוב על העולם? כן.. בגינה.. אבל אח"כ אני מתחילה להתגרד
4- מתי בפעם האחרונה לבשת בגד ירוק? לפניי חודש ניראה לי.. מכנסיים 5- מה עדיף: עלה או גבעול? גבעול 6- תן דוגמה לפרי\ירק שכשהוא לא בשל, הוא ירוק: ירוק 7- נכון האיר פוטר 3 ירוק? הווא ספר מהמם? הכי טוב הספר החמישי
8- מה הדבר הירוק הכי קרוב אליך? צב כזה מגניב [מפלסטיק..] 9- מה לדעתך ירוק מסמל? מכבי חייפה
? 10- אוהב את הצבע הזה?כן כחול. 1- מה דעתך על הדרדסים? אחלה של סדרה. 2- ועל הסרטים האלה נו... בצבע כחול? אין דעה. מי שרואה שיהנה
3- תנסה ותגיד לי אם נכון: כשמסתכלים לשמים הרבה זמן, וקצת זזים או מסתובבים, זה עושה סחרחורת? אין לי כוח לנסות.. 4- אוהב ללכת לים? לא. 5- אוהב את הבריכה יותר טאו פחות מהים? יותר 6- כשאוכלים ארטיק כזה כחול, וכל הפה נהיה כחול, זה מפחיד? איכס אני שונאת את הקרטיב ענבית הזה
7- כמה תחתונים עם כחול יש לך? אין
8- מה הדבר הכחול הכי קרוב אליך? קלמר ומשקולת 9- מה לדעתך הצבע כחול מסמל? ים, רוגע
10- אהב את הצבע הזה? כן. ורוד. 1- מה הדבר הראשון שעולה לך בראש כשאתה חושב על הצבע הזה? צבע בהיר
2- פקאצות- סטיגמה, או אמת? עזבו אותי מהשטויות האלווו 3- יש לך בגדים ורודים? כמה? יש לי חולצת בית ספר ורודה 4- זה צבע רק לבנות? לא יודעת 5- אם בן הולך עם ורוד, אתה תחשוב שהוא הומו? לא. 6- מישהו שאתה מכיר שאוהב ממש ורוד? (חוץ מעצמך, אם אתה כזה) לא 7- החיים ורודים? שלי לא. 8- מה הדבר הורוד הכי קורב אליך? כרית שקנו לי ליומולדת 9- מה לדעתך צבע זה מסמל? כלום 10- אוהב את הצבע? כן, למה לא? חחחחחחחח כתום. 1- אוהב תפוזים? כן 2- וקלמנטינות? בערך 3- וגזר? כן 4- היית בעד או נגד ההתנתקות? בעד. 5- הלכת עם כתום בזמן ההתנתקות? הלכתי עם כחול
6- אורנג' חברה טובה? כן
7- ומה עם "תפוז אנשים"? אחלה בחלה. 8- מה הדבר הכתום הכי קרוב אליך? דף כזה של פתקיות 9- מה דעתך מסמל הצבע הזה? לא יודעת. 10- אוהב אותו? כן, למה לא?
[אני אוהבת את כל הצבעים
]

