אז זה אומר שכל הנשים&בעלים צריכים להתחיל לסגוד? O_o
M Maha Kara milhAma New member 23/8/05 #93 למה לא צלצול של הדרדסים? ../images/Emo12.gif לי יש כזה.. ואני נהנת ממנו מאוד
M Maha Kara milhAma New member 23/8/05 #97 שלתי? ../images/Emo12.gif אז אין שאלתיאל קוואק? כי אם כן.. אז.. עם כל הכבוד.. ויש כבוד.. קלימרו שולט ^^
שלתי? ../images/Emo12.gif אז אין שאלתיאל קוואק? כי אם כן.. אז.. עם כל הכבוד.. ויש כבוד.. קלימרו שולט ^^
M McBlack New member 23/8/05 #105 שלתי... זה שאלתיאל קוואק ../images/Emo99.gif קלימרו סתם פוץ והחברה שלו לא כוסית כמו וויני
P powermetal1 New member 23/8/05 #99 אני יותר בקטע של איירון מיידן, חח. הצלצול שלי זה - afraid to shoot strangers.
M McBlack New member 23/8/05 #107 חחח אני חושבת שהתחלנו דווקא לדבר על סדרות מצויירות ישנות. נכון שקלימרו הוא סתם פוזר? נכון? נכון?
M McBlack New member 23/8/05 #111 חיחיחי אז קלימרו פוזר ^_^ אתה תבוא למפגשפורום הבא שיהיה בזמן לא ידוע?
M McBlack New member 23/8/05 #104 למה לשרשר את זה לאוף? ראית שגם ניר רצה לדעת איפה אפשר להשיג רינגטונים כאלה אני דיברתי על רינגטונים של פאוור, מנהל-בנאדם
למה לשרשר את זה לאוף? ראית שגם ניר רצה לדעת איפה אפשר להשיג רינגטונים כאלה אני דיברתי על רינגטונים של פאוור, מנהל-בנאדם