לשבת

mikeys barking

New member
לורל

אני חושבת שאם פשוט תגיד אם יש לך חברה או לא המון בנות יעזבו אותך לנפשך P= אני מבינה שזה חיים פרטיים וזה, אבל נראה לי מטריד שחצי מהמסרים הם אם יש לך חברה או לא.. חוץ מזה, זה לא שאתם סלבס בינלאומיים וזה (חח בקצב הזה עוד תהיו). בקיצור, לא אכפת לי אם תגיד או לא. זה באמת לא משנה לי (חח אני די מסודרת), אבל זה באמת יוריד את מספר השאלות במפגרות שרצות בפורום וגם את המסרים המיותרים אליכם. ITS YOUR CALL...

סיפור עצוב:[

ארוך אבל שווה.. סיפפוורר עצוובב:// אני וליאור , ? חברים כבר חצי שנה ... זה נראה כמו - נצח - בשבילי :]] אני כל כך אוהבת אותו , והוא אותי .. אמצע שנה ~ טיול שנתתי (:) אנחנו נוסעים לחיפה , על חוף ים ... כל כך רומנטי # רק חבל שליאור לא בביה"ס שלי \\: אני צריכה להיות עם ניר יומיים שלמים , מהבוקר .. עד הבוקר הבא ;$ יייששש!!! אנחנו כבר באוטובוס , =O הטלפון שלי צילצל [!] .. ;% זו הייתה אמא שלי " נסעתם כבר ? " - " לא .. " " אל תשכחי לאכול , ואם חסר לך כסף ~ תלווי מחברות " " טוב אמא , ביי [!!] " ' יאללה כבר ....... מתי ליאור יתקשר ?! הוא שכח אותי ( ? אני אתקשר אליו ? טוב .. לא עדיף שלא , טוב נעשה צילתוק [!] ' חח איך שבאתי לקחת את הטלפון ,, הוא התקשר :]] " אהובתי ! נסעתם כבר .. ? " " לא מאמי , " " אני כבר מתגעגע ... - אני אציק לך כל יום DD: " אם האהבה שלו נקראת "הצקה" אז אני רוצה שהוא יציק לי כ=ל יום ;C יש =O ... האוטובוס מתחיל לזוז סוף - סוף :$ יאלללה ,, הנה הערסים של הכיתה מתחילים לשיר דיכאון DD: אני מכירה ת'שירים ) - נשתףף פעוווללה .. : [ אנחנו הולכים כבר 5 שעות + אני מתתה לחזור הביתה , או סתם אפילו לשבת באוטובוס | " יאללה .. חוזרים לאוטובוס עשינו ת'אזור הזה 5 סיבובים .. קרעתם אותי ! " ..צעקתי למדריך | = וכולם מסתכלים עליי ... ' איך אני מעזה לדבר ככה למדריך ?! ' " עוד חצי שעה ככה .. אנחנו נהיה באזור של האוטובוס .. " ענה לי המדריך .. - עכשיו אני נהייתי בשוק DD: ' איך זה שהמדריך ענה לי ?! ' - :) כולם שמחחים .. הולכים לאכסנייה הגענו , הורדנו את התיקים שמים מוזיקה ברמקולים .. מתקשרים לחברים שלנו - ונכנסים להתקלח אני הייתי ראשונה PP: התקלחתי , התלבשתי , התאפרתי - אני מוכנה :]] יצאתי לבחוץ , ליד הים .. והתקשרתי לליאור הוא היה ממש מוזר ;$ ......................................... פתאום =O ממתינה , אמרתי לליאור שאני יחזור אליו ועניתי לממתינה .. זה היה ניר \\: " הלו ? " " שירן .. ? " " אה ? " " אני .. אוהב אותך ! " - וניתק =O - הקול שלו היה מוזר .. ' לא , רק לא זה ..' אמרתי לעצמיי ..... [ אני ישר נכנסת לסרטים DD: ] הלכתי לכיוון החדרים , התחלתי לרוץ משהו קורה , אני לא סתם מתחילה לבכות .. אני כבר לא יכולה לנשום ||= צעקתי לגיא , " איפה החדר של ניר ? " הוא ראה שאני מבוהלת .. " מה קרה ? תעני לי ! מה קרה לך ? " תפסתי אותו ביד ואמרתי לו שיקח אותי לחדר של ניר ^ הם ישנים באותו חדר , חברים טובים ^ נכנסתי . . . . . לא מצאתי אותו , וגיא לא מבין מה יש לי " שירן מה יש לך ?! " " איפה ניר ? איפה הוא ?! " " שירן הוא עשה לך משהו .. ? " ללל = אאא = !!! אני מוצאת אותו במקלחת , שרוע על האמבטיה .. עם קופסאת כדורים ליד | גיא גם ראה אותו , והוא הלך להזעיק עזרה הרמתי אותו , שמתי אותו על המיטה ... שפכתי עליו מים , הבאתי לו כאפות - הוא לא מתעורר ;[ - שכבתי צמוד לידו .. חיבקתי לו את הצוואר ולחשתי לו " גם אני אוהבת אותך .. " גיא הגיע , עם אלונקה של אמבולנס הוציאו אותו מהחדר - והסיעו אותו לביה"ח הייתה המולה מחוץ לחדר כל הילדים עמדו | אני לא מוצאת את עצמי כבר :$ אמרתי למורה שגם אני רוצה לבוא .. הילדים גם צעקו שכדי לי ללכת > אני הייתי האהבה האחרונה שלו < ועליתי לאמבולנס .. אני כבר יושבת 3 שעות בלי לעשות כלום :// הנה =O .. בא הרופא ! " מה קרה לו ? " - המורה שאלה הוא לקח אותה לצד .. הסביר לה כמה דברים , לא שמעתי כלום אבל ראיתי שהשפתים שלו זזות , היא הסתכלה עליו , ובאה לחבק אותי # עזבתי אותה ורצתי לרופא [!!] " מה קרה לו ? תענה לי !!! " המורה שוב תפסה אותי וחיבקה אותי ... " הוא .. מת " העניים שלי התמלאו דמעות , ולא אמרתי - כלום - " יש .. יש לי רק בקשה אחת , אני .. אני יכולה .. אני יכולה לראות אותו ? " הרופא והמורה סיכמו שאני אכנס עם המורה .. % ונכנסתי , ראיתי אותו מכוסה - זה לא אותו אחד שהייתי חברה שלו ! - אבל זה אותו אחד , שאהבתי , ושאני תמיד יאהב .............