shape1

New member
עונה

אדום. 1- מי הם 5 האנשים החשובים לך ביותר? אמא ,אבא,אחי,אחותי,אחותי:] 2- אתה אהב עגבניות? כןן! במיוחד עגבניות שרי 3- וגמבה?כן קצת.. 4- ותותים?מאודד! 5- אתה נגעל מדם?לא ממש.. 6- מתי בפעם האחרונה ירד לך דם?לפני שבוע בערך.. נפלתי ברצפה העקומה של הבצפר שלנו:S 7- יש לך בגדים באדום בארון?אה-הא 8- מה הדבר האדום הקרוב אליך: כרית 9- מה לדעתך מסמל הצבע האדום?אהבה:) 10- אוהב את הצבע?כן צהוב. 1- מה דעתך על לימון?אחלה גבר 2- אוהב חרדל?קצת 3- וגבנ"צ?יאפפ 4- גם כשאתה מסתכל על השמש, אתה מסתנוור? כן=\ 5- באיזה צבע ה"דפי זהב" שלך?צהוב:-O 6- רציתי לנסח שאלה על צהבת, אבל אין לי מספיק טובה...XD 7- נכון מיץ תפוחים, האריזה שלו ירוקה, אבל הבפנוכו צהוב? בדיוק. 8- מה הדבר הצהוב הכי קרוב אליך? שקית.. 9- מה לדעתך צהוב מסמל? שמשש! 10- אוהב את הצבע הזה? צהוב בננה כן
ירוק. 1- היה לך קשר עם אבוקדו שהסתיים ברע?די אל תזכירו לי את זה:\ 2- אתה אלרגי לדשא? (כי יש אנשים שכן)? לא ומזל 3- אתה אוהב לשכב על הדשא עם הפנים למעלה, באוויר הפתוח, ולחשוב על העולם?כןןןןןןןןןןןןןןן:))) 4- מתי בפעם האחרונה לבשת בגד ירוק?עכשיו.. [חולצה של אח שלי XD[] 5- מה עדיף: עלה או גבעול?עלה 6- תן דוגמה לפרי\ירק שכשהוא לא בשל, הוא ירוק: קלמנטינה..? 7- נכון האיר פוטר 3 ירוק? הווא ספר מהמם?כןן מאוד! 8- מה הדבר הירוק הכי קרוב אליך?החולצה של אח שלי.. 9- מה לדעתך ירוק מסמל?חופש 10- אוהב את הצבע הזה?חביב.. כחול. 1- מה דעתך על הדרדסים? אובססיבית לגביהם. 2- ועל הסרטים האלה נו... בצבע כחול? סרטים כחולים ? XD 3- תנסה ותגיד לי אם נכון: כשמסתכלים לשמים הרבה זמן, וקצת זזים או מסתובבים, זה עושה סחרחורת?אממ כן, אל תנסו.. 4- אוהב ללכת לים?ברור 5- אוהב את הבריכה יותר טאו פחות מהים?לא.. 6- כשאוכלים ארטיק כזה כחול, וכל הפה נהיה כחול, זה מפחיד? לא, זה מגניב 7- כמה תחתונים עם כחול יש לך? 2 8- מה הדבר הכחול הכי קרוב אליך?הצמיד שלי.. 9- מה לדעתך הצבע כחול מסמל?הממ..*מגלגלת עיניים* 10- אהב את הצבע הזה?לא ממש.. ורוד. 1- מה הדבר הראשון שעולה לך בראש כשאתה חושב על הצבע הזה? פאקצות 2- פקאצות- סטיגמה, או אמת? אמת 3- יש לך בגדים ורודים? כמה?אממ נראלי 3 חולצות בערך.. 4- זה צבע רק לבנות?לא 5- אם בן הולך עם ורוד, אתה תחשוב שהוא הומו?לא.. 6- מישהו שאתה מכיר שאוהב ממש ורוד? (חוץ מעצמך, אם אתה כזה)?כן! 7- החיים ורודים?סגלגלים.. 8- מה הדבר הורוד הכי קורב אליך?טישו 9- מה לדעתך צבע זה מסמל? לא משהו מיוחד.. 10- אוהב את הצבע?תלוי למה.. כתום. 1- אוהב תפוזים?כן! 2- וקלמנטינות?כן כן! 3- וגזר?כן כן כן! 4- היית בעד או נגד ההתנתקות?נייטרלית.. 5- הלכת עם כתום בזמן ההתנתקות?לא.. 6- אורנג' חברה טובה?מאוד 7- ומה עם "תפוז אנשים"?כנ"ל 8- מה הדבר הכתום הכי קרוב אליך? ספר כימיה שלי 9- מה דעתך מסמל הצבע הזה?לאדעת.. 10- אוהב אותו?לא ממש.. נגמר

גרנולה8

New member
עניתי. זה היה מאוד מהנה!!!!!

