לשבת

• פותח הנושא n29
  • פורסם בתאריך

n29

New member
סרט בנושא חד הוריות

שלום, אני עובדת מזה כחודשיים על סרט דוקומנטרי שנושאו חד הוריות ומויה כעת בתחקיר. אני מחפשת נשים שמצויות בתחילת התהליך או בשלב ההתלבטות או נשים שעומדות לפני הילד השני. בנוסף, אני מחפשת ילד מספיק גדול שיוכל גם הוא לתת זווית נוספת לעניין ולהתראיין. אם את מתעניינת אשמח מאוד לשמוע ממך. כתובת הדוא"ל שלי: [email protected] תודה, נעמה

n29

New member
הודעה לשילת

שלום שילת, אשמח מאוד אם תוכלי להשאיר פרטים או לכתוב לי מייל, על מנת שאוכל ליצור איתך קשר. תודה, נעמה

דפנה 11

New member
../images/Emo124.gifהודעה מ shelley34

מודיעה שהמחשב שלה קרס, במידה שמישהו יהא מעוניין לפנות אליה ניתן לפנות לאימייל [email protected] בברכה, שלי

דנה112

New member
תוכנית טלוויזיה מחפשת קטעי וידאו

אני מפיקה תוכנית טלוויזיה בערוץ "טבע הדברים".התוכני - "צעדים ראשונים" הינה תוכנית הדרכה להורים לתינוקות עד גיל שנה בהנחייתה של מעיין קרת. לצילומי התוכנית הבאה דרושים לנו קטעי וידאו ו/או צילומי סטילס של שיגרת היומיום שלכן עם תינוקותיכן.בעצם,כל תמונה המנציחה את ההתמודדות של המשפחה החד הורית. ניתן לשלוח לכתובת: עבור-דנה "צעדים ראשונים" ת.ד 302 הרצליה ב' 46301 או [email protected] לשאלות או בירורים ניתן לפנות אלי בכתובת זו או בכתובת הנ"ל. תודה דנה

הכנסו עכשיו לערב אונליין:

הכנסו עכשיו למפגש אונליין בנושא- "תקשורת בין הורים וילדים". שמתקיים באתר "חמשת האלמנטים" את הערב מנחים רונן וויויאן מיוחס. רונן וויויאן, הם הורים ל-2 בנות המדברים, כותבים ומעבירים סדנאות בנושא- "האופן בו אנו מקשיבים ומגיבים לילדים שלנו". נוכל לשמוע מהם על גישתם המעניינת, ודאי נוכל לאמץ כמה דברים לחיים שלנו. אתם מוזמנים לשאול, להתייעץ, לשתף ולהתלבט. הערב יתחיל ב- 20:45 ויתקיים בפורום "נטורופתיה למשפחה". לכניסה לפורום לחצו על שורת הקישור הבאה: www.blabla4u.com/nature אתם מוזמנים להצטרף ולספר לחברים. בצפייה לראותכם עמנו, ורד לב- מנהלת פורום "נטורופתיה למשפחה"

למעלה