furfur23

New member
../images/Emo108.gifמההההה???../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif

kakitibeti

New member
ואייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי

כל פעם, אבל כל פעם אני חושבת שאתן מגיעות לשיא הפתטיות. ברכותיי! אתן מצילחות להפתיע אותי כל פעם מחדש.

buprit

New member
לא הבנתי כלום בערך.. אבל זה באמת מצער

משתתפת בצערך.

גרנולה8

New member
תקראי , אבל אם בכל זאת... אז:

חבר של הבחורה המקסימה והיא היו מאוד מאוהבים. במהלך הטיול השנתי שהבחורה מאסה ממנו הוא שלח לה הודעות . הכל היה בסדר והם מאוד אהבו, עד שהוא התאבד במקלחות... זה היה סופר-קצר ולא מדוייק. סיפור נוראי, השאלה שלי היא האם הוא אמיתי....

sapirosh92

New member
סיפור יפה..

עצוב.. אבל.. שפכתי עליו מים , הבאתי לו כאפות--- הרגת אותי מצחוק..

../images/Emo220.gifאיזה יום.אז אממ.

ככה. הייתי היום בבית חולים. ממחלקת ילדים(איפה שאושפזתי) למרפאות. לאורטופדית. מהמרפאות. למחלקת ילדים. חיפוש התיק הרפואי. גילוי שהוא בקיסריה(כי שלחו את כל התיקים הרפואים מ2004 לקיסריה למחסן) אחרי זה צריך לשלם למשלוח. ושיטים. אין תשובה לנוגע היד. הד"ר שהיה לא ממש בדק. היה תור ארוך. משם. נסענו הביתה(אני ואמא) ואמא כדי לצ'פר אותי.לשוק הכרמל. קניתי חולצה של נופקס!@#$ כובע מגניב. עוד חולצה וסתם שטויות. מחר. שוב קמים אולי טיפה יותר מאוחר. ב8. נוסעים לאשדוד לרופא. בנתיים אין תשובה אין כלום. רק כאבים ביד. ונפוח. מקווה שמחר תיהיה תשובה. =/ אוף. זה כזה מבאס!

buprit

New member
אאאאאאאאאאאאאאאאאאאא חולצה של NoFX!!!

יא אופוסום! תביאי לי!!!! גם אני רוצה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!@@$^%#$!&^^*&*)(*%$!@# כמה היא עלתה!?!? אני אבקש ליומולדת.. או שאני פשוט אלך לשם תרגישי טוב!

למעלה