אדום. 1- מי הם 5 האנשים החשובים לך ביותר? אמא אבא אחי ושניים שמתחלפים כל הזמן. 2- אתה אהב עגבניות?מאוד 3- וגמבה?לא ממש 4- ותותים?די,כן. 5- אתה נגעל מדם?כן 6- מתי בפעם האחרונה ירד לך דם?לא משהו רציני,לא מזמן. 7- יש לך בגדים באדום בארון?כן יש כמה. 8- מה הדבר האדום הקרוב אליך:שולחן כתיבה 9- מה לדעתך מסמל הצבע האדום?סטייל. 10- אוהב את הצבע?כן. צהוב. 1- מה דעתך על לימון? חמוץ אבל שווה 2- אוהב חרדל?לא! 3- וגבנ"צ?לא! 4- גם כשאתה מסתכל על השמש, אתה מסתנוור? לרוב. 5- באיזה צבע ה"דפי זהב" שלך?צהוב,אלא מה? 6- רציתי לנסח שאלה על צהבת, אבל אין לי מספיק טובה... 7- נכון מיץ תפוחים, האריזה שלו ירוקה, אבל הבפנוכו צהוב?הוא יותר כתום שתן מצהוב תאמת! 8- מה הדבר הצהוב הכי קרוב אליך?כרגע? צמיד. 9- מה לדעתך צהוב מסמל?אין לי רעיון טוב, אני אחשוב על זה. 10- אוהב את הצבע הזה?לא בדיוק. ירוק. 1- היה לך קשר עם אבוקדו שהסתיים ברע? את האמת, לא שזכור לי! 2- אתה אלרגי לדשא? (כי יש אנשים שכן)לא ממש. 3- אתה אוהב לשכב על הדשא עם הפנים למעלה, באוויר הפתוח, ולחשוב על העולם?כל היום אני עושה את זה. סתם. 4- מתי בפעם האחרונה לבשת בגד ירוק?שבוע שעבר 5- מה עדיף: עלה או גבעול?גבעול 6- תן דוגמה לפרי\ירק שכשהוא לא בשל, הוא ירוק: ליצ'י 7- נכון האיר פוטר 3 ירוק? הווא ספר מהמם?כן דיי. 8- מה הדבר הירוק הכי קרוב אליך?ברגע זה -פרחים. 9- מה לדעתך ירוק מסמל? חופש. 10- אוהב את הצבע הזה?לא הכי אבל הוא נחמד. כחול. 1- מה דעתך על הדרדסים?חולה עליהם כשמשעמם 2- ועל הסרטים האלה נו... בצבע כחול? אה לא יצא לי עדיין לראות... 3- תנסה ותגיד לי אם נכון: כשמסתכלים לשמים הרבה זמן, וקצת זזים או מסתובבים, זה עושה סחרחורת? לי באופן אישי לא. 4- אוהב ללכת לים?כן! 5- אוהב את הבריכה יותר טאו פחות מהים?הים הכי ואין ויכוח! 6- כשאוכלים ארטיק כזה כחול, וכל הפה נהיה כחול, זה מפחיד? זה מאגניב!!! 7- כמה תחתונים עם כחול יש לך?הרבה. 8- מה הדבר הכחול הכי קרוב אליך?עט פיילוט כחול! 9- מה לדעתך הצבע כחול מסמל? אין לי רעיון כרגע. 10- אהב את הצבע הזה?הוא די בסדר. לא עשה לי שומדבר רע. ורוד. 1- מה הדבר הראשון שעולה לך בראש כשאתה חושב על הצבע הזה? הומואים .סתם. לאדעת! 2- פקאצות- סטיגמה, או אמת?לא החלטתי. נראה לי שאמיתי ... 3- יש לך בגדים ורודים? כמה? כן יש לי הרבה דברים ורודים בארון. 4- זה צבע רק לבנות?לאאאאא@! 5- אם בן הולך עם ורוד, אתה תחשוב שהוא הומו?ממש ממש ממש לא! 6- מישהו שאתה מכיר שאוהב ממש ורוד? (חוץ מעצמך, אם אתה כזה) לא מכירה מישהו שאוהב באופן חולני צבע כלשהו, אז... 7- החיים ורודים?בינתיים. 8- מה הדבר הורוד הכי קורב אליך? כובע [עכשיו] 9- מה לדעתך צבע זה מסמל? 10- אוהב את הצבע?כן הוא סבבה איתי, יש לנו מערכת יחסים מצויינת! כתום. 1- אוהב תפוזים?לפעמים. 2- וקלמנטינות?גם כן לפעמים. 3- וגזר?מאודד!!!!!!!!! 4- היית בעד או נגד ההתנתקות? גם וגם, לא החלטית בעניין. 5- הלכת עם כתום בזמן ההתנתקות?לא! 6- אורנג' חברה טובה?הכי שיש. 7- ומה עם "תפוז אנשים"?אחלה מקום לשעות הפנאי. 8- מה הדבר הכתום הכי קרוב אליך?אגרטל. 9- מה דעתך מסמל הצבע הזה? 10- אוהב אותו?הוא שווה.

MaStuLa76

New member
עונה :)

אדום. 1- מי הם 5 האנשים החשובים לך ביותר? חן , רותם , יעל , אוריה , ואין עוד מישהו ... :) 2- אתה אהב עגבניות? תלוי איפה . 3- וגמבה?מאד . :) 4- ותותים? הכי הכי !
5- אתה נגעל מדם? לא כ"כ. 6- מתי בפעם האחרונה ירד לך דם?לפני 3 4 ימים \: 7- יש לך בגדים באדום בארון? כן. 8- מה הדבר האדום הקרוב אליך: עט עפרון . 9- מה לדעתך מסמל הצבע האדום?אש. 10- אוהב את הצבע? כן . צהוב. 1- מה דעתך על לימון? חמוץ [ ? ] 2- אוהב חרדל?לא
3- וגבנ"צ? קצת . 4- גם כשאתה מסתכל על השמש, אתה מסתנוור? כמו כל אחד .. 5- באיזה צבע ה"דפי זהב" שלך?צהוב
6- רציתי לנסח שאלה על צהבת, אבל אין לי מספיק טובה... - בעייה שלך
7- נכון מיץ תפוחים, האריזה שלו ירוקה, אבל הבפנוכו צהוב?אכן . 8- מה הדבר הצהוב הכי קרוב אליך?שרפרף . 9- מה לדעתך צהוב מסמל?שמש. 10- אוהב את הצבע הזה? כן . :) ירוק. 1- היה לך קשר עם אבוקדו שהסתיים ברע?שונאת אבוקדו ! 2- אתה אלרגי לדשא? (כי יש אנשים שכן) כן ! 3- אתה אוהב לשכב על הדשא עם הפנים למעלה, באוויר הפתוח, ולחשוב על העולם? לא . 4- מתי בפעם האחרונה לבשת בגד ירוק? לא זוכרת 5- מה עדיף: עלה או גבעול? עלה . 6- תן דוגמה לפרי\ירק שכשהוא לא בשל, הוא ירוק:בננה? 7- נכון האיר פוטר 3 ירוק? הווא ספר מהמם? מאיפה לי D; 8- מה הדבר הירוק הכי קרוב אליך? שקית . 9- מה לדעתך ירוק מסמל? דשא D; 10- אוהב את הצבע הזה? אכן. כחול. 1- מה דעתך על הדרדסים?מכוערים . 2- ועל הסרטים האלה נו... בצבע כחול? מה אכפת לי \: 3- תנסה ותגיד לי אם נכון: כשמסתכלים לשמים הרבה זמן, וקצת זזים או מסתובבים, זה עושה סחרחורת? לא יודעת לא ניסיתי D; 4- אוהב ללכת לים? כן. 5- אוהב את הבריכה יותר או פחות מהים? לא יודעת , שניהם . 6- כשאוכלים ארטיק כזה כחול, וכל הפה נהיה כחול, זה מפחיד? לא D= 7- כמה תחתונים עם כחול יש לך?עכשיו הולכת לספור.. 8- מה הדבר הכחול הכי קרוב אליך?קופסא. 9- מה לדעתך הצבע כחול מסמל?ים , וגם הראש שלי לפעמים . 10- אהב את הצבע הזה? לא כ"כ. ורוד. 1- מה הדבר הראשון שעולה לך בראש כשאתה חושב על הצבע הזה?בגדים ורודים . 2- פקאצות- סטיגמה, או אמת? \: 3- יש לך בגדים ורודים? כמה? אחת , חולצה . 4- זה צבע רק לבנות?לא. 5- אם בן הולך עם ורוד, אתה תחשוב שהוא הומו? לא. 6- מישהו שאתה מכיר שאוהב ממש ורוד? (חוץ מעצמך, אם אתה כזה) לא.. 7- החיים ורודים? לפעמים . 8- מה הדבר הורוד הכי קורב אליך? לא יודעת לא רואה S; 9- מה לדעתך צבע זה מסמל? חפירות , אל תשאלו למה. 10- אוהב את הצבע? לא. כתום. 1- אוהב תפוזים?כה 2- וקלמנטינות?כה 3- וגזר?כה 4- היית בעד או נגד ההתנתקות? נטרלית |: 5- הלכת עם כתום בזמן ההתנתקות? לא.. 6- אורנג' חברה טובה? לא הכי. 7- ומה עם "תפוז אנשים"? סתם מכוערים . 8- מה הדבר הכתום הכי קרוב אליך? ההבהוב של הודעה האייסיקו D; 9- מה דעתך מסמל הצבע הזה?הבהוב של הודעה באייסי D; 10- אוהב אותו?קצת . :)

furfur23

New member
../images/Emo108.gifעונה!

אדום. 1- מי הם 5 האנשים החשובים לך ביותר?אמא אבא אחותי,חברה הכי טובה ועוד מישהו
2- אתה אהב עגבניות?כן 3- וגמבה?כן!!
4- ותותים?כן..XD 5- אתה נגעל מדם?תלוי בכמות
6- מתי בפעם האחרונה ירד לך דם?ואני באמת זוכרת.. 7- יש לך בגדים באדום בארון?בקושי.. 8- מה הדבר האדום הקרוב אליך:
9- מה לדעתך מסמל הצבע האדום?דם..XD 10- אוהב את הצבע?ככה ככה.. צהוב. 1- מה דעתך על לימון?טעים
2- אוהב חרדל?לא
3- וגבנ"צ?כן! 4- גם כשאתה מסתכל על השמש, אתה מסתנוור?כן משום מה.. 5- באיזה צבע ה"דפי זהב" שלך?צהוב..><" 6- רציתי לנסח שאלה על צהבת, אבל אין לי מספיק טובה...XD 7- נכון מיץ תפוחים, האריזה שלו ירוקה, אבל הבפנוכו צהוב?נכון>< 8- מה הדבר הצהוב הכי קרוב אליך?
9- מה לדעתך צהוב מסמל?צבע..>< 10- אוהב את הצבע הזה?ככה ככה ירוק. 1- היה לך קשר עם אבוקדו שהסתיים ברע?כן..הוא זרק אותי!!
חח מה?XD 2- אתה אלרגי לדשא? (כי יש אנשים שכן)אני שונאת דשא..זה מגעיל.. 3- אתה אוהב לשכב על הדשא עם הפנים למעלה, באוויר הפתוח, ולחשוב על העולם?אני שונאת דשא!! 4- מתי בפעם האחרונה לבשת בגד ירוק?מזמן 5- מה עדיף: עלה או גבעול?לא יודעת..><" 6- תן דוגמה לפרי\ירק שכשהוא לא בשל, הוא ירוק:בננה>< 7- נכון האיר פוטר 3 ירוק? הווא ספר מהמם?לא.. 8- מה הדבר הירוק הכי קרוב אליך?הדשא בגינה שלי אבל אני שונאת אותו...><" 9- מה לדעתך ירוק מסמל?דשא 10- אוהב את הצבע הזה?לא..><" כחול. 1- מה דעתך על הדרדסים?חמודים! 2- ועל הסרטים האלה נו... בצבע כחול?פחחחXD 3- תנסה ותגיד לי אם נכון: כשמסתכלים לשמים הרבה זמן, וקצת זזים או מסתובבים, זה עושה סחרחורת?נכון.. 4- אוהב ללכת לים?כן!!!
5- אוהב את הבריכה יותר טאו פחות מהים?פחות 6- כשאוכלים ארטיק כזה כחול, וכל הפה נהיה כחול, זה מפחיד?כן..זה קורה גם עם הסוכריה החמוצה מהקיוסק בבית ספר..XDDD 7- כמה תחתונים עם כחול יש לך?אני לא סופרת תחתונים
8- מה הדבר הכחול הכי קרוב אליך?לא יודעתXD 9- מה לדעתך הצבע כחול מסמל?עוד צבע..>< 10- אהב את הצבע הזה?לא.. ורוד. 1- מה הדבר הראשון שעולה לך בראש כשאתה חושב על הצבע הזה?
אני שונאת את הצבע הזה!! 2- פקאצות- סטיגמה, או אמת?
אמת..
3- יש לך בגדים ורודים? כמה?לא לא לא לא לא!אפילו לא אחד! 4- זה צבע רק לבנות?לא..><" 5- אם בן הולך עם ורוד, אתה תחשוב שהוא הומו?תלוי.. 6- מישהו שאתה מכיר שאוהב ממש ורוד? (חוץ מעצמך, אם אתה כזה)כן..אחותי..><" 7- החיים ורודים?לא 8- מה הדבר הורוד הכי קורב אליך?אחותי..XD 9- מה לדעתך צבע זה מסמל?גועל נפש
10- אוהב את הצבע?שונאת שונאת שונאת שונאת שונאת ואתם לא מבינים כמה!
כתום. 1- אוהב תפוזים?כן 2- וקלמנטינות?לא 3- וגזר?כן[תשובות עמוקות ביותר..] 4- היית בעד או נגד ההתנתקות?לא ממש משנה לי..><" 5- הלכת עם כתום בזמן ההתנתקות?לא><" 6- אורנג' חברה טובה?כן! 7- ומה עם "תפוז אנשים"? עולם
*מתחנפת* 8- מה הדבר הכתום הכי קרוב אליך?תפוז אנשים><" 9- מה דעתך מסמל הצבע הזה?תפוז אנשיםXD 10- אוהב אותו?ככה ככה..

ROTEM789

New member
עונה כמו כולםD:

אדום. 1- מי הם 5 האנשים החשובים לך ביותר? אממ חמש זה קצת מידי כדי לבחור.. 2- אתה אהב עגבניות?לא ממש.. 3- וגמבה?איכסי! 4- ותותים?יאמי! 5- אתה נגעל מדם?ממש לא.. 6- מתי בפעם האחרונה ירד לך דם?היום כי הייתה לי אינפקציה בטרגוס.. 7- יש לך בגדים באדום בארון?כן.. 8- מה הדבר האדום הקרוב אליך:הלב שלי:) 9- מה לדעתך מסמל הצבע האדום?חוזק.. 10- אוהב את הצבע?כן:) צהוב. 1- מה דעתך על לימון? מוסיף אבל תלוי מתי 2- אוהב חרדל?לא ממש 3- וגבנ"צ?כן זה טעים:) 4- גם כשאתה מסתכל על השמש, אתה מסתנוור? לא תמיד 5- באיזה צבע ה"דפי זהב" שלך?אממ אין לי דפי זהב.. 6- רציתי לנסח שאלה על צהבת, אבל אין לי מספיק טובה...לא נורא אולי פעם הבאה.. 7- נכון מיץ תפוחים, האריזה שלו ירוקה, אבל הבפנוכו צהוב?אממ נגיד.. 8- מה הדבר הצהוב הכי קרוב אליך?אממ לא יודעת.. 9- מה לדעתך צהוב מסמל?חופש 10- אוהב את הצבע הזה?כן ירוק. 1- היה לך קשר עם אבוקדו שהסתיים ברע?אממ לא שזכור לי 2- אתה אלרגי לדשא? (כי יש אנשים שכן)אני לא חחXD 3- אתה אוהב לשכב על הדשא עם הפנים למעלה, באוויר הפתוח, ולחשוב על העולם?לפעמים שאני צכה קצת שקט אז כן.. 4- מתי בפעם האחרונה לבשת בגד ירוק?לא זוכרת 5- מה עדיף: עלה או גבעול?אין לי נטיה לאף אחד מהם חח 6- תן דוגמה לפרי\ירק שכשהוא לא בשל, הוא ירוק:עגבניה?! 7- נכון האיר פוטר 3 ירוק? הווא ספר מהמם?לא קראתי לא יודעת.. 8- מה הדבר הירוק הכי קרוב אליך?הטבע D: 9- מה לדעתך ירוק מסמל? שנטי באנטי:p 10- אוהב את הצבע הזה?רק ירוק בהיר.. כחול. 1- מה דעתך על הדרדסים?אממ אין לי דעה בעניין 2- ועל הסרטים האלה נו... בצבע כחול? לא יודעת תגידי לי את.. 3- תנסה ותגיד לי אם נכון: כשמסתכלים לשמים הרבה זמן, וקצת זזים או מסתובבים, זה עושה סחרחורת?לא, לא לי לפחות 4- אוהב ללכת לים?כן מאוד!!! 5- אוהב את הבריכה יותר טאו פחות מהים?יותר ים.. 6- כשאוכלים ארטיק כזה כחול, וכל הפה נהיה כחול, זה מפחיד?לא זה סתם מגעיל 7- כמה תחתונים עם כחול יש לך?אממ תני לי לספור ואני אחזור אלייך אחר כך עם תשובה 8- מה הדבר הכחול הכי קרוב אליך? אין לי תשובה מספיק טובה לזה.. 9- מה לדעתך הצבע כחול מסמל? ציונות:S אממ אושר?! 10- אהב את הצבע הזה?כן מאוד מאוד!! ורוד. 1- מה הדבר הראשון שעולה לך בראש כשאתה חושב על הצבע הזה? פודל.. הכלב הזה עם הפאן.. 2- פקאצות- סטיגמה, או אמת?סטיגמה 3- יש לך בגדים ורודים? כמה?כן אבל ממש ממש טיפה! 4- זה צבע רק לבנות?לא.. 5- אם בן הולך עם ורוד, אתה תחשוב שהוא הומו?מה הקשר?! ממש לא! 6- מישהו שאתה מכיר שאוהב ממש ורוד?אממ.. אוקי אין לי מושג.. 7- החיים ורודים?גם ורודים.. 8- מה הדבר הורוד הכי קורב אליך?אממ הלשון של חבר שלי חח XD סתם.. 9- מה לדעתך צבע זה מסמל? אממ קפיציות נראה לי.. 10- אוהב את הצבע?אממ לא שונאת אבל גם לא מתה עליו.. נחמד כזה.. כתום. 1- אוהב תפוזים?כן 2- וקלמנטינות?גם כן 3- וגזר?גם.. 4- היית בעד או נגד ההתנתקות?אממ אין לי ממש דעה לגבי זה.. סתם יש לי אבל אני אשמור אותה לעצמי 5- הלכת עם כתום בזמן ההתנתקות?כן לפעמים אבל לא כדי להעביר מסר כלשהו 6- אורנג' חברה טובה?כן זו החברה של הפלא שלי.. 7- ומה עם "תפוז אנשים"?לא משהו סתם חרא.. סתם סתם אחלה של פורום.. 8- מה הדבר הכתום הכי קרוב אליך?אממ.. השיער של שחףD: חח חמוד.. 9- מה דעתך מסמל הצבע הזה?לא יודעת אבל אני אוהבת אותו לאללה!... 10- אוהב אותו?הכי הכי

למעלה